Hennings Kloakrens Anmeldelser 17

3,4

1. Kloakmester
  2. Entreprenør
  3. Slamsugning

Hennings Kloakrens A/S er din autoriserede kloakmester på Sjælland. Vi tilbyder professionel kloakservice til både private og erhverv – altid med fokus på kvalitet, hurtig respons og konkurrencedygtige priser. Vi udfører alt inden for kloakrens og kloakarbejde, herunder rensning af afløb, køkkenbrønde og tagbrønde samt højtryksspuling og slamsugning. Derudover tilbyder vi TV-inspektion med moderne udstyr, så vi hurtigt kan identificere og løse problemer i kloaksystemet. Vi adskiller os ved også at have stærke kompetencer inden for kloakrenovering og entreprenørarbejde. Det betyder, at vi kan hjælpe med både mindre opgaver og større projekter – fra akutte tilstopninger til omfattende renoveringer. Vi tilbyder døgnservice på hele Sjælland og rykker hurtigt ud ved akutte problemer for at minimere skader og omkostninger. Hos os er ingen opgaver for små eller for store, og vi lægger vægt på god service, overholdelse af aftaler og gennemsigtighed i vores arbejde.

3,4

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Vi fik effektiv og meget hurtig hjælp…

Vi fik effektiv og meget hurtig hjælp af Hennings Kloakrens i går i Jyllinge, da vi behøvede det allermest. Vores afløb i toilet og bad havde været stoppet i flere dage, og efter at vi selv havde gjort alt vi kunne, fik vi anbefalet Hennings Kloakrens. De kom inden for 3 timer og løste vores problem. Fra rådgivning i telefonen til udførelse ved vores hus oplevede vi en top service.

28. april 2026

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at I var tilfredse med både den hurtige udrykning, rådgivningen og arbejdet hos jer i Jyllinge.

Tak for anbefalingen, og I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe. 😊

Uden skrupler

Et firma som ikke oplyser eller orientere om mulighederne for reparation, blot overbeviser om at den dyreste,er eneste mulighed.
Har fået en second opinion, af andet firma, som påpeger ting Hennings kloak ikke har bemærket, selv om det var åbentlyst.
Derfor vil jeg gerne advare mod Hennings kloakservice.

26. august 2025

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager det sene svar, vi har først for nylig fået adgang til vores Trustpilot. 🙏

I den konkrete sag var vores kloakmester selv inde over og udarbejdede et tilbud på en fuld renovering. Vi har fuld forståelse for, at man som kunde indhenter flere vurderinger, men vi har desværre ikke mulighed for at kommentere på andre firmaers løsninger eller tilbud.

Hos os tager vi udgangspunkt i holdbare løsninger, og vores anbefalinger baseres på erfaring samt gældende standarder (herunder DS432), så arbejdet lever op til en levetid på mange år frem.

Vi udførte ikke arbejde på opgaven, men du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp en anden gang.

Pas på .

Pas på .. de snyder med prisen

Oplyser pris i telefon, som bekræftes efterfølgende .. men forsørger at få 44% højere pris ud af mig

Og værst er at de ikke svare på de mails man skriver i forsøg på at komme til løsning

12. juni 2025

Hej David,

Tak for din anmeldelse – og beklager det sene svar, vi har først for nylig fået adgang til vores Trustpilot.

Vi er kede af at læse din oplevelse. Vi er aldrig ude på at snyde vores kunder, og derfor har vi naturligvis kigget nærmere på sagen.

Vi kan se, at du først har skrevet til en forkert mailadresse, hvilket desværre er årsagen til, at du ikke fik svar i første omgang. Vi kan også se, at du senere har kontaktet os på den korrekte mail, og her beklager vi, hvis du ikke har fået en tilstrækkelig eller rettidig tilbagemelding fra os.

Årsagen til, at prisen blev højere, var, at TV-inspektionen krævede en ekstra mand (bagmand) til at skubbe kameraet frem. Vi er selvfølgelig kede af, at dette ikke blev oplyst ved første samtale.

Vi har fuld forståelse for, at det er frustrerende, når det uventet bliver dyrere, men vi er glade for, at vi imødekom dit ønske i forhold til fakturaen. Vi håber, at du vil give os en ny chance og benytte vores hjælp en anden gang. 👍

Høj service samt professionelt og præcist arbejde !

Vil på det kraftigste og varmeste anbefale Hennings kloakrens ! Lige fra kontakten I telefonen til udførelse af spuling, Tv inspektion og videre udredning af problemet.
Stor service og hurtig udrykning.
Kæmpe ros til Niklas som meget professionelt og præcist fandt årsagen til vores problem.
Tak !

