Hej albert lignede et godt værktøj, men mine børn var simpelthen ikke interesserede. Desværre går de fra at være gratis til at være en betalingsservice næsten uden at fortælle om det. “Næsten” bety... Se mere

1. Skole
  2. Uddannelsesinstitution
  3. Skole for fremmedsprog
  4. Sprogkursusudbyder
  5. Førskole

Albert är en app designad för barn mellan 3–16 år, där barn får möjlighet att lära sig räkna, läsa och skriva på både svenska och engelska – på ett lekfullt och pedagogiskt sätt. Appen är särskilt anpassad för att följa den svenska läroplanen och hjälper till att bygga en stark grund för barnens framtida lärande. Med Albert får ditt barn tillgång till en komplett lärandeupplevelse, där matematik, svenska och engelska kombineras i engagerande övningar. Appen är utformad för att vara enkel att använda för även de yngsta användarna och innehåller färgglada illustrationer, roliga minispel och spännande berättelser som håller barnen motiverade och engagerade. Appen bygger på forskning och utvecklades i samarbete med pedagoger, vilket säkerställer att barnen får bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Genom att lära sig i sin egen takt och få positiv feedback stärks barnens självförtroende och motivation. Albert är en perfekt kombination av lärande och nöje och erbjuder ett interaktivt sätt att hjälpa ditt barn att utvecklas i både matematik, språk och kreativitet.

2,5

Under middel

Svarer typisk inden for 48 timer

De trækker bare penge trods lukket konto…

Jeg har opsagt abonnement og når jeg logger ind er min konto inaktiv, og alligevel bliver jeg trukket 139 kr pr. måned. Jeg kan se mit kort er tilknyttet, men jeg kan ikke slette disse oplysninger. Jeg har forsøgt at kontakte dem pr. mail, men intet svar.
ingen anbefaling herfra!

3. februar 2026

Besvarelse fra Albert

Hej, tak fordi du skriver.

Vi hjælper dig gerne med dette. For at der kan ske en opkrævning, skal der være et aktivt abonnement, som i nogle tilfælde kan være oprettet under en anden e-mailadresse. Kontakt os gerne på support@hejalbert.dk
, så kigger vi på din sag.

Fup til at trække penge

Jeg tilmeldte min datter en gratis prøveperiode, hvorefter jeg opsagde abonnementet, da man i appen kun kan tilmelde årsabonnement på 899 kr. hvilket jeg syntes var for dyrt. Men man kan ikke få en prøveperiode uden at udfylde betalingsoplysningerne.
Nu er prøveperioden så udløbet, og jeg er pludselig trukket for et årsabonnement uden varsel. Et abonnement som ikke kan opsiges før tid, hvilket jo er et år. Kan helt klart IKKE anbefale dette til nogen.

23. februar 2025

Hej Marie Louise.
Når man tilmelder sig en gratis prøveperiode, vælger man selv, om man vil fortsætte med et måneds- eller årsabonnement efter prøveperiodens afslutning. Det er muligt at vælge månedsbetaling, hvis man foretrækker det.

Vi sender også en bekræftelsesmail med information om, hvornår prøveperioden udløber, og hvornår næste betaling finder sted. Hvis du har spørgsmål om dit abonnement, er du meget velkommen til at kontakte vores support, så hjælper vi dig videre.

Fusk! Hold jer væk fra dette firma.

Vi tilmeldte os en gratis prøveperiode, hvorefter jeg opsagde det indenfor få dage og slettede appen, da mine drenge ikke syntes om det.
Nu er der næsten gået et halvt år, og så bliver jeg pludselig trukket for et premium abonnement! Det påstår de jeg har tilmeldt mig, i forbindelse med den gratis prøveperiode. På trods af at jeg opsagde det efter få dage og aldrig har besøgt appen siden.
I skal IKKE give jeres oplysninger til dette firma, de udnytter dem!

