Kan absolut ikke anbefale havneservice
Jeg har fået marine service udført af flere firmaer og der har aldrig været problemer. Da jeg blev presset på tid, valgte jeg havneservice til at udføre opgaven, da de var de eneste som havde tid (nu ved jeg hvorfor). Opgaven lød på at justere gas/gear kabler, samt at gear skiftet var meget stramt. Jeg får feedback om at 1 kabel er defekt og en regning på 5 timer inkl kørsel fra Horsens til Fredericia. Jeg gør opmærksom på, at det aldrig kan have taget 5 timer (jeg blev ringet op 3 gange af mekanikeren, så kunne på den måde følge hvor langt han var). Bliver pure afvist af ejeren Claus Brodersen og bliver belært med at tiden såmænd dækker både pakning af bil, kørsel, reparation og klargøring af bil til næste kunde. Mekanikeren smed så oven i en reservedel væk til drevet, men den blev fratrukket regningen efter tovtrækkeri. Den skal jeg nu have bestilt og forhåbentlig modtage inden båden skal i vandet. Jeg fik også at vide, at han kun ville svare hvis det var for at få en afdragsordning (hvilket aldrig havde været på tale). Nedværdigende måde at tale til kunder.
Kan absolut ikke anbefale havneservice på nogen måde. Hvis jeg drev forretning som de gør, havde jeg ingen kunder.