Brug dem ikke!!!
Lavede en aftale med dem men vinduespudseren dukkede aldrig op. Magen til fuskere skal man lede længe efter. Har forsøgt at tage kontakt til ledelsen men de svarer ikke på mine beskeder. Hold jer langt væk fra dem.
HDP Service
Alpehøj 5, 6000, Kolding
Da jeg gennem 8 år har benyttet mig af en glimrende vinduespudser som desværre overdragede sin forretning til HDP Service så blev jeg noget overrasket over den forringelse af service jeg er blevet mødt med
Aftalen lød på jeg fik pudset vinduer på en fast dag hver måned således jeg kunne være hjemme til at lukke ham ind
Efter HDP overtog har der kun været problemer med aftalen som enten ikke blev overholdt til tiden eller der istedet for 4 uger gik 6 eller op til 8 uger
Jeg har flere gange påtalt det urimelige i jeg skal sidde hjemme og vente på nogen som ikke kommer men lige lidt har det hjulpet
Nu har jeg så fundet mig en anden vinduespudser og han er i den grad bevidst om kundepleje og kan overholde aftaler og ville derfor sige min aftale med HDP Service op
Da jeg ringede til HDP og talte med ejeren blev jeg mødt med en svada om jeg var en arrogant kunde, der ik var andet end brok med hvorefter røret blev smidt på
Det er muligt jeg er hvad han påstår men fakta er det har kørt uden problemer I 8 år og det kun har givet problemer I tiden ved HDP Service
/cs