Uitstekende ervaring. De klant wordt met aandacht en zorg behandeld. De matras en het bed liggen heerlijk. Het bedrijf werkt transparant. Als dit je aanspreekt, ga het zelf ervaren.
Se, hvad kunderne siger
Ik heb inmiddels voor de vierde keer een matras besteld bij Royal Health Foam en dat zegt eigenlijk al genoeg. Als je steeds weer terugkomt, weet je dat je een goed product hebt gevonden. Ik sl... Se mere
Het is 2013 en hebben 2 "Original Support traagschuim matrassen" gekocht. Prijs-kwaliteit, advies en top matras. Nu 13 jaar later, wederom, dezelfde matrassen gekocht. Hoe tevreden kun je zijn ?
Virksomhedsoplysninger
Om Royal Health Foam
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst en is een dochteronderneming van Winwinwin B.V. Win Win is dan ook het uitgangspunt waarmee wij werken. Voor de beste kwaliteit matrassen kunt u terecht bij RHF. Opzoek naar een koudschuim matras of juist een traagschuim matras? Royal Health Foam leverde van origine uitsluitend aan de gezondheidszorg. Sinds 2001 levert RHF dezelfde medische kwaliteit matrassen ook rechtstreeks aan de consument.
U kunt contact opnemen met Royal Health Foam op:
- info@healthfoam.com
- www.healthfoam.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij hebben eerst een matras gekocht…en zijn er erg blij mee
Wij hebben eerst een matras gekocht voor onze dochter van 8 jaar, ze gaven goed advies over wat een matras voor een kind wel en niet mag hebben. We hadden nog een bed van 170mtr bij 0,90mtr en ze hebben een matras van 200mtr bij 0,90mtr gratis aangepast. Jaar later 2 matrassen gekocht en ook weer goede voorlichting over de matrassen.
Goede,ventilerende kindermatras
Kindermatras 1,5 jaar geleden gekocht voor onze dochter van 4. Matras niet te zacht,niet te hard,ze slaapt er heerlijk op.Ook fijn dat de matras afneembare hoes heeft en kan gewassen worden op 60 graden.
ongewijzigde service zoals wij gewend waren
De eerder gekochte Boxspring bleek te maken hebben met fabrieksfout, zowel door RHF en de vertegenwoordiger van de fabrikant, alles perfect opgelost. Wij hebben toen ook maar gelijk uit de koopjeshoek één matras erbij gekocht.
Ondanks de Corona ellende spoedig alles opgelost.
Wij weten inmiddels wel waar wij moeten zijn en dat is RHF>> gelijk één goede reden om effe zeelucht te snuiven. dank voor de service
Donna kindermatras
Wij hadden voor onze dochter een rhf matras gekocht en die beviel zo goed dat toen ze naar een groter bed ging we weer een rhf matras (donna) gekocht hebben. Ze slaapt er heerlijk op het matras blijft goed ook na langere tijd. Kwaliteit is top. Ook voor onze jongste er een (Donna) gekocht. Ook die slaapt prima. De afritsbare tijk kan in de wasmachine wat dus wel zo prettig is. Al met al een aanrader
Wij komen er altijd uit!
Wat een Top Service,
De woorden; Wij komen er altijd uit, meneer de Munck, waarover later meer.
Door de slechte ervaring van een hele harde matras, zoek je al snel naar het tegenovergestelde.
Zo waren wij aan het proefliggen in de showroom van RHF.
Al gauw had ik mijn zinnen gezet op de matras met de topper soft die je in het koudschuim en traagschuim hebt. Dat geldt ook voor de overige uitvoeringen medium en firm/stevig.
Gezien mijn gewicht rond de 100 kg werd de uitvoering soft mij ten sterkste afgeraden. Uiteindelijk heb ik voor de medium uitvoering (traagschuim) gekozen.
Echter, na verloop van tijd, voelde ik dat er een soort kuilvorming was opgetreden. Ik lag niet meer op de matras, maar erin.
