Har alt det man skal bruge til hund og…
Har alt det man skal bruge til hund og lidt mere....
Fantastiske udendørs installationer til hundetræning
Barf butik, salg af rå hundemad v. Hedvig Jensen, Ålsgårde
Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har alt det man skal bruge til hund og lidt mere....
Fantastiske udendørs installationer til hundetræning
Altid fantastisk god rådgivning. Jeg er kommet hos Hedvig for at købe mad, kosttilskud mv.igennem 10 år.
Kun super sunde madvarer
Kæmpe udvalg, både i foder og godbidder
Brugervenlige åbningstider
Professionel vejledning
Whats not to like🤗
Suveræn proff service og kompetanse, Hedvig er altid klar til rådgivning og vejledning.
Jeg har de sidste 5 gange fået klippet mine shih tzu hos hedvigs hundecenter. Det var sidste gang i går, da jeg de sidste 2 gange har været ked af det jeg får tilbage. Jeg vil starte med at sige at jeg har meget slemt gigt og derfor desværre ikke magter at passe deres pels mere, det fortalte jeg til hedvig første gang jeg leverede mine hunde til klip, og gav dem frie tøjler ( inden for rimelighedens grænser ) til at ordne dem. Især denne gang gik det over gevind. Jeg afleverede 2 hunde til klip og havde for første gang en seddel med, hvor jeg skrev at jeg gerne ville ha at øre hale og skæg forblev langt, da de ikke var filtret der og langt fra så filtret som de andre gange. Da mine små hunde kom hjem, fik jeg et chok !!! De var fuldstændig og jeg mener fuldstændig kronraget. Min lille pige er så kort at kun huden kan ses, hendes hale er helt skaldet som på en rotte. Min dreng har fået lov at beholde lidt kort hår på det yderste af hans hale ellers også fuldstændig kronraget. Jeg græd og var i shok og ringede selvfølgelig til hedvig som havde den kommentar, at hendes klipper måtte ha følt det nødvendigt og han desuden var danmarksmester ????? Hun gav mig dog ret i at de nok var blevet lovlig korte, men hun ville høre sin klipper hvad der er gået galt når han kommer på mandag. Jeg kom med to filtret hunde, det skal der ikke herskes tvivl om, men de var ikke filtret de steder hvor jeg ønskede at de skulle beholde deres pels. Jeg blev ikke engang ringet op så de evt. Kunne fortælle at de ikke ville indfri mine ønsker. Folk der ser dem er rystet og har aldrig set noget lignende og jeg kunne ha fået gjort det gratis og pænere andre steder. De 1300 kr. Jeg gav fik jeg tilbage som noget et barn kunne ha gjort. Jeg har sat mine ben derude for sidste gang, og håber folk tænker sig meget meget godt om hvis de har en langhåret race som de vil ha klippet, det kan de ikke. Og mht. Barf foder, så fodrer jeg også mine hunde med det, jeg kan anbefale at man køber det i PET World i Helsingør da det er langt billigere og de har større udvalg.

Besvarelse fra Hedvigs Hundecenter
Morgan har været meget tryg og tillidsfuld , også efter klipningen , som var udført på fineste vis 🐶🐶🐶
Dejlig stemning og god betjening af alle ansatte
Hos Hedvig yder de Max god service, ALTID glade og smilende, med hjælpende hænder, når behovet er der.
Produkterne er i top, altid lækker frossen barf mm.
Tak til alle de ansatte i butikken, for den oplevelse det er at handle hos jer....👍🏻
Min hund leger med alle sine lege kammerater hver lørdag i en af hunde legegårdene, han elsker at kommer derud og få en snuser på...
Der står dette på deres hjemmeside:
OBS! Af BARF produkter, der skal fragtes med VNL Distribution,
kan der blot bestilles 500 g pakker, da det kun er disse,
der kan nå frem helfrosne.
Så jeg bestiller selvfølgelig 500 gr. pakker, efter nogle dage kan jeg se de har trukket pengene på min konto, men ingen varer er ankommet, jeg ringer så til dem og spørger hvor længe jeg skal sidde og vente på mine frostvarer, ja det ved de ikke, men jeg kan bare tage i byen, for det blir stillet ved døren, ja tak, det er altså frosne varer som skal i min fryser hurtigt, nej siger hun så, når jeg bestiller 500 gr pakker skal jeg ikke regne med de stadig er frosne. Ja go´morgen og det var de så heller ikke. Der handler jeg aldrig mere.

Besvarelse fra Hedvigs Hundecenter
Hedvig er altid sød, god til at forklare om produkterne og har stort udvalg