hellocosplay Anmeldelser 62

1,4

1. Skobutik
  2. Tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hello Cosplay : Cosplay Costumes :Cosplay Wigs : - Cosplay Costumes Cosplay Wigs Movie & TV Cosplay School Uniform & Uniform Cosplay Cosplay Accessories Cosplay Shoes & Boots Kingdom Hearts Cosplay Bleach Cosplay Sailor Moon Cosplay T-Shirt Cosplay Props extra fee Cosplay Glasses Standard Wigs

1,4

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

gode kostumer, dårlig kundeservice

et firma som laver rigtig fede kostumer og kvaliteten er også god!! fik speciel lavet en jakke og passede perfekt. shortsene som jeg bestilte med, var dog lidt for små, så en forbedring kunne klart være at man som kunde kunne bestille alt i mål. de får dog middel karakter, da deres kunde service ikke er eksisterende. skrev til dem 3-4 gange, fordi min bestilling lå sent og skulle bruges til en bestemt dato, fik ingen respons på mine mails, selv om de ligger op til du kan stille spørgsmål og kommentar, men jeg ende glad, da leveringen kom og tog kun 14 dage og fik det så jeg kunne bruge det til min udklædnings fest.. det eneste jeg faktisk har som minus er deres kunde service! mit kostume blev sendt fra kina, så gætter på 1600 kr for et kostume, burde kunne dække bare en lille smugle kundeservice.. leder du efter kvalitet til cosplay, så køb her! men sørg for at gøre det i åndelig tid, da du ikke kan komme i kontakt med dem. der ligeledes noget med moms og fragt regler, så du vil få en lille ekstra regning, men er danmarks regler om told og skat, så kan jeg ikke klantre virksomheden for, da de ligger uden for EU

31. juli 2018

Godt og dårligt

Jeg modtog mit cosplay efter en uges tid. Det var i fin stand og god kvalitet.
Men så modtog jeg en regning fra UPS om fragt. Men fragten havde jeg allerede betalt på deres side, så det kunne jeg ikke forstå.
Men god kvalitet. Man skal bare regne med at der kommer lidt uventet oven i prisen.

8. oktober 2011
hellocosplay-logo

Besvarelse fra hellocosplay

dear customer, thank you for your feedback, you are an old customer of our company, have placed two orders on our site, we are so glad to see you are satisfied with our service and products.
about the extra fee you payed, we are glad to explain here:
As you are in Denmark, your customs are very strict, when you purchase goods from other countries, your customs will require you to pay customs duties. Your customs authorizes UPS to charge you in the delivery of goods of this tariff. That is what you mentioned "the payment of additional fees".
Generally customers in countries like the United States or Australia do not have to pay to the Customs because their customs are not strict, customers in Denmark, Germany or Italy may need to pay customs duties because of the strict customs.
When you purchase from our site , you only payed for the making cost of the goods and the shipping cost, tariff is not included (Please read the shipping instructions of our site), so the tariff need to be paid by you.
Pls do not worry dear customer, your tariffs is charged according to the value of your package, based on law, it will not be very expensive.
we are so sorry for the misunderstanding, if you have any more question, pls feel free to contact our customer service, we will reply your mail ASAP.
welcome purchase from us again :)

Vis anmeldelser på alle sprog. (62 anmeldelser)