Havhesten = opturs oplevelser på hesteryg
Havhesten, Sønder Klintvej 41, 6830 Nørre Nebel
✔️ Tilbyder rideture på islændere i naturen ved Vesterhavet
✔️ Berit og Niels, der ejer og driver Havhesten, giver de bedste rideture! Trygt fra A til Z men aldrig kedeligt
✔️ De har super lækre heste og ture til en bred vifte af ryttere fra de utrygge /rustne til de meget garvede
✔️ Berit tilbyder også coaching med equine mirror og Niels er beslagsmed.
✔️ Havhesten er også et hyggeligt, rummeligt, nyistandsat og billigt B&B og du kan have din egen hest med
✔️ ✨ “Tryllestøv” ✨💙💫
På Havhesten ender det i storhed større end alle ord, hvis du er parat til at starte i det helt tavse og aller mindste.
✨ Når du har taget Berits råd til dig om at stå ved siden af, uden at røre, indtil …. Om at ånde fælles luft og lagre forbundetheden evigt ..
✨ Og selvfølgelig alt andet basalt og fra øverste hylder (afhængig af dit niveau og modtagelighed) fra både Niels og Berit om de pragtfulde, stærke og glade heste, de to har i stalden…
💫 ..Så sider du i verdens tryggeste sadel og klar på det vildeste, største og smukkeste som Vesterhavslandskabet kan byde på.
Og summen og bundlinjen er:
🍀 Vi kommer tilbage til Havhesten.
🍀 Når vi finder os selv derhjemme med nærmest uforklarlige minder, sparket rundt i hele sanseapparatet efter en tur.
🍀 Det kan være så bevægende at venskaber opstår på rekordtid.
♥️ Jeg nærer stor kærlighed til håndfulde af skønne mennesker, jeg har delt relativt korte Havhesteoplevelser med. De er savnede og jeg glæder mig til at se dem igen. And we will ❣️
🌟✨⚡️ Af hjertet tak til et fantastisk team af to- og firebenede. Få ting i livet giver garanti for OPTUR! Optur på selvtillid, selvrespekt, håb, forventning, mod, kraft og så meget andet godt ♥️💙♥️
Glæder mig til vi ses igen 🙏 🌊🦄
18. maj 2023