Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Otroligt otillfredställande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frågor hamnar man i en kundtjänst med olika personer varje gång. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Ejendomsmægler

Skrevet af virksomheden

Hemverket är en av Sveriges mest anlitade mäklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostäder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du säljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssäljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försäljningspris. Vi har gjort rekordförsäljningar i många svenska städer. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mäklare som tar hand om allt komplicerat.

Kontaktoplysninger

3,6

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mäklaren Herr Skare lyste med sin…

Mäklaren Herr Skare lyste med sin frånvaro genom hela affären och svarade ej på meddelanden eller samtal.. Tills allt var klart då skickar han ett mail ifrån en Gmail adress och vill ha personlig information, (inte seriösaste mäklar mailen direkt) rekommenderar inte att köpa objekt med denna mäklaren då det kommer vara omöjligt att få tag på denne vid behov.

1. marts 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prisvärd tjänst för den som gärna gör del av jobbet själv.

Jag tyckte det var bara fördelar med att hålla i visningarna själv men skönt att få hjälp med kontrakt, budgivning, tillträdeshandlingar och goda råd. Ville även få ut proffsfoton på Hemnet. Då var Hemverkets tjänst perfekt till ett bra pris. Alltid lätt att få snabb och bra kontakt med mäklare Amgad. Är nöjd!

30. januar 2026

Smidigt från fotografering…

Allting gick smidigt från fotografering till försäljning. Jag tror att spekulanterna fick en bättre upplevelse när de kunde träffa ägarna direkt på visningen. Jag hade dessutom bäst koll tekniska frågor som spekulanterna kunde få svar på direkt. Budgivningen styrde man själv också och vi fick mer betalt för huset än vi räknat med. Priset för tjänsten var största anledningen till att provade Hemverket. Vi har sålt hus två gånger tidigare med olika mäklare men detta koncept fungerade bäst för oss.

10. december 2025

Hemverket levererar!

Håller gärna i visningar själv när priset är så bra! Allt juridiskt fixas av Hemverket! Lätt att
Få tag i vid frågor och trevligt bemötande. Budgivning och pappersarbetet är ju det man inte klarar själv! Rekommenderas varmt!

10. marts 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jeg opplevde Hemverket som firkantet og A4. Oppturen var tiltredelsen der utgjorde Therese forskjellen.

Jeg opplevde Hemverket som en effektiv og prosedyre drevet organisasjon. Med lav pris er dette nødvendig. Med Hemverkets konsept var også dette mine forventninger. Likevel var mine forventninger høyere enn opplevelsen. Dette skyldes muligens at min stuga i Åre avvek noe fra standard konseptet til Hemverket. En opptur var avslutningen. Tiltredelse, pengeoverføringer, kvitto og journaler. Der utførte Therese en behagelig, løsningsorientert og god jobb for Hemverket.

31. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kom normal eller håll dig borta.

Djupt religiös och bostadsbefriad gubbe ärvde hus. Hemverket anlitades för att få huset sålt. Signerat intyg om att den bostadslösa gubben bor nånstans krävdes. Att bo utomlands, i bil eller i båt dög inte. Hemverket kan inte riskera allt genom att ha kontakt med nån konstig gubbe som inte vill ha en svensk adress som normalt folk har. Ljug bara och få nån att signera falskt på intyget, det var budskapet från Hemverket gällande gubbens intyg om hans bostadsadress.
Efter veckor av förberedelser genom fotografering och pyssel så avslutades avtalet av Hemverket. Gubbens religion och livsstil är inget som Hemverket kan acceptera. Vill du samarbeta med Hemverket så ska du vara normal först och främst. Där tollereras inte konstiga religioner, levnadssituationer eller gubbar. Kom normal eller inte alls.
Dom hävdar att dom makulerar alla räkningar för fotografering och allt vilket är ett litet pluss. Men ändå så är det ett rent slöseri på en säljares tid, och för lite fokus på försäljning av bostad, och för mycket fokus på ovesäntliga saker, som vart säljaren sover.
Gubben rekomenderar inte detta företags "tjänster" och bristande respekt och acceptans för annorlunda människors livsval och övertygelser som såklart inte ska påverka en försäljning av en bostad, enligt min åsikt.

23. oktober 2025

Problemet med Hemverket är High Estate

Väldigt gulliga i början, men efter att uppdragsavtalet signerades så började problemen. Hemverket samarbetar med Listed som i sin tur har lagt ut sin administration på en firma som heter High Estate, som tydligen gör i princip allt som den ansvarige mäklaren vanligtvis gör. Jag höll visningar själv, men var dessutom tvungen att kontakta High Estate nästan dagligen för att rätta i stort sett allt de gjorde. Det mesta i annonsen blev fel, och när jag sedan hade en köpare så skrev de 288.000 kr för lite i handpenningen i köpekontraktet, sa att det inte spelade någon roll, skyllde på mig över de fel de gjorde, och skickade sedan så många felaktiga avtalsutkast på samma dag till min köpare, att köparen till slut drog sig ur. Efter det skickade High Estate en faktura på sitt jobb, med 2 dagars förfallodatum. 💀💀💀

7. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag anlitade Hemverket vid…

Jag anlitade Hemverket vid försäljningen av min sommarstuga. Mäklare Christian Johansson var till stor hjälp - professionell, kunnig och alltid vänlig. Det kändes tryggt hela vägen från den första kontakten till avslutet av affären.
Fotografen gjorde också ett utomordentligt jobb med bilderna till Hemnet.

28. maj 2025

Sämsta alternativ någonsin

Sämsta alternativ någonsin. vill du inte sälja är hemverket ett perfekt val. Dom gör i praktiken ingenting för att sälja ett objekt. Vill man själv agera, till exempel förbättra något eller sänka pris säger dom "nej,nej låt allt vara som det är". Hörde bara av sig när det var dags att förnya och betala på nytt.

21. marts 2025

Rekommenderar!

Mycket god och proffsig hjälp med snabb återkoppling i alla lägen. Har använt mig av Hemverket vid två husförsäljningar och det har gått väldigt snabbt och smidigt båda gångerna.
Man undrar varför man betalar åtskilligt mera för en "vanlig" mäklare när det här alternativet finns.
Jättenöjd! Rekommenderar varmt Hemverket.

5. november 2024

Dåligt…

Har ingen positivt att säga om hemverket. Dåligt. Så dålig återkoppling. Ringer inte tillbaka. Krångel. Fel uppgifter. Nä kommer inte att anlita dem igen.
Mvh
Katarina Asp

12. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är mycket nöjd med Hemverket

Jag är mycket nöjd med Hemverket. Tjänsten är enkel att använda och mycket prisvärd." 👌
Alltid tillgängliga och redo att hjälpa—det är ju exakt vad man vill ha i en tjänst! Hemverket har verkligen levererat.

4. oktober 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.