1. Låsesmed
  2. Butik med tyverialarmer
  3. Butik med videoovervågningssystemer
  4. Låsesmed med døgnvagt

I vores butik på Grenåvej 7 er alle vores aktiviteter samlet, således at vi kan give alle vore kunder en 100 % optimal service når de kommer i vores butik. Her kan kunderne rådgives om sikring med låse, alarmer, adgangskontrol, gitre, pengeskabe og TV-overvågning. I butikken er der mulighed for at købe låse/beslag til døre, vi forhandler postkasser til ethvert behov, fremstilling af nøgler samt produktion af dørskilte på bestilling. I butikken har vi desuden et bredt udvalg af tilbehør, og foretager naturligvis også omkodning af Deres cylinder til nye nøgler mens De venter.

3,9

God

Super service!

Jeg har været så uheldig at brække nøglen i låsen til mit anhængertræk, så jeg tog chancen og kørte forbi Hardi V. Den flinke medarbejder fik hevet stumpen ud og smurt mekanismen. Da de ikke ville tage betaling for hjælpen, er det mindste jeg kan gøre, at give dem min anbefaling!

7. april 2025

Meget dårlig service i forbindelse med…

Meget dårlig service i forbindelse med vores alarmsystem. Reagerer på en “overfaldsalarm” ved påståeligt at have ringet til 3 telefoner over lang tid - der er bare ikke registreret opkald på den ene, den anden er lukket og den sidste gav et enkelt ring fra sig. Bestemmer sig så for timer senere at sende en vægter til adressen der konstaterer at der holder biler - må være spøgelsesbiler - i indkørslen, men alt roligt (dette konstateret 75 meter fra huset mens vedkommende angiveligt holder bag dobbeltgarage ved vores rækkehus) og kører så bare igen.
Firmaet kan efterfølgende ikke forklare forløbet, eller bevise forløbet eller på anden måde redegøre for hvad der er sket, men forlanger at der betales en voldsom regning på ovenstående da de kan se ud fra GPS at vægteren har været på vejen meter end 2 timer efter alarmen er gået - fuldstændigt ubrugeligt.

13. februar 2023

En meget dårlig oplevelse

En meget dårlig oplevelse. Min mor på 85 år skulle have repareret sin lås i hoveddøren. Da reparatøren kom, viste det sig, at han ikke havde en skinne med. Han talte længe i tlf med firmaet, som dog havde svært ved at rådgive “da han sidder på toilettet” som reparatøren sagde.. Han foreslog enten en ny skinne eller de skulle lave hul i karmen. Vi aftalte ny skinne. Det viste sig, at han ikke havde tid til at hente den dd men måtte komne igen dagen efter. Han måtte derfor samle låsen igen.
Næste dag kom en anden reparatør, som måtte ringe til firmaet, da han mente, at låsen vendte forkert? Efter lang snak frem og tilbage, blev skinnen skiftet.
Regningen blev på 3000 kr! Under al kritik. Det havde været på sin plads at vejlede om en evt udskiftning af hele døren som en den gamle oprindelige, når det blev så bekosteligt at reparere den. Virkelig dårlig service med flere forskellige personer, som var i tvivl om reparationen.
Henvendelse til firmaet uden resultat og på ingen måde indstillet på at sætte sig ind i det uacceptable forløb
Jeg vil ikke anbefale dette firma.

1. marts 2021
Hardi-v-logo

Besvarelse fra Hardi-v

Vi er selvfølgelige ærgerlige over at I har fået en dårlig oplevelse i denne sag, men vi mener regningen er helt ok. Regningen indeholder 2 timers arbejdes løn inkl. kørsel fra Randers til Harridslev tur/retur 2 gange, resten er materialer. Den omtalte skinne, er en kantstangslås/paskvillås som findes i mange varianter og er derfor ikke mulig at have som en standard vare i vores servicevogne.

Kompetent og nærværende rådgivning om alarmsystemer

Gennem flere år har vi brugt Hardi V til vort alarmsystem. Hver eneste gang er de klar med kompetent og aktuel rådgivning. I seneste tilfælde skulle de reparere et ældre anlæg, indtil vi skifter til et nyt anlæg og her blev montøren, der havde lavet installationen for mere end 15 år siden kaldt ind (han er nærmest guru indenfor området) for at sikre at tingene kom til at fungere på et anllæg, der reelt var opgivet. Wupti; kort efter fungerede anlægget perfekt - RESPEKT!

22. maj 2018

Ærlig firma

Jeg var usikker mht.om jeg var sikret nok mht.låsesystemer hos mig og fik besøg af låsesmed fra Hardi-v, som kunne fortælle mig, at der ikke var grund til at sikre mine døre bedre end de var.
Sådan en ærlighed er ikke man møder hver dag, han kunne har solgt mig hvad han ville, men gjorde ikke, fantastisk service.
Jeg vil bestemt anbefale at bruge denne ærlig firma.

13. maj 2016

Sur ekspedient ved returnering af nøgle, der ikke passede

Jeg havde fået lavet en kopi af en nøgle, men den passede ikke. Da jeg henvender mig hos Hardi V, er ekspedienten virkelig sur. Hun giver den oprindelige nøgles kvalitet skylden og siger, at så er det ikke muligt at lave en nøgle, der passer. Hun er tydeligt irriteret, og hun ønsker ikke at tilbyde at forsøge igen.
Vi henvender os hos en konkurrent, der også laver nøgler, for at få lavet en kopi, idet udskiftning af en lås er en relativ stor postering. Han laver en nøgle og siger med et smil, at hvis den ikke passer, skal vi henvende os igen, og vi har ikke fortalt om oplevelsen hos Hardi V. Nøglen virkede! Så VAR det jo muligt at lave en kopi af nøglen, der virker, og altså også i første forsøg...
Jeg ønsker ikke at lægge mine penge hos Hardi V længere. Dårlig service og sure ekspedienter er ikke vejen frem!

12. april 2016