Uærlig og utroværdig
Jeg havde fået et tilbud på en indkørsel og en trappe. Da vi var blevet enige om start, fik Michael Pedersen (ejeren) åbenbart kolde fødder eller andet. I hvert fald trak han tiden i seks uger. Efter et par opringninger, forsikrede han os om, at arbejdet nok skulle blive lavet. Da tiden nærmede sig, og Michael stadig ikke gjorde en indsats for at komme igang, ringede vi igen en fredag. Nu forsikrede han os om, at han ville han gå igang mandagen efter. Da han ikke dukkede op, ringede vi igen. Michael er så konfliktssky, at han ikke turde tage telefonen (måske fordi han, med rette, skammer sig over sin egen uærlighed). I stedet for at tage sin telefon, sendte han en SMS, med besked om, at han ikke kunne lave belægningen endnu, og at han ikke havde tænkt sig at gøre det i nærmeste fremtid. Det er tydeligt for os, at han efter tre måneder, ikke har tænkt sig at lave arbejdet, han har bare ikke ærligheden til at melde det ud. Michael Pedersen er den mest utroværdige og svigagtige "håndværker", jeg har forsøgt at handle med. Gå langt udenom denne svindler.
15. juni 2016