Medarbejderne snyder
Medarbejderen har sat en forsikring på som jeg ikke har bedt om.
Bienvenue chez Hertz. En 1918, notre fondateur Walter Jacobs eut la belle idée d’introduire la location de voitures, que nous réinventons sans cesse depuis. Nos produits innovants et la qualité de nos prestations simplifient la vie de nos clients, et notre programme de fidélité, Gold Plus Rewards, est classé parmi les meilleurs au monde. Avec plus de 10.000 comptoirs dans 145 pays et 6 continents, notre société de location de voitures est la plus étendue à l’international. Chez Hertz, nous sommes fiers d’avoir votre confiance pour la location de vos véhicules à la journée, à la semaine ou au mois. *We're here to get you there.
Frankrig
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Medarbejderen har sat en forsikring på som jeg ikke har bedt om.
Vi forudbestilte en mellemklasse bil til vores ferie i Cannes. Vi skal leje bilen i 10 dage. Vi ankommer til kontoret hos Hertz i Nice lufthavn Terminal 2 og får efter kort ventetid udleveret nøglerne til bilen. Vi får en helt ny Citroen C5 aircross hybrid aut. Bilen kørte perfekt hele ferien. Vi afleverede bilen i lufthavnen, det er nemt, bare følg skiltene med "rental cars" og derefter finder du Hertz. Aflevering tog 5 minutter og så kunne vi gå i Terminal 2 og flyve hjem.
Lejer aldrig igennem hertz igen!
Vi betalte for super coverage for ikke at have en selvrisiko, det betaler vi 500 euro for. Undervejs punkterer vores bil og jeg må ringe 10 gange og vente 4 dage for at få nogen til at hente den gamle bil og få en ny.
Da vi så får regningen nogle dage efter vi har afleveret bilen, kan vi se at de har trukket penge både for udskiftningen af dækket, administrationsgebyr og bugsering af bilen, hvilket løber op i 400 euro. Da jeg skriver og brokker mig, svarer de bare at jeg er ansvarlig for alle skader og hæfter for disse.
Jeg er meget overrasket over at et så stort biludlejningsfirma snyder folk på den måde!
Aldrig lej noget igennem dem
Vi betalte leje af bil igennem economic booking vi ankommer til Paris og Hertz men skal betale ekstra forsikring og depositum på 1000euro ved ankomst.. vi får så bilen og efter aflevering blir vi så trukket lejen fra Hertz og ingen af dem har betalt den ekstra leje tilbage og den ekstra forsikring så vi står og har betalt economic booking og Hertz for samme bil og forsikring nu har de brugt 2 måneder og intet er sket…
jeg har betalt igennem Travellink en forsikring på bil udlejning 1100 kr. 6 dage og udlejning af en Megane eller tilsvarende - herudover en leje på 3367 kr. Ekstra omkostninger blev så 272 euro ca. 2300 kr. fordi vi skulle betale en supercover forsikring som jeg udtrykkelig sagde nej til.