Dygtig og effektiv, anbefales varmt
Dygtig, effektiv, forstående og pålidelig. Giver hjælp og støtte, der virker 100%. Kan meget varmt anbefales.
Hans Henrik er en rigtig søde, dygtig og ærlig man. Har været til hans foredrag om healing, og det var bare så fantastisk!
Flere af os kunne allerede mærke forskel og effekt fra et par minutter af hans healing og zoneterapi. Det kan ikke forklares, det skal mærkes på ens egen krop.
Mirakelmanden er her 🙏🏼
LÆS LÆS resten af teksten.
Den 14/1-2024
foretog jeg et voldsomt “kongeligt” styrt som gik ud over mit haleben, ryg samt en brækket arm.
I løbet af et split sekund blev jeg gjort totalt hjælpeløs.
Normalt er jeg en aktiv kvinde med mange daglige kilometer i benene.
Jeg led i den grad af voldsomme smerter grundet skader på halebenet.
Fast smertestillende medicin hver 6. time kunne ikke afdække smerterne.
Jeg havde brug for hjælp til ALT…….
2 uger uden fremgang…..
Sundhedssystemet kunne IKKE afhjælpe mine skarpe og uudholdelige halebenssmerter og nu også muskelspændinger.
Lægen oplyste at i værste fald ville helingsprocessen tage tre måneder…….
Næste step……..blev min redning.
Kontakt til : 56662930
Helse-klinikken :
Zoneterapeut og Healer Hans Henrik Gregers-Høegh, Brogade 26,
4600 Køge.
Wauh …..allerede efter 2. behandling kunne jeg sætte mig ned i en stol og rejse mig igen uden assistance.
Nu var smerterne reduceret til lette smerter og ømhed. Ikke behov for flere smertestillende tabletter.
Er nu igang med 6. behandling med zoneterapi og healing som gør mig smertefri og min mobilitet er ved at være intakt på bare en uges behandling.
Magisk.
Hans Henrik arbejder ud fra et holistisk synspunkt hvor hele mennesket bliver inddraget, både fysisk og psykisk.
Det er en total helbredelse., og DET kan mærkes!
STOR TAK for Hans Henriks usædvanlige evner og varme hænder.
Hans Henrik kan afhjælpe DIG med dine smerter og andre belastende problematikker.
Kan varmt anbefales.
DEL DEL DEL DEL
Hans Henrik Gregers Høegh i Brogade 26 i Køge er en utrolig god zoneterapeut. Han er ligeledes et meget varmt menneske, og man føler sig allerede i bedring, når man forlader klinikken. Jeg kan varmt anbefale ham som behandler til både børn og voksne.