Herning Linedance Anmeldelser 5

4,1

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En forening af glade linedancere, som elsker hyggeligt samvær - fantastisk musik og fede linedance..

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

En faktisk sted at danse linedance

En faktisk sted at danse linedance. 2 super dygtige instruktører, som tager hensyn til om du er fint for fight eller har nogle skavanker der gør, at du skal bruge nogle andre trin. Alle bliver budt velkommen af de altid smilende instruktører

Besvarelse fra Herning Linedance

Tusind tak for den flotte anmeldelse Jonna .. Du startede hos mig, da jeg var ny Instruktør - og jeg fandt hurtigt ud af, at det med at dreje for meget rundt var for besværligt - så jeg opfandt alternative dansetrin, som andre også har glæde af.. Du har været med til at udvikle mig, som Instruktør i Herning Linedance - TAK for din altid positive og skønne måde at være på <3

En helt fantastisk linedanceklub

En helt fantastisk linedanceklub, hvor alle er velkomne og hvor stemningen er i top.
Super dygtige instruktører, som altid er velforberedte, positive og glade.
En klub med hold på alle niveauer med udfordringer til både nybegyndere og meget øvede dansere.

Besvarelse fra Herning Linedance

Tusind tak for din flotte anmeldelse Inge.
Det er ingen sag, at turde udvikle sig som Instruktør, når vi møder opbakning fra dansere, men også Instruktører, som danser hos os..
Du har være Instruktør i mange år - tidligere gymnastik leder også, og med al din erfaring kan og vil du gerne hjælpe både Anette Starup og jeg.
Du underviser selv letøvet hold i Ikast - og samarbejdet klubberne imellem er helt fantastisk..

Hvis du har lyst til Linedance

Hvis du har lyst til Linedance, kan Herning Linedance stærkt anbefales. Her er der garanti for dygtige instruktører, højt humør, hygge og en fantastisk velkomst til nye dansere.

Besvarelse fra Herning Linedance

Tusind tak for din flotte anmeldelse - dejligt at have en danser, der ALTID er glad og positiv.. TAK <3

Herning Linedance er et fantastisk sted …

Herning Linedance er et fantastisk sted med superdygtige instruktører og en hjertevarm atmosfære. Kan varmt anbefales til alle der gerne vil danse ... uanset niveau

Besvarelse fra Herning Linedance

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Linedance er den fedeste sport, uanset om man er nybegynder eller meget øvet danser.. <3

Jeg elsker at danse i Herning …

Jeg elsker at danse i Herning Linedance. Du får den bedste undervisning og altid godt humør. Det er den bedste form for terapi.

Besvarelse fra Herning Linedance

Det er fantastisk at være underviser for dig - du er altid i et dejligt humør, og modtager alle danse med frisk mod.. Det er ingen sag, at være Instruktør for en danser som DIG <3