Fantastisk oplevelser
Er lige nu i gang med mit krydstogt nummer 4 med Havila Capella, som slutter senere i dag i Bergen.
Alle 4 krydstogter har været fantastiske.
Skibet er næsten nyt, kahytterne er meget lækre, med godt design.
Maden ombord i restauranten (Havland) er meget lækker, alt er alacarte og af højeste kvalitet.
Der er også en gourmet restaurant ombord, denne restaurant (Hildring), der spiste jeg i aftes, det var en kæmpe oplevelse smagsmæssigt, og tjeneren forklarede alt om maden, og vinen, da tjeneren har en vin uddannelse.
Personalet ombord er meget smilende og yderst hjælpsomme, de får os virkelig til at føle os hjemme ombord.
Skibet er meget grønt, det sejler på LNG gas og batteri drift.
Der arbejdes hårdt på at formindske madspild, man har opnået en besparelse på 80% madspild, i forhold til andre krydstogt selskaber.
Og da alt er alacarte ombord, så er der ingen risiko for madforgiftning, da der ikke er buffet, med gæster der ikke har vasket hænder.
Krydstogtet på 12 dage går langs den norske kyst, hvor vi besøger 34 havne hver vej.
Ud over os krydstogt gæster er Kyst ruten også et post og gods skib, der servicerer havnebyerne langs kysten.
Det er en kæmpe fordel, da der altid er noget at kigge på, modsat de kæmpe store krydstogtskibe, der mellem havnene sejler langt fra land.