Happy Dogs Anmeldelser

4,8

hos happy dogs er vore kæledyr i bedste hænder....jeg har lige fået Kenzo ---- han gik direkte i mit hjerte - Happy dogs formidler på den fremragende måde . de ser på hvad er bedst for hunden og vurd... Se mere

Har fået hjælp to gange, både adfærdshjælp til min tæve samt hjælp til at finde et nyt hjem til min hanhund (ressourceforsvar). De er så søde. Hans "problemer" samt behov blev sat først, og den... Se mere

1. Dyrehandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Foreningen Happy Dogs er en frivillig og ulønnet forening, bygget på et kæmpe fællesskab af hundeejere og hunde fra hele Danmark Foreningen Happy Dogs administrerer en stor hundeejer/interesse gruppe på Facebook. Foreningen arbejder for, at hundene i Danmark skal få bedre vilkår. Happy Dogs vil have reduceret det høje årlige antal aflivning af helt raske hunde, der foranstaltes af deres ejere, der ikke kan overskue at have hundene. Happy Dogs hjælper med forbyggende indsats via råd, vejledning, træning, ved generelt at belyse, hvad det kræver af et menneske, at blive en ANSVARLIG hundeejer. Alle offentlige institutioner samt private arbejdsgivere kan bestille Happy Dogs foredrag. Happy Dogs videreformidler hunde til ansvarlige og særligt udvalgte familier, samt bruger frivillige HundePleje Familier til akutte hunde der har behov. Der er ingen Happy Dogs hunde der kommer i bur, kennel eller internater, de passes alle i private kompetente hjem. Happy Dogs hjælper med at skrive ansøgninger til fonde, få delt dyrlæge regninger op m.m. Vi støtter desuden Happy Dogs hundeejer i uforudsete økonomiske situationer, når ALLE andre muligheder er udtømte. Det kan være alt fra en loppekur, foder i en periode, træning eller som tilskud til medicin og dyrlæge regning. Happy Dogs bekæmper hundehandlere i Danmark så som hvalpefabrikker, gadehunde der bliver hentet til Danmark af ren profit, mennesker der tager imod gratis hunde/billige hunde, kun for at tjene penge på at omplacere dem.

4,8

Happy Dogs -en hjerte sag.

Happy Dogs er en forening som hver dag året rundt kæmper hundenes kamp. Ikke kun formidler de hunde gratis ud i nye hjem. De sørger for en plejefamilie hvis hunden ikke kan blive i hjemmet til en ny ejer er fundet. Ingen hunde kommer i bur, men derimod i helt almindelige hjem.
de hjælper også hundeejere med at være ansvarlige hundeejere.
De råder og vejleder mange mennesker hver dag, de arbejder for at samle penge sammen så de kan hjælpe så mange hunde som muligt.
ALT arbejde foretages gratis.

En ting er sikker. Står jeg en dag i den situation at jeg må finde et nyt hjem til mine hunde, så er det 100% Happy Dogs som jeg beder om hjælp.
I Happy Dogs er hunden i centrum.

6. april 2016

Happy dogs - hjælp til hund og ejer

Hvis nogen hjælper hundene og ejer så det happy dogs ❤

Her kommer hundene i første række helt uden nogen kræver penge af ejer.

Hvis nogen forening fortjener støtte så det happy dogs, for kun 100 kroner om året er du med til at støtte op om alt det de frivillige i happy dogs gør for hund og ejer ❤ ja man kan jo kalde det "en hund til en hund"

Happy dogs er stedet for alle

Hundens bedste ven <3

Happy Dogs er en fantastisk forening fyldt af fællesskab, vilje og hjerterum. Her er alle medlemmer, frivillige og ikke mindst hunde lige meget værd. Jeg vil anbefale Happy Dogs til alle jeg kender, både hvis de skal have hund, mangler en gå-tur makker eller står i en vanskelig økonomisk situation. Happy Dogs er stedet hvor man kan få svar på sine spørgsmål og gode råd fra de andre medlemmer.
At foreningen er nonprofit gør der bare endnu mere sejt, det er nogle stærke og viljestærke hundevenner der sidder bag, og arbejder for hundene helt frivilligt. Sejt <3

Super forening

Super god non profit forening der gær alt for at hjælpe hundene i Danmark og dermed også mennesker, de er dybt engageret og seriøse med alt de laver og står for - anbefaler klart happy dogs

6. april 2016

Bedste hjælp - med hjerte for hundene

De er så søde. Hans "problemer" samt behov blev sat først, og den perfekte familie fundet efter en uge <3 er SÅ taknemmelig!!!!

