Før i køber i Temu så se lige her mange ting er billiger her og man kan også føle sig tryg ved varerne man køber hjælp er perfekt
Jag var nöjt med hjemmesiden och levering som gik fort men der af ingen samle instruktion med varen, det blev dog løst via internettet.
Bestilte pressing den 08. april og efter kun halvandet døgn levering, så fint 👍👍
varen var ikke på lager.men et par uger senner var varen at köbe .det gik ok.med frakt. tak fra mig.
Harald Nyborg Sverige, www.harald-nyborg.se alltid öppet, dygnet runt! Handla när det passar dig! Sedan några år tillbaka är vi en renodlad E-handel, med stort sortiment och snabba leveranser.
Alltid 3 års garanti
Per Bondessons väg 2080, 26831, Svalöv, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Var på indkøb i Fredericia afd. lørdag.
Blev mødt ved indgangen af person med sprit til hænderne.
Meget fin afstand imellem kunderne.
Spurgte om hjælp til st finde vare, gik meget hurtig kompetent hjælp.
Meget fin hurtigt “flov” gemmer butikken.
Virkeligt et personale der havde styr på tingene på en travl dag.
Jeg kommer i afd i Nykønbing F. Da mit syn ikke er, hvad det har været, er det rigtig rart at få hjælp til at finde div varer. Det er den forretnng, hvor det altid er nemmest at finde hjælp, når jeg stiller med seddel med vare og nummer. De hjælper endda uden at virke irriterede
Jeg har 2 gange været i telefonisk kontakt med Harald Nyborg Service vedrørende fjernbetjente stikkontakter.
Medarbejderne var venlige, tålmodige og imødekommende.
Jeg fik svar på alle mine spørgsmål.
Lisbet Hjerting
Nykøbing Falster
har for to måneder siden ca. købt en oste høvl med ekstra klinger, har nu brugt 2 x 3 klinger + den der var på, de holder ikke særligt godt, det er en ommer harald nyborg
jeg skulle fyre et batteri af hvor krudtet var defekt
og der va et mere hvor krudtet erdefekt
Der var en fejl i forsendelsen til mig, men butikken rettede hurtigt fejlen, og alt var ok.
Harald Nyborg snyder ligesom power.
Jeg ringede ind og spurgte om hvor mange de havde
GAMING BEGYNDERSÆT 4-PAK dengang de var på tilbud til 200 kr pr sæt. så ville jeg gerne bestille flere end de havde fortalt mig så fik jeg kun 4 når jeg skulle have 10 sæt.
Det er helt sikkert det samme som power i snyder !!!!!

Besvarelse fra Harald Nyborg Sverige
Efter lite strul med ordern blev det bra till sist.Bra produkt.
Vi har købt et fortelt til en campingvogn efter 1 1/2 år var der fugtpletter i taget. De siger det skyldes manglende udluftning vi bruger det hver weenkend og lufter ud. De vil ikke gi os et nyt tag det er MEGET dårligt. Så hold jer for guds skyld fra de telte.
Købte en hængekøje på Harald Nyborgs hjemmesidde og fik det tilsendt da den kommer hjem opdager jeg der ingen stativ er med på trods af den er på alle billederne af hængekøjen der står så et best. nr på stativ det prøver jeg at finde men det er samme billede som kommer frem, ringer så til deres kundeservice og spørger hvad der er for noget? det kan han ( medarbejderen/sælger) ikke først svare på men efter at have undersøgt det må han konstatere der ikke er flere stativer beklager siger han ?? ja så kan jeg jo bruge hængekøjen til en masse. Øv siger jeg bare dårlig service.
Harald Nyborg´s service er der ingen fejl ved !
Er selv 3.die generations kunde og anbefaler mine børn og børnebørn at blive 4.de samt 5.te generations kunder der !
Derimod er transportøren DHL´s service under al kritik !
Ikke kun i H. Nyborg sammenhæng !
Har haft en uheldig oplevelse med at købe en gruppetavle komplet 24 modul hos Harald Nyborg. Den lever ikke optil gældende lovgivning i danmark. Der er kommet nye regler og en gruppetavle skal forsynes med 2 HPFI afbrydere. De el-tavler som sælges i Harald Nyborg lever ikke op til dette. De ville ikke tage den retur, da den allerede har været monteret. Så vi har været nød til at smide den ud og æde det sure æble.
Kun plusser herfra
Altid super god service i Harald Nyborg
Kolding afdeling. Stort respekt for det.
Kan varmt anbefales at handle der og online
Hjælpsomt personale og rene og overskuelige butikker
Jeg bestilte en vare så hørte jeg ikke noget i over en uge så tager jeg kontakt og for at vide at varen er midlertidigt udsolgt venter over en uge igen tager jeg kontakt og for at vide varen er kommet hjem og vil blive sendt i dag eller i morgen venter 4 dage og tager kontakt igen for så at vide at varen er udsolgt og udgået. Det simpelthen for dårligt

Besvarelse fra Harald Nyborg Sverige