Virksomheden bakker op omkring de ansatte en ejer der tør sætte grænser for de mennesker som ikke tåler at jeg ikke bare kan gøre som det passer mig. Sådan en butik hvor ordentlighed er deres koncept... Se mere
Altid super service og et stort udvalg, min foretrukne butik når jeg skal bruge festartikler eller kostumer
Vi modtog en stor papkasse, hvor spillene bare var lagt i den, uden ordentlig beskyttelse, og dermed ikke Postvæsenets skyld. 5/9 spil var beskadigede og et spil manglede låget. Ingen anbefaling herfr... Se mere
Virksomheden bakker op omkring de…
Sådan en butik hvor ordentlighed er deres koncept det støtter jeg.
Altid super service og et stort udvalg

Glad
Jeg bestilte noget søndag aften og det kom tirsdag morgen, præcis som på billedet. Meget tilfreds😁
Super rådgivning og altid hjælpsom
Super rådgivning og altid hjælpsom. Og vigtigst for mig, hurtig levering, varerne kommer som regel dagen efter. 👍☺️

Besvarelse fra Happygames
Super butik og super service
Super butik og super service. Jeg har bestilt flere gange online og varene kom hver gang i løbet af få dage. Kan kun anbefales

Total uprofessionel virksomhed!!
Total uprofessionel virksomhed! Da jeg lagde en bestilling hos dem, Kom alle mine varer ikke med videre i ordren. Da jeg opdagede dette kontaktet jeg kundeservice ang. fejlen. Da jeg kunne se at min pakke endnu ikke var blevet sendt, kontaktet jeg dem, for at høre om de kunne lægge den varer med, som ikke var kommet med over i min ordre. De påstod at min pakke var sendt, og det var gls som ikke havde registreret min pakke. Efter samtale med gls, kunne de se i deres interne system, at de ikke har modtaget min pakke.
Da jeg igen kontakter kundeservice, bliver jeg mødt af en meget uprofessionel og ligeglad medarbejder. Nu må vi jo se om jeg overhovedet modtager min pakke, hvilket er tvivlsomt, efter den service jeg er blevet mødt med! Jeg kommer aldrig til at købe noget her igen!! Utrolig dårlig service!!!

Besvarelse fra Happygames
Rigtig glad for mit patkrus og min…
Rigtig glad for mit patkrus og min ølbong

Racistiske kostumer
Denne butik sælger mange racistiske kostumer og benytter sig af blackface.
Happygames er blevet gjort opmærksom på det, men vil ikke fjerne det fra hjemmesiden.

Varen stemte ikke overens med billedet
Varen stemte ikke overens med billedet
Jeg købte et megabadmintonsæt som ikke matchede billedet. Det var derfor kortere og dårligere kvalitet end forventet, og jeg købte det netop grundet, at jeg kendte det i forvejen.

Pakken kom dagen efter👌
Pakken kom dagen efter👌
Bestilte en gave jeg skulle bruge i sidste øjeblik. Pakken blev pakket med det samme og sendt og næste dag var den hos mig. God service 👍varer levede op til forventningerne.