Contact met RHF opgenomen en gesproken met Chris Nederhorst. En daar volgden de eerder genoemde woorden; maakt u zich geen zorgen, wij komen er altijd uit!!!
Na enig heen en weer gepraat werd besloten dat ik gedurende 4 á 6 weken moest gaan proefslapen op een matras met de top uitvoering firm in de traagschuim uitvoering. Verder werd meegegeven, dat ik ook nog de mogelijkheid had om de uitvoering in koudschuim uit te proberen. Vervoer van de matrassen werd door de firma prima verzorgd.
Van beide opties gebruik gemaakt en uiteindelijk voor de firm met traagschuim gekozen.
Ik ga nu weer met plezier naar bed, dankzij RHF.
Meneer Chris nogmaals dank voor de fantastische service en prettige benadering. Wat een Top firma !!!
Zo kan het dus ook!!!
Met dank,
Roly de Munck
Goede kwaliteit en goede service
Goede kwaliteit matrassen met een goede service. De showroom is voor ons ver rijden maar echt de moeite waard! Ik slaap al jaren heerlijk op mijn matras!
kindermatras
We hebben voor beide kinderen een matras besteld. Een daarvan is speciaal op maat gemaakt voor een bed van 140cm breed.
We zij er erg tevreden mee.
Al eerder 2 matrassen besteld
Al eerder 2 matrassen besteld, goede kwaliteit en liggen heerlijk. Nu voor boxspring dochter een matras 140x200 besteld. Bezorging was top! En ook dit matras ziet kwalitatief mooi uit en ligt ook zeer goed. Aanrader!
Matras
Ik ben langsgeweest in de winkel in Scheveningen. Het was een goede ervaring, waarbij ik veel uitleg kreeg en ook de gelegenheid om zelf zo veel en zo lang als ik wilde verschillende matrassen uit te proberen. Hierdoor heb ik in 1 keer het juiste matras uitgekozen; heb geen moment getwijfeld om het terug te sturen na de proefperiode. De levering was goed en ik slaap nog steeds erg tevreden op mijn nieuwe matras (heb er zelfs nog 1 dezelfde besteld voor in ons vakantiehuisje).
Fijne matrassen!
We waren hard toe aan een nieuw matras, maar huiverig en aan het uitstellen omdat we bang waren een miskoop te doen. Een familielid raadde deze winkel aan. We slapen nu al zo'n twee jaar op onze nieuwe matrassen (allebei een ander matras), en we zijn er allebei ontzettend blij mee. We zijn goed geadviseerd, en waren blij met het vriendelijke en niet opdringerig personeel (we hebben rustig onze tijd kunnen nemen om op allerlei matrassen proef te liggen) De hardheid etc. blijkt heel goed te passen bij ons. De matrassen houden zich prima: ze zien er nog als nieuw uit na al die tijd. Als we weer een nieuw matras nodig hebben gaan we zeker weer hierheen.
kindermatras Prima Donna
Wij hebben het kindermatras prima Donna. Wij zijn er tevreden over. De kinderen liggen heerlijk. Het is een stevig matras. De matras goed is makkelijk los te ritsen zodat deze in de wasmachine kan.
De levering van het matras was snel.
Goede dienstverlening.
Goede dienstverlening.
Matras om kunnen ruilen terwijl garantie al verlopen was. Via Chris Nederhorst.
Wij zijn heel tevreden met de matrassen…
Wij zijn heel tevreden met de matrassen die we bij Royal Health Foam hebben gekocht, zowel voor wat betreft het product als de levering. Wij stellen het bijzonder op prijs dat er geen giftige of schadelijke stoffen in het product aanwezig zijn.
Premium traagschuim topper
Wij hebben een premium traagschuim matras topper gekocht.(medium)
Sindsdien stappen we met veel plezier iedere avond in het bed en vinden we het jammer s‘ochtends het bed te verlaten. (Super uitgerust)
Wij slapen heerlijk en hebben we geen rugpijn/ schouderpijn meer.
