Ik ben erg teleurgesteld over de service. Ik had een bureau, stoel en scherm besteld en hiervoor een bezorgafspraak gemaakt. Op de afgesproken dag werd de levering + installatie afgezegd, omdat mi... Se mere
Virksomheden har svaret
Veel complimenten en dank aan Health2Work voor de professionele adviezen, attente en geduldige aandacht en goede service. Van begin tot eind alles heel goed verzorgd. Heb nu een proefstoel voor een ma... Se mere
Na eerste proefperiode nu tweede testopstelling. Eerste stoel mag (maar hoeft niet) blijven staan om te vergelijken. Prima uitleg bij uitlevering, hulp bij instellen, goed advies. Fijn dat er lange... Se mere
Virksomheden har svaret
Health2Work is een flexibel bedrijf met goede ergonomische producten. Als men het product niet standaard in het assortiment heeft dan doet men toch moeite om het te krijgen, en zodoende te kunnen aanb... Se mere
Virksomheden har svaret
Health2Work is dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland. Voorkomen én oplossen van fysieke gezondheidsklachten op het werk. Vraag deskundig advies! Gezonde werkomgeving. Advies & Service. Ergonomische oplossingen. Bel (088) 240 00 60 voor advies op maat!
Zwetsloot 5e, 9231 DW, Surhuisterveen, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Informatief, snelle installatie, goede uitleg

- snelle levering
- instructie/uitleg van het toetsenbord ontbreekt
ik denk dat er nog genoeg dingen mee kunnen waarvan ik niet op de hoogte ben.
Omdat jullie mij de ruimte geven de kruk goed uit te proberen. Mijn klacht ligt bij de orthopeed en ik heb een advies voor een tweede orthopeed omdat een contrastfoto heeft uitgewezen, dat ik inderdaad iets heb op twee plekken na de operatie, waardoor ik pijjn heb met zitten en op gang komen.
Ik heb de 29e een gesprek en dan kan ik weer verder kijken wat te doen.

Besvarelse fra Health2Work
Ik ben aan de telefoon goed geadviseerd over de mogelijkheden.
Super fijn dat onze leerling de kruk mocht uitproberen. Helaas was het niet het goede hulpmiddel, maar de kruk werd gewoon weer opgehaald. Dit is zeker een bedrijf waar ik vaker mee wil werken.

Besvarelse fra Health2Work
Goede producten en mogelijkheid tot proefplaatsing. Snel geleverd.

Besvarelse fra Health2Work
zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers! En een fijne stevige zitbal die ook geschikt is om mee te oefenen!

Besvarelse fra Health2Work
Goed geluisterd, goed meegedacht en doortastend gehandeld.

Besvarelse fra Health2Work
Goede service en advies. Ik had een aantal vragen bij de aanschaf van mijn ergonomische muis, deze zijn goed beantwoord en ik ben blij met de keuze.

Besvarelse fra Health2Work
De bestelling regelen ging goed en wat positief is dat een proeftijd mogelijk is. Jammer is dan dat er direct een factuur wordt gestuurd met een strakke betalingstermijn die geen rekening houdt met de proeftijd. Nadat ik een gebroken Ballo ontving was de vervanging ervan goed geregeld maar de retour neming van de gebroken Ballo niet. Na een week proef zitten besloten dat het mij niet past. De retourzending ging goed. Helaas werken de afdelingen langs elkaar heen en kreeg ik een betalingsherinnering met deurwaarder dreiging. Gelukkig is dat na een snelle reactie van mij weer gecorrigeerd.

Besvarelse fra Health2Work
Goed advies en goede aankoop. Fijn dat je het eerst op proef mag uit testen voor definitief aan te kopen.
Alleen moest ik ong 2 weken wachten voordat het geleverd werd. Daarna toch heel blij met aankoop.

Besvarelse fra Health2Work
Product niet geleverd incl attributen zoals afgesproken. De bezorger wist van niks, maar belde netjes voor extra informatie. Ik kreeg te horen dat dit het was, na zelf ook contact op te nemen. Een passing zonder het volledige product is helaas niet helpend

Besvarelse fra Health2Work
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.