Købte, i Alma St. Kgs.gade, to pakker Brøddeller, en med chili og en med champignon. Tog et par bidder af en chilidelle, og den smagte meget dårligt af kunststof og slet ingen chilismag. No Good! Kan... Se mere
Har haft dårlig mave i 36 timer siden indtagelse af deres "boller i karry"...... (købt i Føtex, Århus) Alene sovsen var ulækker grynet ! - Og "bollerne " var limkød - fra jeg ved ikke hvilket dyr... Se mere
Hanegals klassiske lasagne, økologisk: Efter Irmas lukning ledt efter tilsvarende godt produkt. og fandt det i Hanegals øko.lasagne. Som også på indholdsiden i forhold til salt, og fedt kan vær me... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårlig smag og slet ingen chili!
Kan ikke anbefales!
Ikke igen
Hold nu op nogle ringe pølser...
Kom nu ind i kampen...
Da Hanegal begyndte med deres…
Da Hanegal begyndte med deres plantepostej, var jeg straks bruger af samme, selv om holdbarheden havde noget tilbage at ønske. Det blev over tid forbedret, så det for nuværende har ca 3 uger, og når der viste sig mug før sidste salgsdato, kunne man få en ny uden beregning.
Det har så ændret sig, idet jeg ved sidste køb igen havde mug, og der var en uges tid til sidste salgsdato, (det var 4. eller 5. gang)
Efter henvendelse til Hanegal om problemet, da BILKA ikke ville refundere, har jeg ikke hørt fra dem siden. Og jeg har så heller ikke købt produktet siden.
Pasta carbonara fra Hanegal
Pasta carbonara fra Hanegal, en skuffende ret. Meget pasta, tynd og syntetisk smagende sovs. Ingen bacon, og små, meget små stykker svampe. Kan ikke anbefales
SKUFFET
køber pølse med mos i pølsevogn,
pølsen er over stegt.
Køber onepot pasta carbnara,
INGEN bacon.
JEG ER ... SKUFFET.
Hanegals klassiske lasagne rigtig godt produkt
Hanegals klassiske lasagne, økologisk:
Efter Irmas lukning ledt efter tilsvarende godt produkt. og fandt det i Hanegals øko.lasagne. Som også på indholdsiden i forhold til salt, og fedt kan vær med på bedste hylde.
Ikke fuld stjerne pga. måske lidt for megen ost øverst efter min smag.
Sur lasagne
Har lige spist en halv Hanegal lasagne, resten røg i skraldespanden. Tør, trist, salt og underligt sur. Bagefter kom jeg i tanker om, at jeg havde den samme oplevelse for en del år siden med et andet Hanegal produkt. Jeg kan jo se her på siden, at det er samme erfaring de fleste andre har gjort, så jeg fatter ikke, at deres produkter stadig kan sælges.
Alt var bare så kedeligt
Alt var bare så kedeligt, propfyldt med pastaskruer. Ingen smag. Sidste gang jeg køber noget onepot
kylling i cremet sauce, eller noget som helst andet. Øv😬
Uspiselige grillpølser fra Hanegal..
Uspiselige grillpølser fra Hanegal..
Melede og grynede..
Man skulle tro at det var dyrefoder..men også synd for dyrene..
Købte en såkaldt "Pasta Carbonara"
Købte en såkaldt "Pasta Carbonara". Mega fejl. Havde intet med dette at gøre. Billig pasta-tilsat noget grumset hakket et eller andet, vidstnok champignon og bacon, eller måske resterne fra noget lasagne. Den cremede sovs udeblev fuldstændig. Har faktisk tilbage i 1980'erne fået bedre dåsemad i Jugoslavien. Køber aldrig et produkt fra dem igen.
Produkter fra Hanegal er næppe sunde.
Hanegal prøver at få os til at tro at deres produkter er sunde og "komplette måltider", men det lader det ikke til at være sundt på nogen måde.
Alle deres produkter smager oversaltet, uanset om det er færdigretter eller smørrepålæg.
Hvis man kigger bagpå deres pakker, indeholder deres produkter mere end 1% salt !
Hvis man spiser bare 1 lille færdigret fra Hanegal, der i øvrigt kun svarer til ca. 1/5 af den mad man normalt spiser på en dag, så indtager man mere end 3 gram salt !
