HEIMDALL'S Hørecenter Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 110 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser det utrolig professionelle og imødekommende personale for en særdeles grundig, tålmodig og venlig vejledning gennem hele forløbet i butikken. Forbrugerne fremhæver den gode tid til undersøgelse, den behagelige atmosfære og den skønne mulighed for at afprøve forskellige apparater før et endeligt køb. Dog bemærkede nogle kunder også enkelte udfordringer med det leverede produkt, eller at de ikke helt opnåede det fulde og optimale resultat. Ikke desto mindre udtrykker folk i øvrigt generelt en stor tilfredshed med den personlige betjening, den flotte service og den gode opfølgning efterfølgende.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer en generel tilfredshed og fremhæver personalet for en utrolig god og professionel... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, idet forbrugere fremhæver kompetente og venlige medarbejdere... Se mere

Product

Forbrugere udtrykker stor tilfredshed med muligheden for at afprøve flere forskellige høreapparater før et... Se mere

User experience

Anmeldere fremhæver positive aspekter af brugeroplevelse og roser de kompetente og venlige medarbejdere for... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice, og forbrugere fremhæver især den gode vejledning og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg blev godt modtaget af den meget venlige Monika, som med tålmodighed og humør gelejdede mig gennem alle prøver og hjalp mig med at vælge de for mig passende høreapparater. Jeg var glad for at jeg... Se mere

Heimdall's Hørecenter i Lyngby har fuldt ud levet op til mine forventninger - både hvad angår et bredt udvalg af produkter, gennemsigtighed i priser (og gode priser!) og flot service. Personalet... Se mere

Super god service af Michelle. Hun var venlig og imødekommende. Hun kom med god vejledning, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Man er ikke glemt, når man kører derfra og hun følger op på, hvor... Se mere

Dygtig modtagelse, god tid og perfekt udgangspunkt i kundens behov/særheder, så samspillet kan blive godt. En god løsning dannet efter 2x1 uges test. Eneste minus er lidt pres for meget kort(e) tes... Se mere

1. nr. 1 af de 14 bedste virksomheder i Høreapparatsbutik
  2. nr. 2 af de 16 bedste virksomheder i Leverandør af hjælpemidler
  3. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Reparation af høreapparater

HEIMDALL'S er et hørecenter, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet og service. Vi skaber fuld gennemsigtighed på priser og giver dig altid uvildig rådgivning i valget af høreapparater.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,9

meget fin og høflig behandling

meget fin og høflig behandling. opleves meget kompetent

29. januar 2026

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Kurt. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har fået en meget fin og høflig behandling hos os og at du oven i købet har oplevet den som meget kompetent. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

En rigtig god oplevelse

En rigtig god, både personlig, reel og professionel service fra afdelingen i Risskov. Når Heimdalls så ovenikøbet har særdeles gode og transparante priser, er der ikke så meget at betænke sig på.

30. januar 2026

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Per. Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse, at du har fået en rigtig personlig, reel og ikke mindst professionel service hos os. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Fantastisk god oplevelse

Heimdall hørecenter i Aarhus har lige fra den første telefonkontakt været en fantastisk god oplevelse. Lyttende og serviceorienteret med en tryg atmosfære for en førstegangs bruger som mig. Konkurrencedygtige priser i forhold til mange andre.

31. januar 2026

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Eva. Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet vores gode service fra din første telefonkontakt og til dit valg af høreapparater. Det er meget vigtig for os i HEIMDALL'S Hørecenter, at vi lytter til vores kunder og ikke mindst orienterer dig som kunde og gør det i en tryg atmosfære. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Alt gik som jeg havde håbet på.

Alt gik som jeg havde håbet på. Takket være Michelles entusiasme for at gøre det rigtige, er jeg nu sluppet af med 90% af min tinitus og kan høre lyde jeg havde glemt eksisterede. Samtaler som jeg skulle koncentrere mig om løber nu uden problemer. Heimdalls Hørecenter har været behjælpelige hele vejen og kan varmt anbefales.

29. januar 2026

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Freddy. Mange tak for en utrolig flotte anmeldelse. Hvor er vi glade for at læse, at alt er gået som du havde håbet på. Det er vigtig for os i HEIMDALL'S Hørecenter, at vi gør så meget som muligt, for at hjælpe dig som kunde, med de høreudfordringer du oplever. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Heimdall's har gode produkter og flot service

Personalet er fagligt meget kompetent, og jeg er på alle måder blevet mødt med stor hjælpsomhed og imødekommenhed.
Heildall's Hørecenter i Lyngby har hermed mine bedste anbefalinger.
Vh Bente
Vedbæk

26. januar 2026

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Bente. Mange tak for din utrolig flotte anmeldelse. Det glæder os, at vi har levet fuldt ud op til dine forventninger både med hensyn til produkter og vores service. Det er vigtigt for os i HEIMDALL'S Hørecenter, at du som kunde, bliver mødt med hjælpsomhed og imødekommenhed og at vores personale er meget fagligt kompetente, så vi kan finde den rette løsning til lige netop dig . Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

God rådgivning

God rådgivning, og vigtigst af alt - de oplyser priser på deres hjemmeside, af en ganske simpel årsag - de er billigst, fandt jeg ud af.

16. januar 2026

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Alex. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har fået en god rådgivning og at du er glad for, at vi oplyser vores priser på vores hjemmeside. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

God service!

