Helle Hollis Car Rental Anmeldelser

4,0

Alt virkede godt og uden problemer. Vi bruger også Hellehollis næste gang. Vi blev hentet i lufthavnen sammen med andre samme fly. Intet pres for ekstra forsikringer hvilket næsten var det bed... Se mere

God service men en meget skadet bil og en irriterende olieskift-alarm der tændte hver gang bilen tændte ødelagde desværre oplevelsen. Vi spurgte til alarmen da vi hentede bilen og personalet forsøgte... Se mere

Helle hollis prioriterer deres bedste kunder og nye kunder før "middel" kunder. Vi har fast lane som de kalder det, men er flere gange blevet sat bagved nye kunder som først skal registreres. Senest b... Se mere

1. Biludlejning

Car rental from Malaga Airport, Spain. The Malaga Head Office is open 24 hours, 7 days a week. Our friendly and service-minded staff is looking forward to welcoming you to Malaga. We aim to give the best customer-service so you get a stress-free start on your car rental. Affordable rates with clear and transparent pricing. Would you like to collect your car with minimum waiting time? - then select the Fast Lane Service where the contract is prepared before your arrival. We also have a fair fuel policy where you decide with how much fuel you wish to return the car with. Are you a holiday home owner in Spain, we have the Home Owners Club that offers a discount to you and your friends and family on your car hire and you accumulate a bonus for the following year. More offers on our website for early booking. Fleet of more than 1400 vehicles in a wide range of model like automatics, economy, family car models, hybrids, 5+2 seaters, and cabriolets. Our courtesy bus service will collect you from Malaga Airport and return you again after the rental. We are only a 2 minutes’ drive away from Malaga Airport. In Fuengirola we have a local branch office next to the port. We offer free one-way rentals between the Malaga Head Office and the branch office in Fuengirola.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Fantastisk service

Fantastisk service - har lejet en bil og der kom en revne i forruden - vi kørte ind med den og fik den byttet med et smil. Kan anbefales og tegne den ekstra forsikring hos dem. Super service og venligt personale. Det er ikke sidste gang vi bruger jer 🤗

29. oktober 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Morten, tusind tak for din fine kundeanmeldelse. Det er altid en god ide at tegne den fulde forsikring fordi den dækker netop ærgelige uheld som et stenslag i forruden. Vi er glade for at høre at I havde en god billeje hos os, og vi ser frem til at se jer igen. Med venlige hilsner Helle Hollis

Super nemt og ingen skjulte gebyre.

Lejet bil som forventet. Ny bil med trådløs android auto/ apple carplay så telefonen nemt kunne sættes til og bruge maps via telefoen. Ingen skjulte gebyre. Betalte kun et lille depositum ved afhentning på ca 90 euro til brændstof som blev overført tilbage hvis man fyldte bilen op lige inden aflevering.(Der gik 2 bankdage efter aflevering af bil var pengene på min konto igen) Dette var min første gangs leje og kommer helt sikkert til at bruge det igen.

8. oktober 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Michel, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god billeje os hos, og vi ser frem til at se dig igen ved dit næste besøg. Med venlige hilsner Helle Hollis

Problemfri billeje uden ærgelser.

Alt fra leje af bil over hjemmesiden. Telefonisk dialog, afhentning/ aflevering af lejebilen fungerede perfekt.
Der er mange muligheder, når man vil leje bil i Málaga og mange faldgruber.
Helle Hollis kommer ikke op med ret mange tilbud, når man leder på udlejningsbiler ved. f.eks. Momondo eller booking.com. Det var derfor lidt af en tilfældighed vi faldt over deres hjemmeside. Denne er nem og overskuelig. Priserne er ikke de billigste, men i forhold til oplevelsen var det alle penge værd.
Vi bookede med fuld forsikring. Det betød ingen behov for depositum og først betaling ved ankomst.
Man får straks en mail på dansk omkring bookingen. Der går 24 timer inden bookingen bekræftes endeligt.
Vores prisgruppe var desværre udsolgt og vi blev tilbudt en anden prisgruppe, som vi accepterede. Herefter fik vi 2 bekræftelser med 2 forskellige priser. Kontaktede dem telefonisk og fik super dialog med en dansktalende kvinde. De beklagede fejlen og jeg fik bilen til den billigste fremsendte bekræftelse.
Vores fly var næsten 3 timer forsinket. Jeg ringede til Helle Hollis omkring dette. Jeg skulle tage det helt roligt. De fulgte vores flynummer og skulle nok være klar med bilen ved ankomst.
Ved ankomst i Málaga returnerede vi en sms med vores navn, da vi havde hentet vores bagage og derfor ventede vi kun få mininutter på vores shuttlebus. Havde fået et kort over arealet udenfor lufthavnen via mail, så vi kunne nemt finde vores afhentningssted.
Der er under 5 min. kørsel til kontoret. Vi ankom lidt før midnat. Der var 3 personer til at ekspedere. Alt blev ordnet på under 10 min.
Ved fuld forsikring betaler du lejeprisen og for en fuld tank (Ingen depositum).
Da vi afleverede bilen var der virkelig travlt. Trods dette var bilen afleveret inden for 10 minutter. Grundet fuld forsikring var der ingen dialog/tjek omkring evt. skader. Tanken var fortsat 1/4 fuld, da vi afleverede bilen. Få minutter efter fik vi mail med bekræftelse omkring aflevering af bilen og tilbagebetaling af den 1/4 tank. Pengene var på vores konto få dage efter.
Fra vi kørte ind til Helle Hollis til bilen var afleveret og vi var blevet sat af ved lufthavnen , gik der under 30 min.
Alt i alt en fremragende oplevelse.
Hos Helle Hollis har vi lejet bil og kunne starte ferien uden bekymringer og ærgelser samt gebyrer som står med småt. Samtidig skulle vi ikke bruge unødvendig ventetid på shuttlebus, udlevering af bil mm., som man kan læse i mange anmeldelser hos andre firmaer.

