Endnu engang et vældigt behageligt besøg af Dyrlæge Niels til en rutine opgave, som idag var tandtjek og tandraspning af 2 ungheste. Det var deres første gang med tandraspning, og Niels tog sig god t... Se mere
Niels Tellerup har lavet handelsundersøgelse på min nye hest. Jeg følte mig virkelig godt behandlet igennem hele forløbet. Jeg kunne desværre ikke være med til undersøgelsen, men havde en masse sp... Se mere
Jeg kan varmt anbefale hesteklinik Herning . Jeg følte mig tryg ved og sende min klap hingst derop, efter en god samtale med Niels. ( vi havde 2 stk afsted til kasteration ) meget professionelt pers... Se mere
Vi aftaler at få en klaphingst opereret på klinikken. Tilbuddet lyder på 4750kr excl. moms og “ dækker alt inde hos os, indtil hesten hjemsendes” Ikke nok med at vores hest dør i deres varetægt,... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Din hestedyrlæge i Midtjylland. Vores speciale er rideheste, men vi behandler alle typer heste. Vi har mange års erfaring, og vi har faciliteter til operation og indlæggelse.
Nytoftevej 5, 7400, Herning, Danmark
- www.hesteklinikherning.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Dygtig dyrlæge til en rimelig pris!
Kan på ingen måde anbefale denne dyrlæge
Som bogholder for et stutteri kan jeg på ingen måde anbefale denne dyrlæge. Trods en aftalt pris på skrift, der inkluderer alt indtil hesten hjemsendes, så bliver der lagt ekstra udgifter på fakturaerne. Da hesten dør på klinikken i deres varetægt på mystisk vis, får vi oplyst, at vi skal se bort fra rykkere mv., indtil sagen er løst (sagen er stadig ikke afgjort). Der bliver sendt flere fakturaer, og prisen er langt over det aftalte.
Pludseligt bliver det meddelt fra klinikken, at sagen nu er sendt til inkasso. Som man kan se lidt længere nede i en anden anmeldelse, der omhandler samme hest, skriver dyrlægen den 07.08.2020, at de har forsøgt at kompensere ved at slette regningerne, og at dette tilbud stadig er gældende. Det er en lodret løgn, idet dyrlægen selv har valgt at sende fakturaerne til inkasso i slutningen af juli måned.

Besvarelse fra Hesteklinik Herning
SUND HEST DØD EFTER RUTINEOPERATION
Vi aftaler at få en klaphingst opereret på klinikken.
Ikke nok med at vores hest dør i deres varetægt, og omgående bliver destrueret uden vores viden og accept. Så fralægger klinikken sig al ansvar og sender ydermere ekstra regninger.
Det er på den måde man behandler sine kunder, når tingene ikke går efter bogen, der kendetegner en virksomhed.
Jeg kan på ingen måde anbefale andre at benytte Herning Hesteklinik

Besvarelse fra Hesteklinik Herning
Grov, uacceptabel og ansvarsløs behandling af hest og kunde
Jeg kan slet ikke genkende de positive anmeldelser der fremgår.
Jeg vil kort anmelde ham således: Dårlig fagkundskab, useriøs og arrogant adfærd, uacceptabelt, ansvarsløs, urimelig, utroværdig og grov behandling af hest og kunde!
Tilkald hurtig anden dyrlæge hvis du er lidt i tvivl om diagnosen er korrekt!
Super dygtig dyrlæge!
Min søster og jeg har brugt Niels siden d. 20-04-2010 (dog kort afbrudt da Niels var i Norge)
Han er en super dygtig og engageret dyrlæge, der er god til at forklare hvorfor han gør som han gør, og hvilke muligheder der er i forhold til den enkelte problematik.
Han er ikke bange for at afprøve nye metoder, og gør alt hvad han kan for at det giver det bedste resultat.
Vil til en hver tid vælge at benytte hesteklinik Herning, frem for andre dyrlæger da de er super dygtige!
Jeg har brugt Niels som dyrlæge til …
Jeg har brugt Niels som dyrlæge til mine heste i over 13 år. Kun kortvarigt afbrudt da Niels var rejst til Norge.
Jeg kan kun anbefale ham/klinikken på det varmeste. Jeg har altid fået en meget professionel behandling og været yderst tilfreds med resultaterne. Dette er både de akutte og elektive behandlinger.
Mvh Anni Stoltenborg
Super fantastisk dyrelæge
Super fantastisk dyrelæge. Jeg ringede med det samme mit føl blev født da den var vind og skæv i bagbenene. Havde ikke i min vildeste fantasi troet at den kom op og stå nogensinde. Ringede selvfølgelig til Niels som beroligede mig med det samme og han kom og så på hende. I samråd med min smed fik de smidt en sko på hende af 2 omgange og nu står hun super flot. Niels og min smed fik selv aftalt deres besøg så de lå samme tid så bedøvelse passede med at skoen blev lagt. Det var ganske enkelt fantastisk for jeg var i en helt anden verden og kunne slet ikke navigere i tid og sted. Han er påpasselig og punktlig. Har brugt Niels i 6 år og kunne ikke ønske mig nogen anden dyrlæge. Forstående og empatisk!
Danmarks bedste Dyrlæge Niels Tellerup
Niels er en super dygtig dyrlæge,sidst jeg fik føl 22/3.2017 ville hoppe ikke kendes ved den Den havde ikke lagt mælk til, og føllet måtte ikke komme nær hende . Hun sparkede føllet flere gange,også måtte dyrlægen tilkaldes .Det blev et døgn hvor hoppen/ bedøves og malkes ( så der kom gang i mælken )og føl skulle have mælken i en sonde ,fordi den nu var blevet så afkræftet,at den ikke kunne stå
Dog skete det værst tænkelig,føllet får kolik kun 1 døgn gammel, og måtte behandles for det også ,nu troede jeg den døde , men nej den kom sig, med rette tidlig dyrlæge hjælp og det lykkes,sidst på dag 2 af få føllet til at patte hos hoppen Det her endte lykkeligt , jeg har den fineste hoppe årring nu , og ikke uden Niels hjælp ! Sidst ikke mindst så fik jeg hoppen i fol, ved først forsøg, på Hesteklinik Herning 🐴
Kompetent og utrolig dygtig
Kan klart IKKE anbefale Herning …
Kan klart IKKE anbefale Herning hesteklinik!
Der bliver ikke lyttet til ens ønske, og han(Niels tellerup) vurdere selv hvad der er bedst og gøre uden og informere om det!
Utrolig stressende og snakke med, ævler løs og er bedre vidende og utrolig forvirrende at tale med.
Ydermere var der mindreårige der behandlede muk.
Og så kom der lige ekstra på regningen efter vi havde betalt den første!
Aldrig mere sætter jeg mine fødder det sted og vil bestemt heller aldrig anbefale det til nogen!
En dyr og frustrerende oplevelse
Faglig dygtig dyrlæge men utrolig ringe kommunikerende. Besvarer ikke spørgsmål. Lytter ikke og konkluderer forhastet med den konsekvens, at vores hest blev udsat for en unødvendig hård belastning. En dyr og frustrerende oplevelse.