Jeg fik den hjælp jeg havde brug for til at vælge mit første høreapparat. Jeg fik også mod på at bruge dem😄

15. januar 2026

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Ingunn. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har fået den hjælp du har behøvet for at vælge dit første høreapparat og at du især også har fået mod på at bruge det. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Super professionelt personale

Super professionelt personale, som gav sig god tid til en og vidste hvad de talte om!

6. januar 2026

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Michael. Tak for din meget flotte anmeldelse. Det er vigtigt for os i HEIMDALL'S Hørecenter, at vi altid giver os god tid til dig som kunde, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Det er dejligt at du har oplevet dette som et professionelt personale, som ved hvad de taler om. Medvenlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Steen. Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for, at du har fået en super god betjening og ikke mindst en super høretest. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Super godt apperat.

Super god, professionel og venlig betjening, føler også at jeg har fået et rigtig godt produkt.

2. januar 2026

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Ole. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har fået en super god, professionel og venlig betjening og at du føler, at du har fået et rigtig godt produkt. Det er vigtigt for os I HEIMDALL'S Hørecenter, at du som kunde, får de høreapparater der passer bedst til dig og dine behov. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Yderst professionel og rådgivende på en…

Yderst professionel og rådgivende på en behagelig måde følte mig virkeligt godt behandlet
Meget kompetent

11. december 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Kim. Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Det glæder os, at du har fået en yderst professionel rådgivning og har følt dig godt behandlet, da det er meget vigtigt for os i HEIMDALL'S Hørecenter. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Rigtig god vejledning og god tid til at…

Rigtig god vejledning og god tid til at snakke om høtetabet, muligheder og forventnings afstemning.

11. december 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Jørgen. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har fået en rigtig god vejledning og ikke mindst en god snak om dit høretab, så du ved hvilke muligheder du har og hvad du kan forvente dig af at bruge høreapparater. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

5 Stjerner til Michelle Heimdall- Odense

Efter mit besøg, først på året, huskede Michelle / Heimdall Odense mig og rette en kontakt, da Oticon Zeal landede på Markedet. Dette er et fantastisk apparat og en speciel tak, skal rettes til Michelle, for hendes 5 Stjernede service.

10. december 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Claus. Mange tak for din utrolig flotte anmeldelse. Vi gør altid hvad vi kan, for at tage kontakt til dig som kunde, når det er det vi har aftalt. Hvor er det fantastisk, at du er blevet så glad for dine høreapparater. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

professionel rådgivning

Super rådgivning uden følelse af købetvang. Professionel behandling med vægt lagt på mit behov og ikke om at få "et salg gennemført for enhver pris".
Og så selvfølgelig den gode kaffe med avec :-)

1. december 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Johnny. Mange tak for din rigtig flotte anmeldelse. Det er vigtigt for os i HEIMDALL'S Hørecenter, at du som kunde får den rigtige vejledning, så du får den høreløsning der passer bedst til dit høretab og dine behov. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Fik fantastisk service af personale

Fik fantastisk service af personale, og fik afprøvet forskellige typer høreapparater, så det bedste kunne vælges der passede til mine behov.
Meget positiv oplevelse.
Kan varmt anbefale Heimdalls Hørecenter.

5. december 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Hanne. Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse, at du har fået en fantastisk service af vores personale og du har haft glæde af, at prøve forskellige typer høreapparater, så du har fundet den model der passer bedst til dit høretab. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Frejdig og velforberedt demo / intro af…

Frejdig og velforberedt demo / intro af mine muligheder.
Kompetent konsulent, med humoristisk sans. Høreprøver er trælse, men fik en god uddybede snak, efter prøvelsen. Fik høreapparaterne med hjem, og oplevede forskellige mislyde ved bilen og afviser blinket, jeg ikke havde hørt før,‼️ TØ'HØ. Købet er afsluttet, prismæssigt var det 3/4 af øvrige tilbud

21. november 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej fl.greve. Mange tak for din meget flotte anmeldelse. Det er vigtigt for os i HEIMDALL'S Hørecenter, at du som kunde får en kompetent vejledning af vores hørespecialister. Vi er utrolig glade for, at du har fået god hjælp til dit høreproblem, så du igen kan høre de forskellige mislyde i din bil, så som blinklyset. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

God service og flinke høre specialister…

God service og flinke høre specialister alt i alt en god oplevelse

3. december 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Jørgen. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glad for, at du har fået en god service og mødt vores flinke hørespecialister. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Professionelle og imødekommende

Fin og god service.
Meget professionel.

2. december 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Kenneth. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har fået en fin, god og meget professionel service. Med venlig hilsen HEIMDALL'S Hørecenter

Dygtig servicering på kundens præmisser.

Eneste minus er lidt pres for meget kort(e) testperiode(r).
Jeg anbefaler Heimdall.

27. november 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Frederik. Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er vigtigt for os i HEIMDALL'S, at du som kunde får en god modtagelse. Vi ønsker, at have god tid til dig som kunde, så vi får afklaret de behov du har i forhold til dit høretab. Med venlig hilsen HENIMDALL'S Hørecenter

Fin service

Fin service.
Fin feedback på test/undersøgelse.
Det handler om dyrt isenkram, men Heimdall’s priser er i den rigtige ende.

27. november 2025

Besvarelse fra HEIMDALL'S Hørecenter

Hej Jesper. Mange tak for din pæne anmeldelse. Det er vigtigt for os, at du som kunde får en fin feedback på din test og din undersøgelse. Med venlig. hilsen HEIMDALL'S Hørecenter