Virkelig god service. Hurtig levering , dog var der et par ridser i brillen. Fik hurtig svar på min reklamation og vi fandt en god løsning 🙂
Hurtig levering og super service! Stor anbefaling herfra. Købte 3 briller, hvoraf det ene par havde en lille rids i brilleglasset. Jeg kontaktede Hart & Holm, som kvitterede med at sende et ny... Se mere
God pris på brillerne! Brillerne blev sendt super hurtigt og man får dem i en smuk æske med en fin pose til, men ærligt, så ville jeg hellere have en tand bedre kvalitet på brillen end den fine æske.... Se mere
Briller af fin kvalitet til en rimelig pris! Jeg har bestilt premium briller (blålys uden styrke). Jeg fik min ordre hurtigt (om et par dage). Brillerne kommer med en fin case og en klæde. Brillerne s... Se mere
HART & HOLM er en dansk designvirksomhed, der designer moderigtige briller til kvinder og mænd, både læsebriller, samt solbriller og Blue Light briller med og uden styrke. SKØNHED ER VORES VAREMÆRKE. Når vi designer good atmosphere, så er det ikke kun den gode stemning, hyggen og skønheden, der er vigtig for os. Det er vigtigt, at vi opfører os ordentligt og respektfuldt overfor hinanden og overfor vore kunder og samarbejdspartnere. Good atmosphere – det er den gode stemning, respekten og tilliden mellem os. Derfor har vi sikret os, at vores samarbejdspartner lever op til kravene om social ansvarlighed og at vores briller bliver produceret af materialer, der ikke skader hverken dig eller miljøet. Det æstetiske i livet er vigtigt og vi er sikre på, at vi bliver lykkeligere af at omgive os med smukke ting. Design skal gøre os glade. Designing good atmosphere er, når vi laver en solbrille, du synes ser smuk ud. Som du holder op mod solen en sommerdag for rigtigt at se farverne i glasset, før du tager dem på og går ud i verden. Vi skal gøre os umage med livet og den verden, der omgiver os. Så bliver hverdagen et smukt og rart sted at være. Tænk, hvis vi kunne gøre en masse mennesker gladere. Det er ægte skønhed.
Norddigesvej 4, 8240, Risskov, Danmark
- info@hartandholm.com
- www.hartandholm.com
Super lækre briller
Super lækre briller ! Hurtig levering !
- mange spørg mig igen og igen ! “Hvor har du købt brillerne “? - ingen tror på de kun kostede 199,- kr

Besvarelse fra HART&HOLM
Jeg har flere af Hart & Holm's biller
Jeg har flere af Hart & Holm's biller; både solbriller og læsebriller - det er smukt design til en virkelig fair pris hvor der også er de lækre brilleetui med.Vil klart anbefale deres smukke briller

Besvarelse fra HART&HOLM
Rigtig god kvalitet og vildt fedt…
Rigtig god kvalitet og vildt fedt design! Jeg føler mig som en million med mine solbriller og skal helt sikkert have flere. Helt oprigtigt er det de fedeste solbriller jeg har haft til dato.