Happygames Anmeldelser 24

3,8

Virksomheden bakker op omkring de ansatte en ejer der tør sætte grænser for de mennesker som ikke tåler at jeg ikke bare kan gøre som det passer mig. Sådan en butik hvor ordentlighed er deres koncept... Se mere

Altid super service og et stort udvalg, min foretrukne butik når jeg skal bruge festartikler eller kostumer

Vi modtog en stor papkasse, hvor spillene bare var lagt i den, uden ordentlig beskyttelse, og dermed ikke Postvæsenets skyld. 5/9 spil var beskadigede og et spil manglede låget. Ingen anbefaling herfr... Se mere

3,8

God

Virksomheden bakker op omkring de…

Sådan en butik hvor ordentlighed er deres koncept det støtter jeg.

1. august 2025

Dårlig kommunikation

Dårlig kommunikation, tak for denne gang

14. april 2025

Besvarelse fra Happygames

Nu vil jeg ikke male fanden på væggen, men vi har ingen anelse om hvem du er, da du ikke vil oplyse yderligere oplysninger til Trustpilot, så vi kan se om du overhovedet er en kunde hos os..... i vores øjne er det da vist dårlig kommunikation, når du skriver sådan en kort anmeldelse uden at du vil fortælle hvem du overhovedet er.

Glad

Jeg bestilte noget søndag aften og det kom tirsdag morgen, præcis som på billedet. Meget tilfreds😁

5. december 2022

Super rådgivning og altid hjælpsom

Super rådgivning og altid hjælpsom. Og vigtigst for mig, hurtig levering, varerne kommer som regel dagen efter. 👍☺️

2. februar 2022

Besvarelse fra Happygames

Tusind tak for stjernerne, og glad for din positive kommentar.

Super butik og super service

Super butik og super service. Jeg har bestilt flere gange online og varene kom hver gang i løbet af få dage. Kan kun anbefales

22. januar 2022

Besvarelse fra Happygames

Tusind tak for den fine anmeldelse...
Dejligt at høre at du er tilfreds og tak for stjernerne....

Total uprofessionel virksomhed!!

Total uprofessionel virksomhed! Da jeg lagde en bestilling hos dem, Kom alle mine varer ikke med videre i ordren. Da jeg opdagede dette kontaktet jeg kundeservice ang. fejlen. Da jeg kunne se at min pakke endnu ikke var blevet sendt, kontaktet jeg dem, for at høre om de kunne lægge den varer med, som ikke var kommet med over i min ordre. De påstod at min pakke var sendt, og det var gls som ikke havde registreret min pakke. Efter samtale med gls, kunne de se i deres interne system, at de ikke har modtaget min pakke.
Da jeg igen kontakter kundeservice, bliver jeg mødt af en meget uprofessionel og ligeglad medarbejder. Nu må vi jo se om jeg overhovedet modtager min pakke, hvilket er tvivlsomt, efter den service jeg er blevet mødt med! Jeg kommer aldrig til at købe noget her igen!! Utrolig dårlig service!!!

20. januar 2022

Hej Anja
Tusind tak for din anmeldelse, som vi overhovedet ikke forstår, da fejlen jo ikke ligger hos os.
Du kontakter os i morges, mere end 24 timer efter din bestilling og fortæller os at du også havde bestilt en rød cowboy hat, men den ikke fremgik af den ordrebekræftelse som du modtager lige efter din bestilling og den fremgår hellere ikke på den faktura du modtog da vi sendte varen, så den er aldrig bestilt.

Du erkender selv at du ikke lige checkede op på det, men beskyldte os i stedet for at lyve, og at du havde lagt den i kurv....Men når den hverken fremgår af ordrebekræftelse eller faktura er den aldrig bestilt eller betalt for.
Du mente dog at vi burde give dig den service at eftersende hatten, men forklarede dig at det gjorde vi ikke, da fejlen ikke lå hos os, og at vi ikke bare kan sende dig en hat til 29,00 kr. + porto fordi du mener at du havde bestilt den.

Med hensyn til GLS, så kan jeg kun garantere dig for at pakken var sendt men som der også står i ordrebekræftelsen kan GLS glemme at scanne pakken, selvom den er noget helt frem til pakkeshops.
Desværre sker det ind i mellem at GLS hellere ikke scanner pakken når de henter hos os, men først gør det når det når frem til depot, og når først pakken er afhentet os hos følger vi den ikke, medmindre en kunde spørger efter det, da vi ikke kan gå ind og holde øje med alle forsendelser.

