Har bestilt gentagne gange fra Haypp. Levering sker 99% af gangene dagen efter. Desuden er deres priser gode og der er som regel altid et tilbud om et meget billigt tilkøb lige inden betaling.
Købte to ruller hos haypp, hvori 3 af bøtterne var beskadeligt grundet åbne poser. Skrev til dem og fik en ny rulle tilsendt til trods for at det kun var 3 bøtter. God service!
Shop all white nicotine pouches from all major brands. Huge selection and always great offers online at Haypp.com
Östgötagatan 12, 116 25, Stockholm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg lavede tilbage i januar en orde på 105 pakker, som desværre ikke gik igennem. Haypp kontakter mig og siger at jeg skal tage fat i klarna for at få pengene igen. Jeg har nu været i kontakt med klarna hvor jeg er blevet sendt fra den ene afdeling til den andre og tilbage til Haypp. Der er nu gået snart 2 måneder, og hverken klarna eller Haypp har en forklaring på hvor mine 2.700kr er, eller om jeg får dem tilbage.
PS. Det er umuligt at komme i kontakt, eller få svar fra jeres kundeservice!!

Besvarelse fra Haypp
Har nu bestilt snus i 2 omgange. Begge dage er varen leveret den efterfølgende dag, hvilket må siges at være upåklageligt. Jeg prøvede Go! snus, hvor der var meget lidt snus, der var løbet ud af poserne, men det var ikke værre end, at det måske var 1 pose, der var gået hul på. Jeg kommer til at handle med Haypp igen.

Besvarelse fra Haypp
De har styr på det, jeg bestilte mine varer søndag kl. 22 og i dag tirsdag står det til levering - det kunne vist ikke være bedre. Dog lidt ærgerligt at de leverer med UPS, det er ikke til at komme i kontakt med dem, hvis man f.eks. ikke er hjemme eller andet.
Trods levering med UPS, så er det bestemt ikke sidste gang jeg har handlet ved Haypp 😄

Besvarelse fra Haypp
Jeg bestille åbenbart for meget hjem, derfor vælger haypp at annullere min ordre, jeg får derfor afvide at jeg kan forvente min penge inden for 1-5 bank dage, der er nu gået over 1 uge, og jeg har ikke set 1 krone på min konto, udover det ja så svare haypp ikke på ens mail, de skriver faktisk heller ikke på deres hjemmeside at man må maks købe en hvis mængde, utrolig dårlig service, og håber skam snart der kommer nogle penge tilbage

Besvarelse fra Haypp
Intet andet end tyveknægte.
Har afventet 10 dage på en refundering, jeg kontakter her klarna, som gentagende gange fortæller mig at pengene er overført til en anden person, hvem det kan de ikke fortælle mig, andet end jeg står ikke på faktura'en.
Haypp er umulige og komme i kontakt med, og er til ingen hjælp overhovedet, men mine 2500 kr, ja de er forsvundet langt væk.
I har 24 timer til at få styr på dette, ellers falder der en politianmeldelse, samt indsigelse i banken.

Besvarelse fra Haypp
Hurtigt og nemt, lækker support og virkelig hurtigt Levering til DK.

Perfekt firma
købte 30 pakker de kom hurtigt og jeg fik en gratis pakke snus med <3

Nem og hurtig levering.
Prisen er lidt dyr på enkelte pakker.

Besvarelse fra Haypp
Helt fantastisk hurtig levering ! Mix pakkerne er piv billige og super lækre.
Vh Patrick Bønnerup Jensen

Besvarelse fra Haypp
Fantastisk. Billige priser, fik det leveret på 24 timer og fik også en ekstra pakke ovenikøbet. Ikke sidste gang jeg handler her

Besvarelse fra Haypp
Hurtig levering til billig pris, fik endda en ekstra godte med i pakken

Besvarelse fra Haypp
Fast delivery, cheap prices, great customer service. :D

Besvarelse fra Haypp
Billigste måde at købe snus. Super hurtig levering, mange rabatter og venligt personale.