24. september 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Torsten, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre at du havde en god billeje hos os, og at vi levede op til dine forventninger. Vi håber, at se jer igen næste gang turen går til Malaga. Med venlig hilsen Helle Hollis

Tilbagebetaling af selvrisiko/benzin depositum

Vi lejede biler, to biler sammenhængende lejeperiode på en måned, vi afleverer første bil efter 13 dage og lejebil nr 2 i 18 dage.
Først mere end 14 dage efter hjemkomst får vi refunderet vores benzin og selvrisiko depositum.
Det forekommer som en speciel politik, at holde kundens penge så lang tid.
Ved henvendelse til Helle Holies får vi at vide at det er normalt.

10. september 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Lars, tusind tak for dit feed-back og kunde anmeldelse.

Tilbage betaling af ubrugt brændstof og selvrisiko depositum sker i samme øjeblik, når vi får bilen retur. Normalt får man beløbene retur samme dag eller et par dage senere. I får tilsendt per email en kvittering ved aflevering af bilen, hvor det tydeligt fremgår at beløbet er tilbagebetalt.

Det er kundens bank som bestemmer, hvor hurtigt tilbagebetalingen sker. Hvis man efter 5-7 dage ikke har fået beløbet fra sin bank, bedes I kontakte os, og vi kan være behjælpelige med at fremsende et dokument fra vor bank om at tilbageførelsen er sket med det samme, og som man så kan gå til sin egen bank med.

Vi er kede af at høre, at det skulle tage 14 dage, men fra vor side af, blev tilbagebetalingen sket med det samme. Min kollega i receptionen burde have hjulpet jer med dette dokument, så I kunne have gået til jeres bank efter nogle dage. Det beklager vi.

Vi håber, at se jer igen ved en anden lejlighed. Med venlige hilsner Helle Hollis

Lejede bil i Malaga

Lejede bil i Malaga. Der var ingen problemer med shuttlebus fra lufthavnen, ingen ventetid eller bøvl med at få udleveret nøglen, ingen problemer med bilen, og ingen problemer med tilbagelevering af bilen og at få tilbagebetalt depositum for fuld tank.

10. juli 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Henrik, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god billeje hos os, og vi håber, at se dig snart igen. Med venlige hilsner Helle Hollis

Super behandling efterfølgende

Har efterfølgende fået en super behandling af helle hollings car rental så min kritik var lidt uberettiget. Grundet til min bunder i at bilen først er nået på værksted tirsdag. Fin afslutning på en træls oplevelse Rene

20. august 2024

Hej Rene,
Vi er kede af at se din kundeanmeldelse. For det første beklager vi, at du bilen havde en elektronisk motorfejl. Det kan desværre ske, og er ikke noget som vi har kontrol over.

Vort personale ville løse problemet på bedst mulig måde ved at tilbyde en ny bil, men da det var en dags billeje (fra fredag morgen kl. 9 til lørdag morgen kl.9 ) og motorfejlen skete fredag aften, blev det os meddelt at I ikke længere havde brug for bilen.

Bilen blev afhentet af en kranvogn, og kom først retur til vort hovedkontor i går formiddags (tirsdag kl. 10).

Der kunne vi se, at der var brugt for en halv tank brændstof, og for at kompensere for det skete blev hele brændstofs beløbet (84,50 euros) refunderet med det samme.

Der blev sendt en email til dig (kl.10.48), hvor beløbet er refunderet, så vi står ganske uforstående over for at du skriver at du er blevet snydt.

Vi har på alle måder forsøgt at løse denne situation og refunderet det fulde brændstofsbeløb til dig.

