Manglende levering!!
Bestilte nogen dele til min søns traktor, men de sendte kun den ene del. Skrev en mail til dem 9 aug, men har intet hørt!
Har rykket dem igen dags dato
Har rykket dem igen dags dato
Bestilte en John deere Jeep til min søn onsdag ved 12 tiden . Dagen efter omkring kl 9 ankom den med fragtmand.
Wooow hurtig levering .
Tak🥰
rigtig dårlig service
jeg bestilte en traktor via deres hjemmeside, den var så ikke hjemme så de ville annullere ordren sagde da
har haft kontakt med den flere gange men mine penge står stadig reserveret fordi de åbenbart ikke gider fjerne reservationen, har endda sendt dem en email så de kunne få banken til at slette reservationen, men det gider de åbenbart heller ikke så alt i alt en elendig service og luddoven personale der åbenbart er ligeglade med kunderne
En webshop der bare virker 100%
Kan kun anbefale deres webshop.
Udelukkende positiv oplevelse jeg fik derfra.
Bestilte en havetromle mandag morgen. Tirsdag eftermiddag kom Bring med den på en palle.
Godt nok betalte jeg 250kr i fragt men det er vel fair nok da den vejede + 50 kg.
Min første men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Herborg Maskinforretning 👍
Jeg kan varmt anbefale deres webshop! Super kundeservice og ekstra hjælp fra Heidi fra webshoppen med nogle ordrer jeg havde lavet en fejl på. Udelukkende positiv oplevelse herfra. Og hurtig service. Det er første men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Herborg Maskinforretning.
Jeg syntes godt nok de er nogle fjolser i afdelingen i struer og de har ikke styr på en skid. Mega dårlig kundeservice. Jeg skulle ha lavet noget der kunne gøres på en halv time. Men det tog en uge. Jeg kom hver eneste dag i en uge for at hente min maskine. Og hver gang sagde de i morgen er den færdig. Og da jeg så endelig fik regningen et halvt år senere var den betydelig højre end det vi aftalte. Da jeg så ville betale regningen blev de sure og påstod at det havde de aldrig sagt, men det endte med at jeg slap med den pris som vi havde aftalt til at starte med, og så fik jeg lige en, du behøver ikke komme her mere, med på vejen ud. Fjolser tænker jeg. Det er dem der har lavet fejl på fejl igen og igen.