20. juni 2024

Besvarelse fra Hennings Kloakrens

Tusind tak for de flotte ord! Det betyder meget at høre om både service og det grundige arbejde med spuling og TV-inspektion. Og ekstra dejligt at Niclas fik ros - den sender vi videre til ham 😄 Beklager den sene respons – vi har først lige fundet vej til Trustpilot.

Super arbejde og service.

Super service kommer hurtigt når vi har brug for dem, vi har brugt dem siden 2008 i vores sommerhus og forretning, rimelige priser, holder altid hvad de lover, kom 2 gange i går da de først ordnede stoppelsen, men pga af en anden som køre på samme afløb kom vaskeservietter i toilettet stoppede det igen. Alligevel kom de trods den unge mand havde fri, og det var ikke dårligt arbejde af dem, pga naboen stoppede. Tusind tak for super effektiv medarbejde. Vil klart anbefale jer, trods andre er utilfredse, kender det fra mig selv, vi kan ikke gøre alle tilfreds👍

6. juni 2024

Besvarelse fra Hennings Kloakrens

Tusind tak for den fine anmeldelse og mange års tillid ☺️ Det betyder rigtig meget for os. Dejligt at høre, at I oplever os som både hurtige, fair og hjælpsomme – også i lidt svære situationer. Beklager den sene respons!

Hurtig og professionel hjælp

Vi havde brug for hjælp en søndag eftermiddag - og de kom forbi med det samme. Super grundig og utrolige venlige. Arbejdet blev udført professionelt og hurtigt.

23. marts 2024

Besvarelse fra Hennings Kloakrens

Mange tak for de pæne ord! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt en søndag og at I oplevede både venlig og professionel service. Vi har stadig døgnvagt - alle dage! ⭐ Beklager den sene tilbagemelding.

mange tak til Hennings kloakrens for…

mange tak til Hennings kloakrens for fin og meget flexibel tilgang til rodskæring og tv inspektion af fælles lukket vandløb for 6 parceller i Hornbæk. fin sammenhæng mellem prisoverslag og endelig faktura. 1000 tak.
BH
Lars Christiansen

28. september 2023

Besvarelse fra Hennings Kloakrens

Tusind tak for den fine feedback og samarbejdet omkring opgaven i Hornbæk 🙏 Dejligt at høre, at både pris og udførelse hang godt sammen. Beklager den sene respons! 🔆

Overfakturer og sender ikke tilbud som aftalt.

Jeg skulle have lavet en ny tv inspektion af min kloak grundet rotte angreb. Jeg har tidligere brugt Hennings Kloakrens med godt resultat så de fik opgaven igen. STOR fejl.

Den regning jeg modtager er næsten dobbelt så stor som overslaget så jeg beder dem dokumenter at de har brugt de timer de påstår. Efter noget diskution frem og tilbag få jeg GPS data fra de 2 biler de brugte. Her fremgår det sort på hvidt at de har overfaktureret mig, men de vil kun være med til at fjerne halvdel af de overfakturerede timer.

Tilbudene på udbedring af skaderne har jeg aldrig modtaget.

19. februar 2022

Alle steder burde have en Winnie ansat…

Alle steder burde have en Winnie ansat 🙏👏

24. september 2021

Besvarelse fra Hennings Kloakrens

Helt fantastisk kommentar – tusind tak 🤩 Vi er helt enige… alle burde have en Winnie. Vi holder godt fast i hende 🙌 Beklager den sene tilbagemelding!

Ringer Mandag morgen

Ringer Mandag morgen , min kloak er stoppet hvor hurtigt kan i komme , og hvad er cirka prisen , de mener det kan gøres inden for 1 til 1.5 time og prisen er 1300 kr i timen , de kommer samme dag og klarer problemet på 3 kvarter , regning på 1100 kr , hurra hvor er det fantastisk at alt de lover bliver overholdt , tak

21. september 2021

Besvarelse fra Hennings Kloakrens

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at både tid, pris og udførelse levede op til forventningerne 🙏 Beklager den sene respons. 🕒

Hurtig, dedikeret og professionelle medarbejderer

Hurtig og professionel service.
Bedste ved det hele var de 2 medarbejderen der kom ud og udførte arbejdet. De var fantastiske, gik op i deres arbejde og var passioneret omkring hvad de lavede og rådgav rigtig godt ifht forebyggelse.

26. februar 2021

Besvarelse fra Hennings Kloakrens

Mange tak for de pæne ord 😀 Vi er rigtig glade for at høre, at både hurtighed, service og rådgivning har været i top – det betyder meget for os. Beklager den sene tilbagemelding!