Har købt og fået leveret 2 figurer
Har købt og fået leveret 2 figurer. Super fine figurer og hurtig levering.
Super service - kan klart anbefales
Skrev først til deres support en søndag aften,
hvor de allerede svarede 15 min. efter.
Bestilte så en masse spil, og allerede tirsdag havde
jeg pakken med spil, som var pakket forsvarligt og pænt,
og så lå da der endda en ekstra julegave i pakken.
Og så var spillene endda billige..........
Kan klart anbefales.............................
Halvdelen af spilene var ødelagt
Vi modtog en stor papkasse, hvor spillene bare var lagt i den, uden ordentlig beskyttelse, og dermed ikke Postvæsenets skyld. 5/9 spil var beskadigede og et spil manglede låget. Ingen anbefaling herfra.
Sjove og gode produkter, effektiv og hurtig administration
Bestilte forskellige havespil en torsdag aften, meget sent. Det hele ankom lørdag morgen med PostDanmark. Et spil var dog forkert leveret, men det blev klaret med en mail samme dag, som der blev svaret på efter 15 minutter: Behold det forkerte spil, vi sender det rigtige mandag. Spillet ankom mandag. Ser ud til at være god kvalitet, der køber vi gerne igen.
Super levering og et lille men
Nem bestilling og hurtig levering, der måtte en enkelt opringning til for at undgå at betale fragt. Det blev løst med en venlig og kompetent betjening.
Super hurtigt levering
Happygames skriver på deres hjemmeside at hvis man bestiller
inden kl. 14.00 sender de varen samme dag.
Jeg bestilte først kl. 15.45 , men alligevel blev spillene
leveret allerede næste dag.
Og det var nogen rigtige fine og robuste havespil jeg modtog,
og vil bruge dem flittig i vores lille havespil´s klub.

Super kanon service.
Hej
Er nok lidt forsinket med min anmeldelse.
Dagen før juleaften, bestilte jeg et brætspil hos Happygames,
men så på deres hjemmeside at hvis man skulle have leveret
inden jul, skulle man bestille senest d, 22 december.
Jeg ringede derfor til Happygames og snakkede med indehaveren,
som lovede at de nok skulle kunne leverer spillet inden juleaften.
Og jo - dagen efter ringede det på min dør.
Det var spillet fra Happygames, som de selv havde kørt 35 km.
for at leverer et spil til mig, som altid er bag ud med at købe gaver.
Så tak Happygames - sønnike blev meget glad for spillet.
Venligste hilsner
Louise
EKSTREM DÅRLIG OPLEVELSE
Bestilte 2 sæt stigegolf som gave 9.6.14. Da gaven var afleveret, kunne vi konstatere, at kvaliteten/brugsværdien ikke var OK. Stigen væltede, når kuglerne ramte den, og snorene på bolas var ulige længder. Reklamerede 26.6. og får samme dag svar fra Happy Games, som beklager kvaliteten og fortæller, at de har skiftet producent. De ville vende tilbage til mig med et svar. (De anbefalede dog, at jeg skulle stramme skruerne!!!) 16.7. rykker jeg for svar. 13.8. stadig intet svar - og nu er det ene af spillene gået helt i stykker. Jeg mailer til Happy Games, at jeg vil returnere spillene. 15.8. returnerer jeg spillene, som ikke bliver afhentet på posthuset. Ringede i dag til Happy Games, som meddelte, "at de ikke afhenter pakker, hvis man ikke har fortalt dem, at de er på vej". Lige præcis den mail, der meddelte dette, havde de "desværre " ikke modtaget.
Happy Games mener:
- at jeg skal bevise, at jeg ikke selv har ødelagt spillene.
- at jeg skulle have reklameret inden 14 dage (hvad jeg har gjort)
- at jeg skulle skrive, inden jeg returnerede spillene (hvad jeg også har)
- at jeg skal bevise, at jeg har sendt mail.
Det eneste forslag til en løsning var, at Happy Games ville sende mig nogle snore, så bolas kunne blive lige lange!!
Samtalen endte med, at Happy Games afbrød med bemækningen om, at "vi ikke kom videre".
Nu står jeg så med 2 ubrugelige spil, som alt incl. kostede kr. 708,00 + kr. 130,00 for porto, da jeg returnerede spillene. Jeg føler mig i den grad dårlig behandlet!
NB: Happy Games påstod i øvrigt, at de aldrig havde modtaget reklamationer over stige-golf-spillet. I samtalen forløb blev der så alligevel refereret til:
"at nogle ikke kunne stramme skruerne, at børn havde kravlet på stigen, og mange andre dårlige undskyldninger for et ubrugeligt spil"