Het is niet goedkoop, maar wel ieder cent waard.
Wij hebben een goed persoonlijk advies gekregen en we zijn blij met de keuze.
Erg tevreden
Onze twee kinderen gingen over van een peuterbed naar een eenpersoonsbed. We waren opzoek naar een degelijk en goed kindermatras. Na vele lovende recensies over de Prima Donna matras voor kinderen hebben wij de knoop doorgehakt. Wij hebben twee kindermatrassen besteld, de levering was vlot. Het matras is dik en stevig en is van goede kwaliteit. Onze kinderen liggen er heerlijk op te slapen! Zeker een aanrader wat ons betreft.
Heerlijke matrassen
Inmiddels slaap ik ruim een jaar op mijn nieuwe matras. De service van het bedrijf was echt prima. Na een week heb ik gebeld omdat ik nog niet lekker lag op mijn matras. Er is toen goed meegedacht hoe ik sneller een fijn en comfortabel gevoel zou hebben op het nieuwe matras en inderdaad dat werkte....als het niet beter zou worden werdt mij direct toegezegd dat ik dan een ander matras mocht uitzoeken en proberen. Inmiddels is mijn matras goed ingeslapen en ben ik echt blij met de keuze die ik destijds heb gemaakt om bij royal Health mijn matrassen aan te schaffen.
Wij waren op zoek naar een nieuwe matras
Wij waren op zoek naar een nieuwe matras en kwamen bij Royal Health Foam terecht, omdat wij daar in het verleden al een aantal matrassen gekocht hadden die erg goed bevielen. In de koopjeshoek stond op dat moment toevallig een matras van precies de goede maat en hardheid: een Comfort De Luxe koudschuim matras Medium. Na proefliggen in de showroom besloten we voor dit matras te gaan. Je kan artikelen uit de showroom niet ruilen maar daar staat tegenover dat je een gereduceerde prijs betaald en gezien onze goede ervaringen durfden we de gok wel te nemen. We zijn heel blij met het matras, het ligt heerlijk en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen.
Perfection matras
Mijn partner is zeer tevreden over de Perfection matras die we aangeschaft hebben. We hebben ook 2 Premium Support matrassen die goed bevallen. De Perfection is nog prettiger. Een betere ventilatie, omrollen in de matras is wat makkelijker en de matras voegt iets soepeler naar het lichaam. Een goede keuze!
De matrassen zijn wel "aan de maat", wij lossen dit op door iets ruimere hoeslakens te kopen.
Top winkel met super service en de…
Top winkel met super service en de gigantische ervaring van Chris en zijn personeel, de matrassen en kussens zijn super .
Wij zijn al klant bij Chris vanaf dat hij een bedden zaak had.
Het hele gezin slaapt op premium support traagschuim matrassen.
Wij hebben ze zelfs is de caravan liggen maar ook in ons verblijf in Zwitserland liggen er 2 premium support traagschuim matrassen.
We kunnen niet meer zonder , van zware rug en schouder klachten naar loop van tijd klachten vrij !
Top Chris
3 matrassen en 3 kussens. Zeer tevreden!
Ik heb bij RHF de afgelopen 5 jaar inmiddels 3 kindermatrassen "Donna" 90x200cm besteld. De matrassen worden goed verpakt en beschermd thuis bezorgd. Ze ogen kwalitatief erg goed en zijn speciaal voor kinderen bedoeld. Ze liggen comfortabel maar toch met voldoende ondersteuning. Mooie materialen, geen chemische geur, stevige ritsen en degelijke afwerking. Onze 3 kindjes slapen er heerlijk op. Tevens hebben we 3 kinderkussens. Ook hier wederom speciaal ontworpen voor kindjes. Niet te dik en met speciaal extra ademende buitenkant voor de allerkleinsten.
We zijn erg tevreden, getuige ook al 3 x een aankoop gedaan te hebben.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.