Nyinköpt vet inte hur bra köpet är visar sig med tiden Kylskåpet är okej men frysen har ”krympt” med ca 35 liter sedan min förra modell köpt för 18 år sedan storleken är detsamma på nya och gamla ef... Se mere
Levde upp till förväntningarna med råge. Kylde ned mitt kontor till sval temperatur på nolltid. Låter lite vid digitala möten, men det är ju bara att pausa då :) Har inte testat nattfunktionen än. Då... Se mere
Fick en tvättmaskin och torktumlare som hade blivit skadade under transporten. Ringde supporten kl 10.00 dagen efter och berättade att maskinerna var skadade. Inga problem 40 min efter samtalet så had... Se mere
Svensk e-handlare med lager i Stockholm sedan 2018. Erbjuder vitvaror, köksapparater, trädgårdsprodukter och mycket mer. Låga priser och snabba leveranser samt hög servicenivå på telefon och mail.
Dåntorpsvägen 26, 13650, Jordbro, Sverige
- 010 - 330 20 12
- info@hemmy.se
- www.hemmy.se
Svarer typisk inden for 2 uger
Rekommenderar!
Det var första gången jag beställde från Hemmy. Allt gick snabbt och smidigt fast jag la en beställning mitt under black friday. Det var kampanjpris på varan jag köpte så fick ett väldigt bra pris, snabb leverans och flera olika val av betalsätt och frakt. Bara positivt!

Besvarelse fra Hemmy
Grymt snabb leverans och allt var i sin…
Grymt snabb leverans och allt var i sin ordning!

Besvarelse fra Hemmy
Bra webbaktör som håller det de lovar.
Enkel och bra hemsida som gjorde det enkelt att beställa tvättmaskinen jag köpte. Snabb leverans och bra och korrekt information via Mail efter köpet.

Lätt att beställa
Lätt att beställa, tydlig överblick och snabb leverans. Beställde på onsdag, hade varan på fredag👍👍👍

Besvarelse fra Hemmy
Lätt att beställa och välja mina…
Lätt att beställa och välja mina produkter. Snabb återkoppling och uppdateringar om leveranser. Jättenöjd med kyl och frysskåpen!

Besvarelse fra Hemmy
Det var en snabb leverans till dörren
Det var en snabb leverans till dörren - precis som jag beställt. Lite klenare konstruktion på elementet än tidigare, tycker jag. Det gäller framförallt fotstöden, som måste sättas på i efterhand. Numera hänger de endast på en skruv vardera - något för lite tycker jag. Därför blir det 4 av 5 stjärnor. Annars allting bra.

Besvarelse fra Hemmy
Supersnabb och billig leverans med DHL.
Supersnabb och billig leverans med DHL.
Spisen var nästan halva priset mot rekommenderat och den fungerar super.

Information jätte dålig
Information jätte dålig, luckor åt olika håll. Ändå fanns det förslag om att ett staplingstillbehör för att staplas kunde köpas till, så då litar man ju på att de är staplingsbara i ett funktionellt syfte och det är de inte eftersom luckorna öppnas åt olika håll! Den rekommendationen om att köpa ett staplingstillbehör borde ju inte ha ha funnits, då det inte tydligt framgått att de inte är det och man hänvisas till att läsa det finstilta. Att Hemmy satt i hop ett set som inte är staplingsbart sett till funktion är ju svårt att skylla på tillverkaren, de har inte gett rekommendation att stapla dem! Skitdåligt bemötande från kundtjänst i frågan! Helt oseriösa och ovilliga att ta på sig att de ger missvisande information!

Snabb leverans.
Snabb leverans, trevlig och hjälpsam chaufför. Har ännu ej kunnat få upp överskåpet.

Besvarelse fra Hemmy
Vår häll anlände tyvärr med en liten…
Vår häll anlände tyvärr med en liten spricka, men efter ett superbra bemötande skickade dem en ny redan samma dag, supersmidigt och toppen bemötande.
Rekommenderas starkt!

Besvarelse fra Hemmy
Bra pris och snabbt leverat.Tog bara 2…
Bra pris och snabbt leverat.Tog bara 2 dagar.

Snabb och problemfri leverans
Snabb och problemfri leverans. Konkurrenskraftigt pris. Har inget att klaga på!

Bra upplevelse
Köpte en spis. Fick snabbt svar nör jag ställde en fråga angående produkten. Även företaget som levererade spisen gjorde ett bra jobb!

Besvarelse fra Hemmy
Smidigt och snabb leverans samt bra…
Smidigt och snabb leverans samt bra priser

Besvarelse fra Hemmy
Snabb leverans utan krångel!
Kan varmt rekommendera denna e-butik, de har snabb leverans och varan motsvarar beskrivningen fullt ut, dessutom ett konkurrens kraftigt pris på deras sortiment.

Besvarelse fra Hemmy
Allt mycket bra förutom leveransen
Mycket bra upplevelse och skulle blivit 5 om det inte hade varit för transporten. Leveranstid var mellan 7-17. Inte acceptabelt att det är hela dagen man ska behöva vänta på leverans

Hemmy - vitvaruspecialisten, samma företag
Om man inte vet om att Hemmy och vitvaruspecialisten är samma företag så blir man lätt lurad, priserna kan diffa väldigt mycket mellan hemsidorna, men det är väl meningen, man ska tro att man gör ett bra köp men kan sen hitta samma produkt på systersidan men till ett helt annat pris. Jag köpte en spis och hade tänkt köpa den på vitvaruspecialisten, nu blev det hemmy för de sänkte priset långt under det extrapriset de hade på vitvaruspecialisten, tråkigt nog var spisen transportskadad vid leverans men användbar, så en prisreduktion fick de fixa.