HappyDogs laver en kontrakt der indebærer at der er opfølgning og hjælp ved den nye familie. Jeg kunne ikke ønske noget bedre for min dreng <3

13. oktober 2015

Happy Dogs - Fordi de tænker på hundene

Happy Dogs er ikke bare en almindelig hunde gruppe hvor man kan dele billeder osv. Happy Dogs er meget mere. De hjælper hunde med blandt andet nye hjem, dyrlægebesøg, tager plejehunde ind som ikke længere kan være i nuværende familie. Familier som har en hård måned og mangler f.eks. penge til hundefoder, så hjælper Happy Dogs med en pose hundefoder denne måned. De hjælper med så meget og står til rådighed med råd, hjælp og vejledning af din hund.

Happy Dogs er en fantastisk gruppe med lige så fantastiske medlemmer som står sammen. Vi støtter hinanden i tykt og tyndt. Når nogen har en hund der er syg er der masser af opbakning og varme beskeder. Deler sjove opleverser, billeder og film af vores hunde. Det er skønt <3

Jeg selv er aktiv i Happy Dogs da jeg er plejemor og har indtil vider haft 4hunde i pleje, hvor de 3 af dem er kommet ud i fantastiske familier, da den 4 stadig er i pleje hos mig. Synes det er fantastisk at være en del af Happy Dogs og det sammenhold der er. At være med til at gøre en forskel for de kære hunde som ellers kunne være blevet aflivet er en fantastisk følelse.

Jeg vil til en hver tid anbefale Happy Dogs, hvor alle er velkommen uanster race, alder, køn osv.

Potedask Maiken

13. oktober 2015

Grov behandling hvis man stiller spørgsmål

Jeg var medlem af happy dogs og hele deres koncept men blev smidt ud fordi jeg stillede spørgsmål ved en af deres sager. Jeg ønskede en uddybning af en sag fordi der gik rygter om at HD havde gjort noget ulovlig.

Jeg kunne ikke tro på det fordi HD altid havde været et rart sted at være og de var venlige hvis man havde brug for hjælp. Men fordi jeg spurgte ind ti det blev jeg smidt ud, og bortvist fra foreningen samt deres sider.

*redigering efter svar*

Jeg kan ikke se nogle af grupperne. Jeg var ikke frivillig men støttemedlem. Jeg blev også blokeret af flere admins uden at have mulighed for at uddybe mit spørgsmål. Jeg fik en pb af stifteren af HD og med det samme efter den havde skrevet blev jeg blokeret.

12. oktober 2015
Happy Dogs-logo

Besvarelse fra Happy Dogs

Kære Leoni,

Jeg beklager at du mener du er behandlet groft.
Jeg har netop læst vores sidste korrespondance igennem,
og kan se at jeg som det aller sidste skriver, du er velkommen
til at ringe til mig.
Noget af det vigtigste blandt alle os frivillige i Happy Dogs, er tillid til
at alle frivillige vil hundene det aller bedste. Er dette ikke tilfældet må
vi desværre ophæve samarbejdet med den frivillige.

De bedste hilsner Ann

ps . Du er stadig altid velkommen til at ringe,

hvor der er hjerterum er der happy dogs :)

Jeg har været med lige fra begyndelsen, da det "bare" var en facebook gruppe der ikke diskriminerede hunde udfra den nye hundelov, og har været vidne til den fantastiske udvikling der har gjort at de nu hjælper en masse hunde og mennesker.

