Vi havde en virkelig hyggelig oplevelse hos Hasle Blomster Kaffebar. Stemningen er varm og indbydende, og det er et skønt sted at tage en pause. Servicen var helt i top – især tak til Lys, som tog imo... Se mere
Vi brugte Hasle blomster første gang for snart 10 år siden til min kones brudebuket. Dengang var vi så tilfredse at de selvfølgelig også skulle lave bårebuketterne til begge vores mødre som gik b... Se mere
Jeg har bestilt mange buketter igennem årene og jeg må vove at påstå, at Hasle blomster har formået at levere den mest tarvelige af slagsen. Vi gav 300kr for en buket, som skulle have bestået af l... Se mere
ØV ØV ØV På ferie i udlandet havde jeg bestilt en Valentinsbuket via Interflora til levering hjemme hos konen. Da jeg kom hjem og så buketten, blev jeg rasende. En sølle buket der ikke synede af... Se mere
Første og sidste gang - føj!
Jeg bestilte torsdag telefonisk en buket til en veninde, som var blevet indlagt på Skejby Sygehus. Den blev leveret fredag. Lørdag var jeg så på besøg og så min buket. Jeg blev både flov og ked af det, da jeg så den.
Den levede på ingen måde op til det lovede og slet ikke til de 380 kr. jeg havde betalt. En anden bekendt af mig sagde, at den lignede noget fra en grøftekant!
Det lykkedes så for Hasle Blomster
Det lykkedes så for Hasle Blomster, at glemme kransen fra børnebørnene til en begravelse. Imponerende man ikke har mere professionel stolthed og situationsfornemmelse når det drejer sig om netop en begravelse.
Hverken køber eller anbefaler Hasle blomster.
Købt blomster via InterFlora på Mors dag 2020
Her er uddrag af klage:
“Det jeg har købt ud fra beskrivelse på Interfloras hjemmeside, er en mellem buket med et elegant, løst og moderne udtryk.
Synes ikke at buketten lever op til den beskrivelse.
Roserne hænger delvist med hovederne. De er endvidere tørre i udtrykket.
Man kan se at i hvert fald halvdelen af blomsterne på ingen måde er friske.
De lyserøde er sprunget helt ud, og går snart til.
Der er flere steder huller i buketten, hvor der nærmest mangler blomster i opsætning/bindingen.
Højden på blomsterne er ikke ens, det giver ikke det elegante udtryk som det burde. I stedet drukner både nogle af roserne og de lyserøde blomster.
Selve buketten er på ingen måde symmetrisk. Nærmest skæv bundet og klippet.
Den er ej heller løs i udtrykket. Men derimod meget tung.
Der er meget grønt/grene blade, tre forskellig slags. Dette stemmer ej heller overens med beskrivelsen af varen. Er nærmest modsætningsfyldt ift. at buketten skulle fremstå, løs, elegant og med et moderne udtryk.
Alt i alt på ingen måde en acceptabel vare, hvor kvalitet på produktet, og ikke mindst håndværket og under lavpunktet”
Svar fra InterFlora:
“ Hej Rikke tak for din mail.
Jeg er ked af at den leverede buket ikke har indfriet de forventninger du havde, der du foretog din bestilling hos os.
Udfra de vedhæftede billeder kan jeg vurdere at buketten ikke lever op til vores krav. Butikken er blevet informeret om dette, så vi i fremtiden sikre os at det ikke vil ske igen.
Jeg er som sagt rigtig ked af du ikke har været tilfreds med din oplevelse hos os og vil for dette tilbyde dig at 150 kr. i kompensation.
Jeg krediterer dig for 150kr. og beklager endnu engang at du ikke var tilfreds med vores leverance.
På trods af alt dette, håber alligevel at buketten bragte glæde hos modtager og at vi får dig af se hos Interflora igen”
Hertil kan tilføjes at, min mor fik to buketter fra samme leverandør. Onsdag var alle blomster døde, og kvaliteten ligeså på den anden buket.
Gavekurv med blomsterbuket - kun blomsterne blev leveret
Pisse dårlig kundeservice! Jeg lavede i går (6.4.2020) en ordre online hvor jeg bestilte en gavekurv, hvori der gerne skulle være en buket blomster, karmeller og kiks samt en lille kort. Det skulle have været en gave til min veninde, som skulle modtage gaven 7.4.2020. Min veninde modtager gaven som aftalt, men der er kun en buket...intet andet. Jeg ringer til butikken og spørger hvordan det kan være når jeg har betalt for en hel gavekurv? Hun fortæller at det en fejl og de beklager mange gange, men grundet corona har de haft ekstra travlt. Fair nok, men hvaså nu spørger jeg hende for nu er luften ligesom sivet ud af den overraskelse. Hun siger at det beklager hun, men hvis jeg vil kan de hente buket tilbage fra min veninde ( som ALLEREDE har fået blomsterne) og pakken den sammen kurven og leverede det hele sammen - hvad er det for noget ? Da jeg så siger at det ikke giver mening at tage en gave tilbage en person har modtaget for at leverede den igen 10min senere. Så bliver hun sur på mig og siger “ vi er pressede ligesom resten af Danmark, så jeg kan ikke gør andet”. Det kan da ikke være kundens skyld eller coronavirus at i ikke formår at levere jeres ordre korrekt. Her buede jeg som kunde har været tilbudt en eller anden form for kompensation ...fremfor en så træls undskyldning!
De er bare de bedste
De er bare de bedste! Superservice - ALTID!
Jeg fik en buket roser d
Jeg fik en buket roser d. 14 og allerede i dag d. 17 er de visne samt kedelige at se på. Det er virkelig dårlig stil og ærgerligt man ikke får mere glæde ud af sine blomster end 3 dage!!!
Dygtige mennesker god betjening👍👍
Bestilte en interflora buket
Bestilte en interflora buket, som blev lavet hos Hasle blomster. Den var virkelig smuk og oversteg langt forventningerne:)
Igen - service helt i top - et par ekstra stjerner
og ualmindelige hjælpsomme, der handler jeg igen,,.en gang til
Super dygtige
Dengang var vi så tilfredse at de selvfølgelig også skulle lave bårebuketterne til begge vores mødre som gik bort med 3 mdr. mellemrum.
Igen overgik de sig selv og lavede noget som var helt unik og med et meget personligt præg for begge vores mødre.
Samtidig med at de laver et top professionelt arbejde er det til at betale sig fra.
Alle mulige stjerner fra os i Skanderborg.