Vi har lige handlet møbler hos Hebru i Haderslev, og det har 100% været en positiv oplevelse! Møblerne er af en lækker kvalitet, men det forventede vi i forvejen.. En ting der kan "gå lidt begg... Se mere
Har bestilt 2 stk. Stressless stole hos Hebru møbler i Haderslev, Købt til en god pris, god vejledning og service af et oplagt personale - varen blev leveret til aftalt tid. en super god oplevelse... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Find møbler du vil hjem til hos din lokale Smag & Behag. I vores møbelforretninger finder du flotte møbler til dit hjem. Du får rådgivning til køb af de møbler, som passer til dig og dine behov. Vi glæder os til at se dig.
Sundsnæs 4, 6300, Gråsten, Danmark
- www.hebru.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hebru Haderslev
Hebru Haderslev
Købte for 17 måneder siden 2 stk 3 personers sofaer, med springindlæg.
På den ene sprang en fjeder.
Hjælpen var der straks. De sendte en reparatør som fik det fixet, uden omkostninger👍
Kan varmt anbefale Hebru
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service sælger siger da vi betaler at hvis vi vil have produktet hurtigere så skulle vi bare sige til da vi ringer før at høre om vi kan få produktet nogle dage før får et klart nej og en virkelig ubehagelig behandling ikke nok med at sælgeren sagde vores produkter ville komme d 9feb får vi nu at vide at det først vil komme helt henne slut feb hvilket er helt uacceptabelt
Vi vil så annullere vores ordre hvilket de siger vi ikke kan da sofaen er lavet på bestilling det er som sådan okay men vores seng og reol er standart ting som de havde stående og det ville vi så annullere det mener de heller ikke vi kan alt i alt hold jer langt væk fra virksomheden
ny sofa
Kiggede på ny sofa og fik
God og relevant betjening i butikken
Sofa til rimelig pris, samt
Super levering ved 2 profesionelle chauffører
dårlig service.
jeg har en ven som har været i butikken og få et prisoverslag på en sofa, og pludselig hedder det sig at han SKAL købe sofaen. og han får at vide der kun er fortrydelsesret på det når det var købt online. det er godt nok ikke reel politik at bare fordi han har fået et overslag på en vare så SKAL han købe den. Han fik at vide at han ikke måtte kigge på andre butikker. Selvom han IKKE har bestilt noget, så vil de levere varen. Det er ikke god service
Meget dårlig service
Hebru Gråsten har under et hjemmebesøg solgt en stol til min gamle far på 87 år til kr. 32.000,00.
Min far fortryder købet, da han ikke sidder godt i stolen i længere tid og i grunden ikke har råd til købet.
Vi kontakter efter 3 dage Hebru Gråsten at han har fortrudt købet og beder dem om at tage stolen retur.
Det afviser de blank og ønsker ikke at gå i dialog med os overhovedet.
Det var ikke en bestillingsvare, men en stol fra butikken. En stol de måske ikke har kunne få solgt ?
Min reklamation til Hebru…
Min reklamation til Hebru Møbelforretning i Haderslev blev modtaget, men der blev ikke reageret. Så reklamerede jeg til fabrikken i Thy, der fabrikerer Dunlopillo senge, de ville se billeder. På trods af at billederne tydeligt viste hvorfor jeg havde reklameret, ville Kirsten i kundeservice ikke kommentere reklamationen. Derefter sendte jeg en mail til direktøren for Hebru, Stefan Kristensen, som tog sig af sagen og behandlede min reklamation seriøs og meget professionelt. Sengen bliver nu ombyttet. Jeg får en ny seng. Venlig hilsen Kirsten
Gråsten god oplevelse.
God oplevelse, efter en ca. 5 mdr. kamp med ILVA, besøgte vi Hebru Gråsten, besluttede at købe vores en sofaer hos dem. Udsalgs prisen, blev reduceret yderligere 2000,- fordi møblerne ville komme på tilbud inden levering.
Vi returnerede, og annullerede ordre hos ILVA. ( har skrevet anmeldelse).
Sofaer er leveret til den lovede tid, af 2 meget flinke og venlige chauffører.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, hos Hebru gør de alt for at finde de rigtige møbler, gode priser, god betjening, levering og opsætning af møbler. Dem kan du stole på.
Super god service i butikken i…
Super god service i butikken i Haderslev - han fandt lige den sofa til mig som jeg ønskede mig og fik den hjem til mig fra Gråsten og søde chauffører som leverede og samlede sofaen.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Kvaliteten er også meget tvivlsom. Købte en stol til 17000 kr, som efter 3 måneder er gennemsat. Jeg vejer 48 kg. Henri løber fra deres ansvar og er ikke til at hugge eller stikke i. De siger det er normalt, hvilket det bestemt ikke er. Det er sidste gang jeg handler der, og vil bestemt ikke råde andre til det
Har handlet i Gråsten og fik en rigtig…
Har handlet i Gråsten og fik en rigtig god betjening, tak for det.
Ikke særlig imødekommende og meddelso
Ikke særlig imødekommende og meddelsom sælger.
Nu kører vi til tønder og køber en visby sofa
Har af flere omgang købt møbler hos…
Har af flere omgang købt møbler hos Hebru (Gråsten afdelingen). De er altid til at handle med og leveringen har også altid forløbet uden problemer. Klart mit fortrukne møbelhus.
Dårlig service
Meget dårlig service..køber aldrig møbler i denne butik igen...
Vente vente vente
Ville egentlig bruge 10-15000 på nye sofaer, men ekspedienten havde så travlt med at snakke, spøge, grine, vist nok privat i telefon at han ikke havde tid til at ekspedere en i shorts og t-shirt. Efter længere tids venten uden respons, gik jeg så igen.
Hvordan det er at handle der, ved jeg desværre ikke. Har jo ikke prøvet det.
En flot forretning, derfor en stjerne.
Haderslev afdeling.
Den gode service er der stadig...
Har bestilt 2 stk. Stressless stole hos Hebru møbler i Haderslev,
en super god oplevelse...
Købt en dejlig Jensen seng virker bare…
Købt en dejlig Jensen seng virker bare kompetent rådgivning hele vejen igennem
Meget hurtig levering.
Dag til dag levering, af meget høj kvalitetsvarer - meget tilfredsstillende.
Ny seng - fremragende service
Har lige købt ny seng hos Hebru i Haderslev.
Alt i alt god service og sengen kom før den aftalte tid på dagen.
De installerede vores nye Auping seng og gik ikke før de var sikre på at vi var tilfredse.
Kommer bestemt igen.
Kvalitet og professionel vejledning!
Møblerne er af en lækker kvalitet, men det forventede vi i forvejen..
En ting der kan "gå lidt begge veje" er, hvordan man bliver mødt af en sælger.
Vi blev betjent af Morten Kalmar, som fra start til slut gav sig god tid til at sætte sig ind i vores behov, lod os snakke/kigge/prøve uden at ånde os i nakken, var super god til fx at forklare fordele og ulemper ved forskellige lædertyper og på intet tidspunkt forsøgte han at sælge os noget, som vi ikke havde brug for eller ikke matchede vores behov.
Alene det, at man ikke straks bliver mødt med et "hvad er jeres budget?" eller straks skal overbevises om, at "det dyreste er det bedste", det var befriende!
Vi kom derfra med en lækker hjørnesofa og et flot sofabord, og vi vil absolut handle der igen en anden god gang!