9. januar 2025

Hej Tine,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og det er ikke vores hensigt at skabe frustration. Hvis du ikke allerede har kontaktet os, vil vi meget gerne hjælpe dig med at få løst situationen. Venligst send os en e-mail på support@hejalbert.dk, så ser vi nærmere på dit tilfælde.

Pas på!!

Pas på!!! Det er stort set umuligt at komme ud af deres opkrævninger. Du kan skrive til dem i månedsvis, men de trækker stadig hver måned, uden betydning for dit opsagte abonnement!

6. januar 2025

Hej,

Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration. Det er ikke vores intention, at nogen skal føle sig fanget i deres abonnement. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning. Kontakt os venligst på support@hejalbert.dk med den e-mailadresse, du brugte ved tilmelding, så ser vi på din sag med det samme.

De bedste hilsner,
Team Albert

Har kun haft gode oplevelser med appen…

Har kun haft gode oplevelser med appen og også med at opsige abonnementet igen.
Kan læse en del GAMLE anmeldelser herinde, men jeg føler selv, at selv om der måske har været begyndervanskeligheder med opstart her i danmark og omformning fra svensk til dansk app mm, så synes jeg helt klart, at der er styr på alt nu.
Som ved alle abonnementer, så skal man ind og opsige det aktivt, og det fandt jeg nemt på min konto på HejAlbert.dk. Så jeg har ikke haft nogen genaktivering eller trækning af flere penge.

Jeg forstår godt den frustration der kan være med sådan noget. Jeg stødte selv ind i et lettisk nystartet firma i efteråret 2023, hvor både kundeservice og teknikken virkede af h…til. Og der skulle man SKRIVE til kundeservice for at få det opsagt, for ellers blev det fornyet hver 6. Måned!!

Men det er på ingen måde min oplevelse med Hej Albert at de prøver at trække flere penge, så længe man selv aktivt går ind og opsiger abonnementet.

Det har måske været anderledes i 2021 og 2022, men her i 2024 virker det upåklageligt 🤩

29. august 2024

Besvarelse fra Albert

Mange tak for din detaljerede og positive feedback! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med både appen og administrationen af ​​dit abonnement. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre vores service og tilpasse den til Danmark, så det er dejligt at høre, at du nu oplever, at alt fungerer.

Vi forstår din pointe omkring abonnement og vigtigheden af ​​tydelig information om opsigelse, og vi er glade for, at du nemt kunne håndtere det via vores hjemmeside. Din erfaring og sammenligning med andre tjenester viser, hvor vigtigt det er med brugervenlighed, og vi er glade for, at vi har kunnet indfri dine forventninger.
Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, vi kan fortsætte med at levere en service, som du er tilfreds med!

Med venlig hilsen, Team Albert.

Bondefangeri

det var også svært at melde fra de gratis abonnement og pludselig trak de penge. Det er også mistænkelig at de ikke har et nummer man kan kontakte dem på men at tvunget til at skrive til en e-mail. Vi har slet ikke brugt appen.

28. marts 2024

Besvarelse fra Albert

Vi beklager meget at du har oplevet problemer med vores abonnement men det er ikke svært at opsige et abonnement, da man bare skal logge ind på sin konto på vores hjemmeside og gå ind under den fane der hedder "Medlemskab og konto" og der er der en knap man kan trykke på som hedder "opsig medlemskab". Hvis ikke at man opsiger abonnementet inden at prøveperioden er udløbet, så vil abonnementet automatisk overgå til et betalende abonnement, hvilket også er forklaret i vores vilkår og betingelser som man skal godkende inden at man opretter et prøveabonnement hos os og man betaler for vores service uanset om man benytter sig af appen eller ej. Venlig hilsen, Team Albert

God og hurtig hjælp via mail

Vi har benyttet os at gratis prøveperiode og vores datter synes godt om det. Vi har dog ikke ønsket et betalings abonnement og opsagde derfor ved prøveperiodens udløb i august 2023. Dog havde jeg ved en fejl fået oprettet et ekstra abonnement på en forkert mail (stavefejl) og opdagede først fejlen i marts 2024.