Dårlig service

Dårlig service
Vigtig viden: Der er kun 8 dages reklamationsret.
Så når det viser sig, at arbejdet ikke er udført godt nok, 14 dage efter at Hennings kloakrens har været her, ja så er det bare at betale for arbejdet to gange. Det bliver dog ikke udført at Henning anden gang, når det er på min regning.

3. december 2020

En ægte svindler

En ægte svindler

Jeg havde hyret dem til at udføre en opgave. Ved ankomst (4 timer for sent) fortæller de straks at de ikke har udstyret til at udfører opgaven, og kører igen. Opgaven var præcis beskrevet på telefonen, hvor han i øvrigt heller ikke ønskede at give prisoverslag eller lign. Bemærk der på deres hjemmeside står at de giver uforpligtende tilbud (vist ikke helt sandt).

Det resultere i en regning for kørsel af dobbelt mandskab i to vogne. (selv har de fortalt at de var på vej hjem fra en anden opgave, og kun havde en slamsuger med af den årsag, hvilket også var årsag til forsinkelsen). Denne regning modstrider jeg, eller forsøger, men her får man virkelig en fornemmelse af hvor udspekuleret et svindelnummer de har gang i.
De kan nemlig udelukkende kontaktes pr. telefon, mens rykkerene bliver sendt af sted. På trods af adskillige samtaler, bliver man mødt af undskyldninger som ikke modtaget mails, manglende bemyndigelse til at svare på mails, ferie, travlhed og bla bla bla.... De sikre sig altså at du INTET får på skrift, mens de glædelige truer med inkasso.. Derudover er Henning ikke bleg for at overfuse dig på telefonen, hvis du kontakter ham for ofte.

Jeg kan som sagt ikke kommentere på arbejdets kvalitet, da jeg intet arbejde har fået udført.

Jeg er rystet over at folk som Henning får lov til at drive forretning i DK. Han har endda allieret sig med Byggeriets Ankenævn, som du skal klage igennem. Bemærk her at du skal betale for at klage, og da han skaffer dem kunder, har jeg svært ved at forstille mig de taler din sag).

15. september 2017

Jeg var særdeles godt tilfreds med …

Jeg var særdeles godt tilfreds med arbejdets udførelse og personale.

Gerner Møller

27. juni 2017

Besvarelse fra Hennings Kloakrens

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for, at du var tilfreds med både arbejdet og vores personale. Beklager den sene respons – og tak fordi du tog dig tid til at skrive! ⭐

dårligt arbejde

Havde forstoppet køkkenvask som umiddelbart blev afhjulpet af Hennings Kloakrens. Efter kun 2 måneder var problemet der igen, men det var firmaet ligeglade med. Jeg skulle betale fuldt beløb igen.
Jeg kontaktede et andet firma, som oplyser at Hennings Kloakrens ikke bruger den rigtige metode, hvilket er årsagen til, at problemet genopstår.
Jeg kan kun fraråde at man bruger dette firma.

17. december 2015

Høflig betjening indtil betaling er modtaget derefter er det slut og man er 21000 kr fattigere

Fik firmaet ud for at få foretaget et eftersyn og fotografering af kloak, da der ofte opstod fæl lugt ved tøjvask.
De var venlige og hurtige til at møde talstærkt frem. Efter en halv time stødte de på et problem med kloakkens konstruktion. Så de gjorde opmærksom på at for at jeg skulle spare penge ville det være bedre i stedet for at vente på mandskabsforstærkning at de kom igen et par dage efter. Der gik så godnok en uges tid og en enkelt telefonisk rykker inden de kom igen, pyt.
Denne gang fik de tegnet en tegning og jeg kan se tidsstemplemler på den optagede video, at de max har været der 2-3 timer den formiddag.
Da regningen på 21.000 kr dukkede op med en betalingsfrist på 1 dag, og jeg ved en fejl skyndte mig at betale for ikke at komme til at figurere som dårlig betaler, og håbede på at vi kunne udrede den fejl der tydelig måtte være sket med den faktura.
Af fakturaen fremgik det nemlig at jeg skulle betale for 2 ens udførte opgaver a 11.500,-
Siden betalingen fandt sted har det været komplet umuligt at få dem i tale.
Kan kun advare om at betale regninger fra hennings-kloakrens.dk før man helt har fået en god forklaring på hvad der er udført.
Iøvrigt begyndte kloakken at lugte igen efter 14 dage, men det er så bare endnu mere ærgerligt.

18. september 2012