Så ved ikke hvordan du kommer frem til at du har fået dårligt service, men fair nok...

Og nej medarbejderen var ikke en ligeglad medarbejder, men det var jo ikke nemt og forklare dig noget, når du bliver ved med at kalde os løgnere og vi kunne forklare dig hvordan tingene hænger sammen.

Opdateret 21/1
Efter vi nu har kontaktet vores jurist hos E-mærket fortæller de at der overhovedet ikke er noget og komme efter, da det det helt og aldeles er dit ansvar og checke hvad du kommer i kurven og checke hvad du har købt, og som du selv siger har du ikke gjort det...Du er derfor velkommen til at kontakte os, så du selv kan kontakte E-mærket som gerne fortæller dig reglerne.
Med hensyn til leveringen, kan vi se at den er ankommet til pakkeboks fredag morgen og du har afhentet fredag middag, altså er pakken sendt inden for de 1-2 dage som vi reklamere med....og hvorfor GLS ikke har scannet den før ved jeg ikke.

Så synes ikke det er ok, at du kommer med sådan en anmeldelse både her og på andre sociale medier, som kan være med til at ødelægge små virksomheder
som os....
For du har jo ikke ret på nogen punktet

Racistiske kostumer

Denne butik sælger mange racistiske kostumer og benytter sig af blackface.
Happygames er blevet gjort opmærksom på det, men vil ikke fjerne det fra hjemmesiden.

17. november 2021

Hej Caroline

For det første synes jeg det er meget mærkeligt at du kommer med denne anmeldelse, da du intet har købt hos os, men blot sendt os en mail om at vi solgte racistiske kostumer og at vi straks skulle fjerne dem.

Jeg svarede dig straks, at det ville jeg ikke, og kort tid efter kom du med denne anmeldelse, som vi synes er lidt for langt ude, idet vi sælger kostumer.

Som jeg skrev til dig er vi en kostume butik, og man kan klædes ud,
hvad man har lyst til.....
Vi holder jo hellere ikke op med at sælge dyre kostumer, pga. dyrs rettigheder
eller en rød paryk fordi vi krænker andre.

Så din anmeldelse er ikke ok, og du beskylder os for noget som ikke er korrekt.

Og så synes jeg det er mærkeligt at du kommer med sådanne krav.

Vi kan dog ikke gøre mere her, da Trustpilot har nogle tåbelige retningslinjer, som gør at så snart vi har svaret dig på den mail du sendte, har haft en reel oplevelse hos os, selvom du jo lige så godt i teorien kunne være en konkurrent...

Men racistisk - Er vi på ingen måde...og vil da aldrig støde nogen.

Varen stemte ikke overens med billedet

Varen stemte ikke overens med billedet

Jeg købte et megabadmintonsæt som ikke matchede billedet. Det var derfor kortere og dårligere kvalitet end forventet, og jeg købte det netop grundet, at jeg kendte det i forvejen.

5. juli 2020

Hej Sofie

Er rigtigt kede af at varen ikke levede op til din forventning....

Vi for hele tiden nye varer og ind mellem kan billedet ændre sig en smule,
men beskrivelsen er altid rettet, også i dit tilfælde.

Vi er også meget kede af din anmeldelse her, da jo du altid har ret til få dine penge tilbage
hvis varen ikke lever op til dit krav og dine forventninger.

Det eneste du har skrevet til os, er det samme som du har skrevet her,
og ikke noget om at du ønskede at bruge fortrydelsesretten, som du jo altid har ret til.
Så forstår ikke helt dine to stjerner.

Så beklager meget......

Venligste hilsener
Bo Kristiansen

Sjov & Spil

Pakken kom dagen efter👌

Pakken kom dagen efter👌
Bestilte en gave jeg skulle bruge i sidste øjeblik. Pakken blev pakket med det samme og sendt og næste dag var den hos mig. God service 👍varer levede op til forventningerne.

3. juli 2020

Besvarelse fra Happygames

Tusind Tak for stjernerne...........
Vi er glad for at høre at varerne levede op til forventningerne.

Super service - kan klart anbefales

Skrev først til deres support en søndag aften,
hvor de allerede svarede 15 min. efter.

Bestilte så en masse spil, og allerede tirsdag havde
jeg pakken med spil, som var pakket forsvarligt og pænt,
og så lå da der endda en ekstra julegave i pakken.