Jeg sendte en mail og fik rigtig god hjælp og forholdsvis hurtige svar på mail.
Inden for en uge var abonnement blevet opsagt og 7x139 kr. sendt retur til min konto.

Rigtig god og hurtigt service via deres kundesupport.

7. marts 2024

Hej Kristine,
Stort tack för att du tog dig tiden och lämnade en recension!

Vad glada vi blir av att höra att du är nöjd med vår service. Hoppas du får en fin dag!
Bäst Hälsningar, Julia på Team Albert 💙

Opsagde abonnement gennem AppStore men…

Opsagde abonnement gennem AppStore men de har stadig trukket 139 kr månedligt siden. Måtte til sidst spærre mit kort for at de ikke kunne trække flere beløb. De er en fup virksomhed så hold jer langt væk. Forstår slet ikke at de kan få lov til at fortsætte.

28. november 2023

Besvarelse fra Albert

Hi Marianne, Thank you for your review!
We are not able to charge a customer if the membership is canceled, if you've been charged you must have an active account. Please contact us at support@hejalbert.dk and we will help you cancel.
Best Regards, Julia at Team Albert 💙

Manglende dokumentation på opsigelse…

Manglende dokumentation på opsigelse betyder at HejAlbert har trukket abonnement de sidste 5 måneder. Vi afmeldte idet applikationen kørte super dårligt på vores tablet.

De henviser til deres retningslinjer og siger at de ikke vil tilbagebetale. Også selvom de kan se at man ikke har brugt deres applikation i perioden.

Det er ren grådighed. Tillykke med de 500kr. Håber de driver jeres forretning videre i mange år, for medlemskab får i ikke mere af.

---------Opdatering efter svar---------

Det er nok denne holdning der gør at i har så dårlig en trustpilot score. Når man lejer en film, så tager man aktiv stilling og får filmen derefter.

I dette tilfælde har jeg troet at abonnementet var afbestilt, men da i kræver beviser for dette kan jeg selvfølgelig ikke gøre andet end at acceptere situationen + fortælle andre kunder at de bør holde sig væk.

12. september 2023

Besvarelse fra Albert

Hei og takk for at du skriver til oss!

Vi ønsker selvfølgelig at du skal bruke tjenesten vår, men selv om du ikke velger å gjøre det, må vi ta betalt for den tjenesten vi leverer. På samme måte som hvis du for eksempel leier en film, men ikke har tid til å se den, må selskapet du leier av, likevel betale for tjenesten de har levert.

Jeg håper dette gir svar på eventuelle spørsmål, ellers er du velkommen til å skrive til oss igjen på support@heialbert.no. Med vennlig hilsen Maja i Team Albert.

Fejl i appen gør den meget svær at bruge

Jeg har downloadet Hej Albert-appen til mine børns iPad - indtil videre i en gratis prøveperiode. Vi er sådan set glade for appen, men der må være en fejl i den, for hver gang man skal trække tal fra højre side hen til den rigtige kasse, så er det ikke muligt - uanset hvilket tal, man vælger. Fejlen opstår på begge mine børns iPad. Og fejlen bevirker, at det er så godt som umuligt at komme videre med spillet. Desværre.

17. februar 2023

Besvarelse fra Albert

Hei og takk for at du kontakter oss! Appen skal selvfølgelig fungera for er! Neste gang, ta gerne kontakt med support@heialbert.no så hjelper vi deg med å løse dette direkte! Med vennlig hilsen Maja på Team Albert.

