1. Møbelforretning
  2. Dagligstuemøbelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hayshop.dk – contemporary furniture, rugs, accessories and design products by HAY, Eames, Thorsten van Elten, Lomography, Muuto, Mooment, Domestic, Eno etc

2,1

Under middel

Sowden Elkedel

Jeg har for få dage siden modtaget min sowden elkedel, og jeg er oprigtigt og voldsomt skuffet over det niveau I leverer.
Der er ved modtagelse rust rundt i kandten- det vil sige inden ibrugtagning.
Knappen, selve åbningsmekanismen virker kun hver anden gang.
Den hyler og tuder højlydt når den er i brug- som en gammeldags kedel til komfur.
Kvaliteten er langt under jeres normale niveau, og jeg begriber ikke, at I vil sætte jeres navn på dette plastik-panglede produkt.
Det eneste positive, må siges at være den avance I indkasserer, for den må være enorm udfra den prissætning.

Og jeg har handlet hos jer for sidste gang

14. februar 2023

Elendig kundeservice, eller mangel på samme

Vi flyttede for ca. 1 år siden ind i vores nye hus, hvor vi havde valgt at anskaffe os nye møbler til hele huset.

Da vi førhen har været glade for HAY, valgte vi derfor at købe følgende:

1x Mags Corner sofa
1x Rebar Square Coffe Table
1x T12 Table Black Frame
6x AAC22 Chair Black water-based lacquered oak Black shell
2x AAS32 Black water-based lacquered oak Low Black shell w. black footrest

Så skulle man jo ellers tro, at det ville være relativt simpelt at overstående leveret uden problemer .. MEN NEJ!

Det tog HAY over 6 måneder, før vi var nået i mål med vores bestilling.

De ombyttede vores sofa 5 gange! (leverede de første 2 sofaer i forkert farve, og efterfølgende i forkerte moduler).

De ombyttede vores sofabord 4 gange! (misfarvninger, krakkeleringer og hakker i bordpladen).

De ombyttede vores AAS32 stole 4 gange! (leverede forkert farve 2 gange i træk, og efterfølgende havde de skrammer).

Vores T12 bord havde skrammer flere steder på stellet, hvilket de gav os et lille afslag i prisen på .. Derudover var det eneste vi fik leveret uden fejl de 6x AAC22 stole.

Vi har måtte ringe, skrive og rykke dem adskellige gange, fordi deres kundeservice er så fuldkommen håbløs inkompetent og ikke magter deres arbejde.

Vi har adskellige gange haft fat i deres direktion, som gang på gang undskyldte, men det var fortsat det samme.

Vi gider ikke HAY mere, og vi har intet positivt at sige om HAY eller deres kundeservice .. Som i bund og grund består af ÉN person, og hun er ikke engang sit job værdig.

Vi har stadig problemer med vores Rebar Square Coffe Table, som eftersigende skulle være et marmor bord - Det har vi dog svært ved at tro på, overfladen er krakkeleret flere steder, samt at det tager imod ringe fra glas/kopper, hvilket ægte marmor ikke ville gøre.

HAY afviser fuldkommen vores reklamation, da de påtår at skulle have vedhæftet en vejledning sammen med vores Rebar Square Coffe Table, hvori der står, at man ikke må sætte ting direkte på bordpladen, unden at bruge bordskånere ... ARE YOU KIDDING ME?! NOPE!

Gør jer selv en tjeneste, find et andet sted at handle, hvis i overvejer invistere i nye møbler - HAY er ikke pengene eller tiden værd.

19. april 2022

God kundeservice

1. Jeg havde købt nogle kasser derinde for et par år siden og da jeg modtog dem var de gået i stykker i kanterne. Skrev til kundeservice og uden at tøve eller be mig sende de ødelagte retur, sendte de mig nogle nye kasser.

2. Lidt ros til deres butik i Århus også. Jeg har både købt et bord og nogle bordben derinde og fik af en sød medarbejder nogle dutter til hvis der skulle være ujævnheder mellem gulv og ben. PLUS jeg smed under en flytning dutterne ( sikke mange dutter, hva :) ) væk til sofabordet og så fik jeg også blot nogle nye gummidutter helt uden beregning.

Hip hurra for dutter og Hay :)

20. april 2015

Meget skuffende oplevelse

Har gentagne gange oplevet forsinkelser, uden at få besked. Sidst i forbindelse med julegaverne og det er bare ikke i orden. Jeg kommer ikke til at lægge flere ordrer i den butik desværre.

6. januar 2015

Super effektiv Online butik.

Bestilte min vare i går kl. middag, modtog det i dag kl. formiddag. Super nemt, effektiv, gratis fragt (selvom varen kun kostede 169,-) og forsvarligt indpakket.
Ikke sidste gange jeg handler hos Hayshop og jeg kan varmt anbefale andre og gør ligeså. ;)

8. marts 2013

Gratis fragt og god kundeservice

Jeg har netop bestilt en lampe til under 300. Alligevel var der gratis fragt.

Jeg blev løbende adviseret pr email omkring min ordre og hvor langt den var nået i systemet.

Kun positive oplevelser herfra.

30. november 2012

Elendig service

Havde købt Dots knagerækker fra Muuto - en helt fantastisk designer ting som jeg havde glædet mig til!

Da jeg modtager den er den store af knagerne totalt ruflet, dårlig slebet og vildt grim.
Da jeg ringer til firmaet for at reklamere får jeg en sur medarbejder i røret der talte ned til mig og bad mig sende billeder - det gjorde jeg så og man kunne tydeligt se at den ikke var iorden.
Men det mente hun ikke og at det var noget problem og sådan måtte jeg regne med den så ud når det var naturmateriale.
Efterfølgende tjekkede jeg op andet sted om det virkelig var hvad man kunne forvente ved produktet og det var det self ikke.

Jeg sendte min vare tilbage og fik mine penge igen- heldigvis uden brok.

Jeg syntes bare at til den pris skal en vare være iorden og i hele forløbet følte jeg mig virkelig talt ned til.

12. november 2010
Vis anmeldelser på alle sprog (9 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto