Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Onduidelijke tarieven
In november 2024 heb ik de rioolleiding 25 minuten laten reinigen, waarvoor ik een rekening van €265,90 ontving. Hoewel ik zeer tevreden ben over het resultaat en de monteur, ben ik dat allerminst over de kosten. Er werden allerlei zaken in rekening gebracht die niet logisch zijn, zoals kosten voor camera's en de elektrische veermachine. Ook werden er 1 uur rijtijd en autokosten gerekend voor slechts 25 minuten werk.
Een beetje monteur heeft nu eenmaal gereedschap nodig, dat zou niet apart gerekend moeten worden. Ter vergelijking: gisteren ging ik naar de kapper, zat een half uur in de stoel en hij gebruikte diverse elektrische apparaten zoals tondeuses, een föhn en verwarmde hars voor het verwijderen van neusharen. Daarnaast gebruikte hij kammen, scharen en gel – en dat alles voor slechts €23.
Dat een rioolservicebedrijf zoals Hassing zulke buitensporige kosten rekent, is dan ook moeilijk te begrijpen. Het voelt meer als een schoorsteenvegersrekening.
Uren schrijven belangrijker dan oplossing.
Pas op met dit bedrijf. Kosten zijn extreem hoog. Slechts beperkt apparatuur mee, zodat ze een tweede keer kunnen komen. Wanneer je vragen hebt over de hoogte van de factuur (€ 971) wordt je door de baas zelf afgeblaft. Dit is de eerste kritische review die ik ooit geplaatst heb, omdat ik zoiets nog nooit heb meegemaakt.
Uitstekende service
Je wordt vriendelijk en snel geholpen. Vakmensen die snel het probleem detecteren en verhelpen. Eerlijke prijsindicatie van te voren.