Vor kundeservice afdeling vil kontakte dig per mail og igen fremsende denne kvittering. Venligst bemærk, at det er afhængigt af ens bank, hvor hurtigt man får et depositum eller brændstofsbeløb retur på ens bankkonto.

Som vi ser det, har vi løst denne uheldige situation, så godt som vi kunne med at tilbyde ny bil og refundere det fulde brændstofsbeløb.

Med venlige hilsner
Helle Hollis

Jeg har lejet bil hos Helle Hollis i…

Jeg har lejet bil hos Helle Hollis i mange år efterhånden. Jeg får altid en supergod service og bistand. Det er rart at være tryg ved billeje, og det er man altid her. Fem velfortjente stjerner.

13. august 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Steen, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at I er tilfredse kunder hos os, og vi ser frem til at se jer snart igen i Malaga. Med venlige hilsner Helle Hollis

Det er en fornøjelse at leje bil gennem…

Det er en fornøjelse at leje bil gennem Helle Hollis - alt spiller og vi havde nøglen i løbet af 5 minutter

23. juli 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Dorthe, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre at du havde en god billeje hos os, og vi håber at se jer snart igen. Med venlige hilsner Helle Hollis

Jeg havde en fremragende oplevelse med…

Jeg havde en fremragende oplevelse med biludlejningsselskabet HELLE HOLLIS i Malaga. Servicen var helt i top – personalet var utroligt venlige og hjælpsomme. Udleveringen af bilen var lynhurtig, og jeg var på vej inden for få minutter efter ankomst. Bilen var i perfekt stand, ren og klar til at køre. Priserne var også yderst rimelige, og jeg følte virkelig, at jeg fik meget for pengene. Hele processen fra booking til aflevering af bilen var problemfri og effektiv. Jeg kan varmt anbefale HELLE HOLLIS til alle, der har brug for biludlejning i Malaga. Deres super service, hurtige udlevering og billige priser gør dem til mit foretrukne valg fremover.

19. juli 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Lars, Tusind tak for din fine kunde anmeldelse og anbefaling. Det glæder os at høre, at du havde en god billeje hos os, og vi ser frem til at se dig snart igen i Malaga. Med venlige hilsner Helle Hollis

Fremragende kommunikation

Fremragende kommunikation. Ingen skjulte gebyrer. Hurtig betjening. Kan varmt anbefales.

14. juli 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Mads, Tusind tak for din flotte kunde anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for at høre, at du havde en god billeje hos os. Vi ser frem til at se dig snart igen. Med venlige hilsner Helle Hollis

Vi havde en fantastisk oplevelse med…

Vi havde en fantastisk oplevelse med Helle Hollis. Søde og venlige samt alt klappede til tiden og kan kun anbefale dette sted til alle der vil leje en god bil bil samt få en fantastisk service:-)

6. juli 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Henrik, tusind tak for din flotte kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre at du havde en god billeje hos os og vi håber at se jer snart igen. Med venlige hilsner Helle Hollis

Hvis du ikke gider læse alt det med småt……

Vi har i årevis lejet bil hos Helle Hollis og er aldrig blevet svigtet. Alt virker, der er ingen pludselig opståede gebyrer, alt er som du forventer.
Biludlejning i Spanien er en hård branche, hvor mange aktører, selv de store internationale kæder, tyr til ufine tricks for at sikre bundlinjen.
Helle Hollis har valgt en anden strategi. I stedet for at konkurrere på prisen og på plat, har de valgt at sælge et ordentligt produkt til en bæredygtig pris.
Strategien virker helt åbenlyst, for de er store på Solkysten.

Jeg er ikke taget på ferie for at læse en masse med småt. Jeg tager på ferie for at slappe af, og man er i gode hænder hos Helle Hollis.

1. juni 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Claes, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har en god billeje hos os. Ja, det er vigtigt for os at alt er gennemskueligt og let at forstå når man lejer bil hos os. Vort mål er, at man kan trygt leje en bil uden salgspres og skjulte ekstras, og derved få sig en god start på sin ferie. Vi ser frem til at se dig snart igen hos Helle Hollis. Med venlige hilsner Helle Hollis.

100% tilfreds

Fin bil-Ford- Escort, alt i orden, hurtig bus til og fra lufthavnen som kun tager 5 minutter, let at leje og udlevering foregik uproblematisk og ligeledes ved aflevering klokken 4 om morgenen. Kan bestemt Anbefales, der er ofte dansk personale tilstede også. Trygt og godt👍🤩

16. juni 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Anita, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi har Ford i flåden, men ikke lige Escort :) Vi er glade for at du havde en god billeje hos os, og ser frem til at se dig snart igen. Med venlige hilsner Helle Hollis

De fortjener klart en god anmeldelse😁

De fortjener klart en god anmeldelse😁
Jeg lejede bil med Fast Lane, hvilket gjorde udlejningen effektiv, hurtig og smertefri.
Bilen havde en en del små skader, og jeg afleverede den tilbage med en ekstra til samlingen hvilket jeg ingen anmærkning fik på👍

31. maj 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Emil, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god billeje oplevelse hos os, og vi håber, at se dig snart igen. Med venlige hilsner Helle Hollis

Perfekt biludlejning

Har lejet bil hos Helle Hollis en del gange nu og alt har fungeret perfekt alle gange.