‼️HOLD JER LANGT VÆK

‼️HOLD JER LANGT VÆK, DE SNYDER LG BEDRAGER‼️

Jeg havde en kort overgang et gratis prøveabonnement hos dem, men meldte det fra inden jeg skulle betale.
Trods det, trækker de gladeligt penge fra min konto hver eneste måned.
Det har stået på siden marts 2022.
I starten svarede de på mine mails, nu kan jeg hverken få kontakt til dem på mail, Facebook eller Messenger‼️

21. januar 2023

Besvarelse fra Albert

Hej Kristina, mange tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af vores app og vi beklager selvfølgelig rigtig meget at du oplever problemer med at opsige dit abonnement hos os men vi har svaret dig på alle dine beskeder, som du har sendt til support@hejalbert.dk, så du bedes venligst tjekke dit spamfilter for at se om de eventuelt er havnet der. Vi kan ikke finde dit abonnement i vores system og det er derfor vigtigt at du sender nogle flere informationer tilbage til os, så vi kan hjælpe dig med at opsige dit abonnement. Vi ser frem til at høre fra dig. 😊 Venlig hilsen, Team Albert 💙

Jeg har et inaktivt abo

Jeg har et inaktivt abo. Og alligevel trækker i penge. Det er så uordenligt! Hold jer langt væk fra denne app.

8. januar 2023

Besvarelse fra Albert

Hej, mange tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldese af vores app og vi beklager selvfølgelig rigtig meget at du har problemer med vores abonnement men vi trækker ikke penge for et abonnement hvis det er inaktivt, så du må meget gerne sende en besked til support@hejalbert.dk for så kan vi bedre hjælpe dig med at se hvad der er sket. Vi håber at høre fra dig snarest muligt. 😊 Venlig hilsen, Team Albert 💙

Hold jer langt væk!

Hold jer langt væk! Det eneste de ønsker er at lokke folk i fælden med en gratis prøve og selvom der afmeldes rettidigt så trækker de penge alligevel.

1. januar 2023

Besvarelse fra Albert

Hej, mange tak fordi du har taget dig tid til at lave en anmeldelse af vores app og vi beklager selvfølgelig rigtig meget at du oplever problemer med vores abonnement men du betaler ikke for et abonnement, hvis det er blevet opsagt inden slutningen af en periode. Du må derfor meget gerne sende en besked til support@hejalbert.dk for så kan vi bedre hjælpe dig og se hvad der er sket. Vi ser frem til at høre fra dig. 😊 Venlig hilsen, Team Albert 💙

De bliver ved med og trække penge…

De bliver ved med og trække penge selvom man har meldt sig ud

9. december 2021

Hej Pia,

Hvis dit abonnement er blevet opsagt, så trækker vi naturligvis ikke længere penge for abonnementet.

Venligst send en besked til support@hejalbert.dk, så kan vi bedre hjælpe dig.

Snyd

Meldte os ind så vores datter på 15 år kunne bruge det på det tidspunkt var det ikke udviklet endnu så der blev først trukket penge når det var klart. Vi var dumme og i var skide smarte..Det findes jo ikke og alligevel har i trukket penge de sidste måneder for INGENTING så tak for dyre lærepenge.

8. december 2021

Hej Kathrine,

Vores spil til de lidt større børn er ikke blevet lanceret endnu - som vi også skriver på vores hjemmeside. Det er kun vores junior app der er blevet lanceret og det er også den eneste app, som man kan downloade på Google Play eller i App Store.

Hvis man tilmelder sig et abonnement og ikke bruger det, så bliver man selvfølgelig trukket for abonnementet uanset om man bruger spillet eller ej, så det er vigtigt at man melder sig ud inden at prøvetiden udløber, hvis man ikke ønsker at have et abonnement hos os eller at man skriver til os, hvis der er noget man ikke forstår eller hvis der har været en misforståelse.

Venligst send en besked til support@hejalbert.dk, så kan vi hjælpe dig.

