tidligere flittig bruger, droppede det da det blev solgt og der kom så utroligt mange reklamer, og falske profiler der skulle reklamere for diverse lån, og vi er mange der har været generet af al de... Se mere
En udemærket side men deres marked afsnit kunne godt være mere opdelt. Men man skal bare være opmærksom på at det er meget teenager der er der inde. og de kan godt hoppe fra køb eller lyve god... Se mere
fin side, men der er dog nogle ldt kritiske punkter som jeg syntes de skulle gøre noget ved
Dårlig/ INGEN vejledning, kundeservice og info om VIP betalinger!
Vestergade 48H, 2-4 sal, 8000, Aarhus C, Danmark
- support@bazoom.dk
- www.hestegalleri.dk
fleste af tingene er gode
Mange brugere med samme interresse
Dejlig sted at være, hvor man kan holde sig opdateret blandt sine hestevenner og følge med i ens egen og andres udvikling med hestene samt sig selv.
super
super hjemmeside synes bare der mangler et "sikkert" betalings system da der er en del der snyder og så er der ikke noget at gøre..eller fin side
kh Tina
Udmærket side men med mangler
En udemærket side men deres marked afsnit kunne godt være mere opdelt.
Men man skal bare være opmærksom på at det er meget teenager der er der inde. og de kan godt hoppe fra køb eller lyve godt og grundigt om varen.
Plus man skal være obs på at der kan forgå en masse snyd der inde også.
Fin hestehjemmeside.
Et til tider rigtig hyggeligt sted, hvor de fleste er søde og imødekommende. Selvfølgelig er der enkelte der er utilfredse o.s.v. men generelt er det en god og nyttig hjemmeside.
Super inspirerende
Bruger Hestegalleriet dagligt.
Syntes det er super inspirerende, og der er rigtig mange god råd at hente.
Har her igennem fået et helt nyt netværk af mennesker, der deler interessen for hestene.
En super portal til at holde sig opdateret samt dele erfaringer mm.
Godt sted og dele erfaringer, drøfte emner i den virkeligverden, samt få en masse gode venner man ellers aldrig ville have kommet i kontakt med.
Enkelte mangler
Genneralt en god hjemmeside, dog er der nogle mangler på siden, f.eks. videoernes kvalitet er dårlig, samt billedernes kvalitet også bliver slemt forringet.
Synes også det er skidt man ikke må sætte copyright på sine billeder, da der er mange fotografer derinde som gerne vil vise sine billeder frem.
Dog synes jeg der er et godt forum, med gode debatter, derfor fire ud af fem mulige stjerner.
Kanon hjemmeside
Det er mega fedt, at man kan ligge billeder af sine egne ponyer ind, og så skal de godkendes af andre. Så kan man også chatte, med sine veninder derinde. :b