2. marts 2024

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Carsten, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har en god billeje hos os, og vi vil se frem til at se dig igen i Malaga. Med venlige hilsner Helle Hollis

Fantastisk god oplevelse

HelleHollis er nok en af de bedste biludlejnings service jeg endnu har benyttet, ankom til Malaga lufthavn og efter en kort tur i HelleHollis bussen havnede vi udenfor deres udlejningsbutik, bilen var meget flot samme mærke og model VW T-ROC som vi havde booket, vi kørte 760 kilometer på en uge og da vi afleverede var der kun smil og god service, og depositum retur efter et par dage efter hjemkomst. Kan kun anbefales (og ja de nogle af de ansatte taler dansk)

22. oktober 2023

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Ole, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god billeje hos os, og vi håber at se dig igen næste gang du besøger Malaga. Med venlige hilsner Helle Hollis

Der er mange inklusiv jeg selv

Der er mange inklusiv jeg selv, som har dårlige oplevelser med biludlejningsfirmaer. Vi lejede bil i Malaga i oktober 2023 gennem Helle Hollis og det spillede 100%.
Vi fik dem anbefalet dem af et vennepar som har lejlighed dernede og selv bruger dem jævnligt.

18. oktober 2023

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Kaspar, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god billeje hos os, og vi håber, at se jer snart igen i Malaga. Med venlige hilsner Helle Hollis

Fantastisk oplevelse!

Perfekt!

Betingelser, servicekvalitet og bilkvalitet som dyrere biludlejningsfirmaer - priser konkurrencedygtige med discountfirmaerne.

Reserverede bil i gruppe D og fik som forventet gratis opgradering til gruppe E da jeg bestilte 30+ dage før jeg skulle bruge den. Ved afhentning blev jeg i stedet uventet tilbudt en SUV (16000 km på tælleren) - uden ekstra omkostninger. Hele processen forløb gnidningsløst, og alle dokumenter var tydeligt forklaret på dansk.

Jeg har tidligere benyttet flere udlejningsfirmaer i Spanien, men aldrig har jeg oplevet en sådan ekstraordinær service, information og samlet kvalitet. Jeg kommer aldrig til at bruge andre udlejningsfirmaer igen!

Skulle jeg alligevel nævne to ting der forstyrrede den gode oplevelse, så ville det være, at bilens elektroniske system pludselig blev forvirret midt på vejen, slukkede alting og frøs fast. Og på trods af ihærdige forsøg på at starte bilen igen, gik der nogle minutter med dytten og båtten fra den voksende kø bagude, før den adlød og vi kunne køre videre. Men det er vel hvad der sker med nutidens elektroniske biler. Og en dansk medarbejder ved afhentning, ville have været nice, men slet ikke et must.

15. september 2023

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Claus, tusind tak for din fine kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god billeje hos os. Vi beklager den elektroniske fejl som bilen viste. Det burde ikke ske, og fejlen vil blive undersøgt nærmere. Desværre var der ikke en dansk talende medarbejder på arbejde, ved din ankomst, men glad for at høre, at det hele gik fint alligevel. Alle vores ansatte taler engelsk, og man kan få lejekontrakten, lejebetingelser på dansk for at man får sig en god billeje oplevelse. Endnu en gang tusind tak for din fine anmeldese. Vi vil se frem til at se dig igen i Malaga. Med venlige hilsner Helle Hollis

Alt var bare perfekt

Alt var bare perfekt. Bestilt hjemmefra, ingen problem. Man bliver hentet med bus i lufthavnen, der køre dig til kontoret, ca 1km. Du udfylder papir og får nøglen i hånden. Hvis du afleverer med fuld tank, er der ikke mere der skal betales, de tager et depositum for benzin som returneres. 5 stjerner herfra. 🙂👍

29. august 2023

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Kim, tusind tak for din femstjernede kunde anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god billeje oplevelse med os, og vi håber at se dig snart igen. Med venlige hilsner Helle Hollis

Første gang vi lejer bil i Spanien

Første gang vi lejer bil i Spanien. Kort sagt: nemt, hurtig, og virkelig god service. Ikke sidste gang vi bruge dette firma. Meget glad!

14. august 2023

Besvarelse fra Helle Hollis Car Rental

Hej Tvr, tusind tak for din fine kundeanmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god billeje hos os, og vi ser frem til at se jer igen. Med venlige hilsner Helle Hollis