Bijzondere winkel met verslavende collectie en erg goede prijzen en kortingen. Mijn schoenen, super chique, uitstekende kwaliteit en supermooi afgewerkt, waren razendsnel en netjes thuis bezor... Se mere
Ich hatte bereits von 2 Jahren hier einen Frack bestellt und war sehr zufrieden mit dem Preis-/Leistungsverhältnis. Diesmal wollte ich für meinen Sohn, der auf eine Feier gehen wollte und niemals form... Se mere
Das umfangreiche bunte Angebot bietet Kleidung für alle besonderen Anlässe. Die Lieferung ist turbo-schnell und, wenn etwas nicht passt, auch Rücksendungen werden sofort bearbeitet, inklusive Rückerst... Se mere
Hallo, Mijn moeder zit sinds enige tijd in een rolstoel, en zal daar de rest van haar leven ook wel in blijven zitten, om toch redelijk snel naar het toilet te kunnen hebben wij uiteindelijk in to... Se mere
Grotestraat 156, 7607CX, Almelo, Holland
- 0546-452376
- info@henkterhorst.nl
- www.henkterhorst.nl
Svarer typisk inden for 24 timer
Schnelle Lieferung und Top-Qualität!
Die Ware (ein Kinderanzug) wurde sehr schnell geliefert. Der Anzug sieht sehr hübsch aus und macht einen qualitativ hervorragenden Eindruck. Die Retoure (weil die Größe zu klein ausfiel) Erstattung des Kaufpreises und Lieferung der neuen Ware waren völlig unkompliziert. Gerne wieder!
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, Goede en juiste maat van bestelling. Snelle levering.
snelle levering
snelle, betrouwbare levering; helaas is niet een retourlabel voorradig. (een te grote maat besteld en via klantenservice een vraag gesteld)
Snel en netjes geleverd
Het door mij bestelde colbert werd de eerste werkdag na bestelling verstuurd en de volgende dag afgeleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden door notificaties. Het colbert wat netjes verpakt, prima service dus!
Heel blij met mijn lak croco schoenen
Heel blij met mijn lak croco schoenen. Normale prijs en snel in huis. Jammer dat het zo'n eind rijden is naar Almelo.
Sehr feine Stoffqualität
Sehr feine Stoffqualität. Attraktiver Schnitt. Schnelle Abwicklung, schneller Versand, extrem attraktiver Preis.Spitzenauswahl.
Kwalitatief goede overhemden
Kwalitatief goede overhemden. Prima prijs verhouding.
Kwalitatief zeer goed product voor een…
Kwalitatief zeer goed product voor een acceptabele prijs. Blazers komen precies overeen met afbeeldingen op de website. Goed en netjes verpakt.
Wat een super bedrijf ,geweldig!
Wat een super bedrijf zelfs in de week voor kerst bestelling volgende dag keurig in huis.
Mijn moeder heeft inmiddels 8 broeken van jullie en de zorginstelling is er erg blij mee.
Dikke duim verdient 👍👍👍👍
Schnell und korrekt
Schnell und korrekt, auch wenn eine Rücksendung notwendig wird.
No nonsens mentaliteit gewoon op tijd…
No nonsens mentaliteit gewoon op tijd leveren en what you see is what you get
Mooie schoenen en feestelijk gillet top!
Super schnelle Lieferung ,die Sachen…
Super schnelle Lieferung ,die Sachen die ich bestellt habe passen mit den angegebenen Größen.Gute Qualitativ hochwertige Kleidung.
Prettig, snel en kwaliteit
Heldere website, uitstekende klantvriendelijke communicatie, enorme keuze ook voor grotere maten, snelle verzending waarvan de voortgang via diverse kanalen wordt gedeeld. Een aantal jaar geleden al hele goede persoonlijke adviezen gekregen; het blijkt dat de service hier nog steeds in hetzelfde hoge vaandel staat!
Goede kwaliteit en snelle levering.
Gewoon goed
Prachtig colbert gekocht
Prachtig colbert gekocht, de maat past precies en de levering was bijzonder snel. Zeker aanbevolen, ook heel veel keuze in colberts en pantalons.
Duidelijke site
Duidelijke site, alles staat goed beschreven, levering sneller dan verwacht! TOP. En de kwaliteit is mooi! Wat wil je nog meer? Ook het eventueel retourneren werkt perfect!
Wunderbar -alles OK!
Entschuldige ich schreibe auf deutsch:
Entschuldige ich schreibe auf deutsch:
Sehr schnelle Lieferung, optisch gute Verarbeitung, sehr bequem besonders das Fußbett. Bin rundum zufrieden!
Preis-Leistung super.