Jeg blev godt modtaget af den meget venlige Monika, som med tålmodighed og humør gelejdede mig gennem alle prøver og hjalp mig med at vælge de for mig passende høreapparater. Jeg var glad for at jeg... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
HEIMDALL'S er et hørecenter, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet og service. Vi skaber fuld gennemsigtighed på priser og giver dig altid uvildig rådgivning i valget af høreapparater.
Lyngby Hovedgade 37, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
- +45 89 805 505
- info@heimdalls.dk
- www.heimdalls.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Det er så professionelt et personale…
Det er så professionelt et personale man møder.man føler sig straks velkommen.Grundig undersøgele og tid til forklaring.Jeg var hos Monika i Lyngby.

Fokus på kundens behov
Alle medarbejdere er hjælpsomme og imødekommende. Den aftalte tid bliver overholdt (evt. kommer man endda til før tiden, hvis man er ankommet).
Det er mit indtryk, at hørespecialisten har fokus på mig og mine behov, ikke på at sælge et høreapparat.

Rimelig dårlig oplevelse.
Rimelig dårlig kundeservice efter 12 timer med nye apparater (som viser sig er defekte), får jeg udleveret et sæt låneapparater. Forstår ikke, at jeg ikke blot får et nyt sæt, og så må Heimdall's selv udrede fejlen med Signia efterfølgende. Havde forventet en anden service når jeg just har betalt over 21.000,- for en vare som ikke virker, men sådan fungere det åbenbart ikke hos Heimdall's.
Opdatering : Har efterfølgende fået udredt fejlen og er nu fuldt ud tilfreds med både produktet og kundeservicen fra Heimdall 👍🏼

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter
Elendig betjening efterfulgt af superbetjening
God betjening. Men men: Skulle til konference den 24/3. Havde fået ca en uge før. Fredag eftermiddag ringer jeg til jer 15.55 fordi Bluetooth forbindelsen var røget. Først efter lang diskussion med telefondamen der nægtede at stille mig om. Hennes forklaring for at hun ikke kunne, var med varierende årsager, som ikke hang sammen. Efter lang parlamentering stillede hun mig om til jeres leder, som var yderst serviceminded og løste nemt hurtigt problemet. Så kunne jeg komme til konferencen og kunne høre med. Tak til lederen.

Det fungerer
Imødekommende, professionelle og effektive - alt i alt en rigtig god oplevelse

Meget professionel høre test
Meget professionel høre test. Rigtig dygtig person. Attraktiv prissætning.

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter
Har lige købt nye ha. forløbet med køb og afprøvning har fuldt tilfredsstillende.

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter
Her føler man sig meget tryg
En meget venlig og kompetent kontakt med Heimdall’s Hørecenter i Lyngby. Gode, letforståelige forklaringer, fin opfølgning, ingen ventetid og gnidningsløs administration. Man føler sig meget tryg.

At anbefale
Særdeles god, engageret og resulteret orienteret service, som retter sig mod det bedste resultat i samarbejde med klienten. Målet og ikke pengene/fabrikatet er i focus er min oplevelse.

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter
Grundig og faglig betjening.
Grundig og faglig betjening.
Repræsenterer flere producenter.

Fremragende kundeservice
Heimdall bruger meget energi på at kunden er tilfreds. Store ting som ca 3 ugers afprøvning af høreapparater, som jeg fik udleveret ved første besøg uden ventetid, med flere møder og samtaler undervejs før jeg besluttede mig, herunder afprøvning af andre apparater. Små ting som at de ringer tilbage dagen efter, når jeg ringede efter at telefonen var lukket. Det gjorde også indtryk, at de ikke anbefalede de dyreste apparater, selvom jeg selv valgte med at vælge de dyreste til slut. Og endelig god vejledning om hvordan jeg kunne få hjælp fra kommunen til TV boks og Streaming Mic.

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter
Jeg havde fundet mine gamle…
Jeg havde fundet mine gamle høreapparater med elementet formet til mit øre. Det ville jeg gerne have flyttet over til mine nye høreapparater og kunne se at jeg ikke havde de rigtige værktøjer. Jeg fik en tid og fikke alene en fantastisk service og gennemført ombytningen, men fik lige opdateret mine nye høreapparater til nyeste software version. Det er service

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter
Meget dedikeret og servicemindet.
Meget dedikeret og servicemindet.
Brugte sammen meget tid på at finde den bedste løsning for mig.

Meget tilfreds.
Kompetent, tålmodig og venlig ekspedition hele vejen igennem. Kan kun anbefale dette firma og deres medarbejdere.

god service
god service, flere muligheder for at prøve flere apparater, rimelige priser.