Hedvigs Hundecenter Anmeldelser 10

4,3

1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Barf butik, salg af rå hundemad v. Hedvig Jensen, Ålsgårde

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg har de sidste 5 gange fået klippet

Jeg har de sidste 5 gange fået klippet mine shih tzu hos hedvigs hundecenter. Det var sidste gang i går, da jeg de sidste 2 gange har været ked af det jeg får tilbage. Jeg vil starte med at sige at jeg har meget slemt gigt og derfor desværre ikke magter at passe deres pels mere, det fortalte jeg til hedvig første gang jeg leverede mine hunde til klip, og gav dem frie tøjler ( inden for rimelighedens grænser ) til at ordne dem. Især denne gang gik det over gevind. Jeg afleverede 2 hunde til klip og havde for første gang en seddel med, hvor jeg skrev at jeg gerne ville ha at øre hale og skæg forblev langt, da de ikke var filtret der og langt fra så filtret som de andre gange. Da mine små hunde kom hjem, fik jeg et chok !!! De var fuldstændig og jeg mener fuldstændig kronraget. Min lille pige er så kort at kun huden kan ses, hendes hale er helt skaldet som på en rotte. Min dreng har fået lov at beholde lidt kort hår på det yderste af hans hale ellers også fuldstændig kronraget. Jeg græd og var i shok og ringede selvfølgelig til hedvig som havde den kommentar, at hendes klipper måtte ha følt det nødvendigt og han desuden var danmarksmester ????? Hun gav mig dog ret i at de nok var blevet lovlig korte, men hun ville høre sin klipper hvad der er gået galt når han kommer på mandag. Jeg kom med to filtret hunde, det skal der ikke herskes tvivl om, men de var ikke filtret de steder hvor jeg ønskede at de skulle beholde deres pels. Jeg blev ikke engang ringet op så de evt. Kunne fortælle at de ikke ville indfri mine ønsker. Folk der ser dem er rystet og har aldrig set noget lignende og jeg kunne ha fået gjort det gratis og pænere andre steder. De 1300 kr. Jeg gav fik jeg tilbage som noget et barn kunne ha gjort. Jeg har sat mine ben derude for sidste gang, og håber folk tænker sig meget meget godt om hvis de har en langhåret race som de vil ha klippet, det kan de ikke. Og mht. Barf foder, så fodrer jeg også mine hunde med det, jeg kan anbefale at man køber det i PET World i Helsingør da det er langt billigere og de har større udvalg.

26. august 2017
Hedvigs Hundecenter-logo

Besvarelse fra Hedvigs Hundecenter

Hej Ditte
Jeg har nu gennemlæst din anmeldelse af klipning af hund hos hundefrisøren.
Jeg ser mig lige i første omgang nødsaget til at bemærke, at det er en unødvendig manøvre at anfægte min forretning generelt, produkter og udvalg i øvrigt i kraft af, at din anmeldelse som udgangspunkt drejer sig om klipning af hunde.
Jeg har talt med Franco om din anmeldelse.
Franco forsøgte i første omgang at børste/rede pelsene ud. Men pelsen specielt på den ene hund var så udtalt filtret, at dette ikke var muligt. Hunden havde tillige svært ved frie bevægelser og det er i sig selv en smertefuld begrænsning.
Der var desværre ikke andre muligheder end at klippe pelsen helt kort overalt specielt på din ene hund, da pelsen som sagt var vældig filtret. Og ikke bare var den filtret. Den havde tekstur som et uldtæppe helt nede ved huden (vi har fotos af før, midt i og efter klipningen, hvis nogen skulle have interesse i at se disse, samt dele af pelsen liggende, idet vi var overrasket over, at det kunne lade sig gøre med en så gedigen uplejet pels).
Franco var nødsaget til først at klippe en åbning i pelsen med en saks for at kunne komme til med maskinen.
Jeg har kontaktet din dyrlæge vedrørende situationen. Ved dyrlæge Jensen kender ingen til din udtalelse om, at hundenes pels ikke var filtret. Derfor er det uden belæg, at du stiller mig sådan en usandhed i sigte.
Du lider af slidgigt. Det er jeg klar over. Men så burde du få hjælp til at kunne vedligeholde dine hundes pels, når du nu engang har valgt en race med lang og kompleks pels. Sådan en pels bør nemlig gennembørstes mindst én gang om ugen.
Pelsplejen burde i øvrigt være sat ind langt før det, som du kom til Franco med.
Og så er det vigtigt at oplyse, at jeg aldrig har sagt, at Franco er Danmarksmester. Jeg har sagt, at han har været på efteruddannelse hos en verdensmester i klip og trim.
Jeg beklager, at du ikke mere har intentioner om at få klippet dine hunde hos hundefrisøren her.
Jeg har adskillige tilfredse kunder ifm klipning af hunde og derfor ønsker jeg, at du også finder et sted, hvor du også kan få klippet dine hunde tilfredsstillende.
Jeg ønsker dig al held og lykke fremover.

Klip

Morgan har været meget tryg og tillidsfuld , også efter klipningen , som var udført på fineste vis 🐶🐶🐶
Dejlig stemning og god betjening af alle ansatte

10. marts 2017

Super forretning, super service...

Hos Hedvig yder de Max god service, ALTID glade og smilende, med hjælpende hænder, når behovet er der.

Produkterne er i top, altid lækker frossen barf mm.

Tak til alle de ansatte i butikken, for den oplevelse det er at handle hos jer....👍🏻

Min hund leger med alle sine lege kammerater hver lørdag i en af hunde legegårdene, han elsker at kommer derud og få en snuser på...

5. november 2016

Dårlig service

Der står dette på deres hjemmeside:
OBS! Af BARF produkter, der skal fragtes med VNL Distribution,
kan der blot bestilles 500 g pakker, da det kun er disse,
der kan nå frem helfrosne.

Så jeg bestiller selvfølgelig 500 gr. pakker, efter nogle dage kan jeg se de har trukket pengene på min konto, men ingen varer er ankommet, jeg ringer så til dem og spørger hvor længe jeg skal sidde og vente på mine frostvarer, ja det ved de ikke, men jeg kan bare tage i byen, for det blir stillet ved døren, ja tak, det er altså frosne varer som skal i min fryser hurtigt, nej siger hun så, når jeg bestiller 500 gr pakker skal jeg ikke regne med de stadig er frosne. Ja go´morgen og det var de så heller ikke. Der handler jeg aldrig mere.

29. juni 2015
Hedvigs Hundecenter-logo

Besvarelse fra Hedvigs Hundecenter

Hej Susanne
Vi har først nu set din anmeldelse af os her på Trustpilot.
Vi er kede af, at du har haft så dårlig en oplevelse med levering af frostvarer fra os (leveret af VNL, som ikke er i virke mere).
Vi mener at kunne huske, at du fik tilsendt nye frostvarer som erstatning. Hvis dette ikke er korrekt så skal du selvfølgelig have erstatningsvarer. Lad os endelig høre fra dig så.
Vores levering af frostvarer plejer at virke upåklageligt, og vi har derfor ikke hørt fra andre kunder, der haft det problem, som du havde.
Derfor beklager vi meget og håber på at høre fra dig igen :)