Og så var spillene endda billige..........

Kan klart anbefales.............................

5. december 2016

Halvdelen af spilene var ødelagt

Vi modtog en stor papkasse, hvor spillene bare var lagt i den, uden ordentlig beskyttelse, og dermed ikke Postvæsenets skyld. 5/9 spil var beskadigede og et spil manglede låget. Ingen anbefaling herfra.

5. september 2016

Sjove og gode produkter, effektiv og hurtig administration

Bestilte forskellige havespil en torsdag aften, meget sent. Det hele ankom lørdag morgen med PostDanmark. Et spil var dog forkert leveret, men det blev klaret med en mail samme dag, som der blev svaret på efter 15 minutter: Behold det forkerte spil, vi sender det rigtige mandag. Spillet ankom mandag. Ser ud til at være god kvalitet, der køber vi gerne igen.

9. april 2016

Super hurtigt levering

Happygames skriver på deres hjemmeside at hvis man bestiller
inden kl. 14.00 sender de varen samme dag.
Jeg bestilte først kl. 15.45 , men alligevel blev spillene
leveret allerede næste dag.

Og det var nogen rigtige fine og robuste havespil jeg modtog,
og vil bruge dem flittig i vores lille havespil´s klub.

10. juli 2015

Hej Lotte

Tusind Tak for stjernerne.

Håber i for glæde af spillene i jeres lille havespil´s klub.

Lonnie Kristiansen
Happygames

Super kanon service.

Hej

Er nok lidt forsinket med min anmeldelse.

Dagen før juleaften, bestilte jeg et brætspil hos Happygames,
men så på deres hjemmeside at hvis man skulle have leveret
inden jul, skulle man bestille senest d, 22 december.

Jeg ringede derfor til Happygames og snakkede med indehaveren,
som lovede at de nok skulle kunne leverer spillet inden juleaften.

Og jo - dagen efter ringede det på min dør.
Det var spillet fra Happygames, som de selv havde kørt 35 km.
for at leverer et spil til mig, som altid er bag ud med at købe gaver.

Så tak Happygames - sønnike blev meget glad for spillet.

Venligste hilsner
Louise

15. januar 2015

EKSTREM DÅRLIG OPLEVELSE

Bestilte 2 sæt stigegolf som gave 9.6.14. Da gaven var afleveret, kunne vi konstatere, at kvaliteten/brugsværdien ikke var OK. Stigen væltede, når kuglerne ramte den, og snorene på bolas var ulige længder. Reklamerede 26.6. og får samme dag svar fra Happy Games, som beklager kvaliteten og fortæller, at de har skiftet producent. De ville vende tilbage til mig med et svar. (De anbefalede dog, at jeg skulle stramme skruerne!!!) 16.7. rykker jeg for svar. 13.8. stadig intet svar - og nu er det ene af spillene gået helt i stykker. Jeg mailer til Happy Games, at jeg vil returnere spillene. 15.8. returnerer jeg spillene, som ikke bliver afhentet på posthuset. Ringede i dag til Happy Games, som meddelte, "at de ikke afhenter pakker, hvis man ikke har fortalt dem, at de er på vej". Lige præcis den mail, der meddelte dette, havde de "desværre " ikke modtaget.
Happy Games mener:
- at jeg skal bevise, at jeg ikke selv har ødelagt spillene.
- at jeg skulle have reklameret inden 14 dage (hvad jeg har gjort)
- at jeg skulle skrive, inden jeg returnerede spillene (hvad jeg også har)
- at jeg skal bevise, at jeg har sendt mail.
Det eneste forslag til en løsning var, at Happy Games ville sende mig nogle snore, så bolas kunne blive lige lange!!
Samtalen endte med, at Happy Games afbrød med bemækningen om, at "vi ikke kom videre".
Nu står jeg så med 2 ubrugelige spil, som alt incl. kostede kr. 708,00 + kr. 130,00 for porto, da jeg returnerede spillene. Jeg føler mig i den grad dårlig behandlet!
NB: Happy Games påstod i øvrigt, at de aldrig havde modtaget reklamationer over stige-golf-spillet. I samtalen forløb blev der så alligevel refereret til:
"at nogle ikke kunne stramme skruerne, at børn havde kravlet på stigen, og mange andre dårlige undskyldninger for et ubrugeligt spil"

15. september 2014