Uha. HOLD JER VÆK

Uha. Hold Jer langt væk fra denne tjeneste. Meldte mig ind i april og betalte 109 kr om måneden, men meldte mig ud efter første måned. Lige pludselig ser jeg at de har trukket abonnement fra sep-dec. Der er intet telefonnummer, så al kontakt går gennem mail. De påstår at jeg skylder dem penge og har derfor tilmeldt mig igen!!! Må prøve at gå gennem banken for at få dem til at annullere de trukket penge. I samme periode hvor jeg “har været medlem”, har de endda skrevet mail til mig at de savner mig og har prøvet at få mig til at melde mig til!!! Det helt væk, men kan jo desværre se at jeg ikke er den eneste med dette problem….

Jeg kan jo se på de andre anmeldelser at I prøver at sno Jer udenom. Pengene er trukket på nøjagtigt samme betalingskort og har været opsagt siden april. Det kunne være I skulle få styr på Jeres forretning. Jeg har sendt bevis til mail

7. december 2021

Hej Jesper,

Jeg kan se at du har sendt en mail til vores support, som vi har besvaret.

Vi kan ikke se I vores system at vi har trukket nogle penge på dit betalingskort, da dit betalingskort udløb i april 2021 og det har derfor ikke været muligt at trække dig for abonnementet.

Du har oprettet et abonnement via vores hjemmeside den 1 januar 2021 og da abonnementet ikke er blevet opsagt er det automatisk overgået til et betalende abonnement den 1 april, da prøveperioden udløb men vi har kun trukket dig for 109 kroner den 2 april 2021, da betalingerne for maj, juni, juli, august og september ikke er gået igennem.

Du har opsagt dit abonnement den 2 oktober 2021.

Hvis vi har trukket penge på din konto er det fordi du har oprettet et anden abonnement med en anden email adresse og betalingskort og vi har bedt dig om at sende disse oplysninger til os, så vi kan se hvad for en email adresse abonnementet er blevet oprettet med men du har endnu ikke besvaret vores email.

Opdatering af tidligere anmeldelse

Efter lang tids tovtrækning med den danske afdeling af hejAlbert og absolut ingen hjælp og forståelse at hente der, lader det til, at jeg har haft bedre held med at komme igennem til den svenske afdeling. Så tusind tack til Ida - jeg håber du får styr på den danske afdeling.

26. november 2021

Hej Mette.
Jag är glad att vi kunde hjälpa dig att lösa detta 💙

Bästa hälsningar, Ida på Team Albert.

Hej team Albert

Hej team Albert. Hvornår har I så lige gjort det? For det kan jeg ikke se nogen steder på min konto.

Jeg har lavet en indsigelse mod jer gennem min bank hvor jeg skal sende vores skrive til, så vil de kræve pengene retur.

13. oktober 2021

Hej Nadia,

Da du alligevel ikke ønskede at benytte dig af vores tilbud, har vi tilbageført pengene til dit betalingskort og du kan se pengene på din konto inden for 5 bankdage.

Pas på

Pas på. Jeg har forsøgt at melde mig ud flere gange, men de bliver ved med at hæve abonnement. Vil på det kraftigste fraråde at bruge siden.

7. oktober 2021

Hej Signe,

Venligst send en besked til support@hejalbert.dk, så kan vi bedre hjælpe dig.

Det er ikke selvfølgelig ikke noget problem at opsige sit abonnement.

Hvis du har oprettet abonnementet via App Store eller Google Play, skal det opsiges der, da abonnementerne er administreret af dem men hvis abonnementet er oprettet via vores hjemmeside, skal du bare logge ind på din konto og opsige abonnementet under den fane der hedder "Administrer medlemskab".

Team Albert

Overgår til automatisk betaling uden…

Overgår til automatisk betaling uden varsel eller lign

12. august 2021

Hej Jakob.
Slutdatum på kampanjen framgick i samband med att ni registrerade er prenumeration hos oss. Ni fick även ett mail med information om när gratistjänsten går ut, sen är det upp till kontoinnehavaren att säga upp sin prenumeration i tid för att inte bli debiterad. Kontakta vår support om du har några fler frågor eller funderingar angående detta 💙 Bästa hälsningar, Ida på Team Albert.