7. oktober 2015

de gør en forskel

happy-dogs er et frivillig team som står på spring for at hjælpe hunde og deres ejer i alle slags situationer jeg ville til enhver tid anbefale happy-dogs venlig hilsen en hunde ejer

7. oktober 2015

Happy Dogs gør en stor forskel ❤️

Jeg har været plejemor i Happy Dogs i ca 2 år. Happy Dogs er et "sted" med forståelse, rumlighed og en fantastisk stemning. Alle hjælper alle, med store og små ting. Der er et sammenhold, der ikke kan findes andre steder. Alt er med hjertet. Og af den ene grund, af kærlighed til hundene. Ingen skjult dagsorden. Happy Dogs er en kæmpe del af mit liv, jeg på ingen måde kunne undvære i mit liv. Et sted man kan dele sorg og glæde. Og som gør en kæmpe forskel for en masse hunde og mennesker. ❤️

Vuffelivov hvor vi hjælper ☺️👏🏻

Happy dogs er en forening der snakker hvor vi andre tier . De er dem der råber højst når vi andre ikke tør. De er rent udsagt en super fantatisk forening der knokler for de midler de har og gerne mere til❤️ de kæmper for hundenes skyld og de taler for hundenes vegne .! Der er altid hjælp at hente i happy dogs hvis man har behov for hjælp ❤️

6. oktober 2015

altid hyggelig og god stemning ❤

Jeg har været i denne gruppe i snart 2 år og medlem i snart 1 år. Det bedste ved gruppen er , at der er plads til alle uanset antal af ben. Vi kan få råd og vejledning om alt mellem himmel og jord. Vi deler glæder og sorger, og kan snakke om alle ens dyr uanset hvilken art/race. Har en en kat der er syg, er der plads til at dele sin bekymring etc. Her er simpelthen rart at være, og er det første jeg tjekker om morgenen 😉

6. oktober 2015

Fantastisk frivilligt arbejde - årlig støtte på 100,- kr værd!

En fantastisk forening der virkelig gør en ubeskrivelig indsats for alle Danmarks hunde uanset race, alder eller situation. Jeg giver Happy Dogs mine varmeste anbefalinger - de er et støttende beløb på 100,- kr årligt værd, alle pengene går ubeskåret til Danmarks hunde.

Jeg har selv fået videreformidlet min lille hund igennem Happy Dogs, grundet skilsmisse og flytning til boligkompleks der ikke tillod hund i ejendommen - min lille hund er lykkelig hos hendes nye familie, og jeg ser hende flere gange om året til sammenkomster med hendes nye familie.

Potedask og alle mine bedste anbefalinger,
Renée.

6. oktober 2015

Helt fantastisk arbejdsindsats fra ildsjælene for vores firbenede venner :)

Jeg kom i kontakt med Happy Dogs nov/dec sidste år, da jeg kom til den erkendelse at min skønne tæve Simba ikke fik den opmærksomhed og motion som hun fortjente. Pga arbejde og demensramt familiemedlem, som kræver megen af min tid var Simba alt for meget overladt til sig selv herhjemme.
Efter kort tid og et stort arbejde af Jan Leo Plet, Aase Ebbesen og ikke mindst Ann Selmann, som fandt det perfekte sted. Simba har nu fået det perfekte hjem med store udfoldelsesmuligheder og trives med familien som også omfatter heste, løsgående høns og kat. Så stor tak for Jeres store arbejde.

25. maj 2015

Fantastiske mennesker med hjertet på rette sted.

Happy Dogs er en forening som hjælper hunde i nød.
I efteråret 2013 blev vi desværre nødt til at skulle af med vores dejlige hund, da han blev stresset af at bo i lejlighed.
Med hjælp fra Happy Dogs fik han det dejligste hjem og en "lillesøster"
TUSIND TAK FOR JER <3
Jeg er siden blevet frivillig i foreningen, fordi jeg mener at Happy Dogs gør det helt rigtige.

25. maj 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (65 anmeldelser)