Anbefalingerne for maksimalt saltindtag ligger på 6 gram salt om dagen.
Spiser man 5 af deres færdigretter om dagen, indtager man omkring 17 gram salt !
Prøver de at give os alle hjerteproblemer eller hvad sker der ? Høje mængder af salt giver forhøjet blodtryk og blodpropper i hjernen osv.
Jeg forstår ikke, hvordan dette overhovedet kan være lovligt, men det er det åbenbart, så pas på derude.
Jeg er helt færdig med alle deres produkter og jeg brokker mig til fødevarestyrelsen.
Jeg skrev en anmeldelse i går om boller…
Jeg skrev en anmeldelse i går om boller i karry, som ikke var positiv - jeg havde ved mit indkøb købt en anden ret fra jer/"hanegal" det var kylling i karry, - den var fandxx god, - stor ros og skulderklap, dejlig karrysmag lidt til den stærke side, - men det er lige mig.... en rigtig god middags oplevelse.... jeg ved ikke hvad med den anden ret, - hvorfor den var så sur.... men go "Kylling i karry"
Grøntsags lasagne - uspiselig, syrlig og ulækker
Jeg har lige forsøgt at spise det klart mest ulækre og smattede måltid i mit liv, jeg nåede end ikke halvvejs. Min kone gav op. Vi er noget af det mest ukræsne, men dette var langt under bundgrænsen for, hvad man kan forventes at ville spise.
Konsistens og smag var rædsom, og det var ikke pga. holdbarheden. Den klæge, ækle masse var som en firkantet udskåret blødkogt lavkvalitets-grøntsagsmasse, og uden nogle som helst smagsindtryk andet end at den var ufattelig sur.
Jeg har simpelthen ikke noget sted i verden fået så ringe og væmmelsesfremkaldende en portion mad. Alt var galt, alt. Og jeg vil aldrig kunne overbevises om at personerne bag har den ringeste idé om hvordan man laver mad.
Hanegal har imponerende hurtigt overbevist mig om, at jeg aldrig vil købe noget som helst fra dem igen.
Jeg har købt en pakke Hanegal Kylling i…
Jeg har købt en pakke Hanegal Kylling i Karry med brune ris. Nøj det var salt. Jeg er glad for jeg købte den på tilbud og ikke gav mere end 20 kr. for den :-).
Så lavede jeg lige en pasta bolognese…
Så lavede jeg lige en pasta bolognese og kom jeres cocktailpølser i og mand de pølser smagte så dårligt. Som ubagt leverpostej. Øv øv og øv. Måtte fiske dem alle op og ud røg de. Sidste gang jeg køber noget fra jer :-(
Sur smag
Har lige indtaget en portion Asian Chicken Meatballs
, det var. ikke nogen succes. Underlig sur smag, som ikke mindede spor om noget asiatisk køkken, som jeg kender
Hanegal mørbradgryde uden kød
Købt en Hanegal mørbradgryde hos Irma som ikke indeholdt et eneste stykke kød. De kunne godt skrive på pakken at det er en vegetarisk mørbradgryde, når de nu gør så meget andet for at få indpakningen til at se indbydende ud. Kan kun fraråde andre at købe denne vare. Jeg gør det i hvert fald aldrig selv igen
Kedelig og ucharmerende chili con carne
Vi har lige spist chili con carne fra Hanegal. Det kan ikke anbefales! Den er kedelig, syrlig og helt uden charme. Heldigvis var det dog nogle meget små portioner man fik for pengene. Det var også det eneste gode ved den.
Gik glad ind i Føtex Food i København…
Gik glad ind i Føtex Food i København og købte mig 2 x boller i karry til mig selv og min kollega. Vi følger anvisningen på pakken og minutter efter glæder vi os til at få en lun ret til frokost. Glæden forsvandt totalt ved første bid. Det var det sureste, klammeste og mest ulækre mad, nej ikke mad. Der findes ikke ord for hvor grotesk dårligt det smagte. Øv. Fair nok kokken kan have haft en dårlig dag på jobbet, men det her er fuldstændig umuligt at spise.
Har haft dårlig mave i 36 timer siden…
Alene sovsen var ulækker grynet ! - Og "bollerne " var limkød - fra jeg ved ikke hvilket dyr !!!!?????
Forståes.. 36 timers næsten uafbrudte lokumsbesøg !
Aldrig mere Hanegal.......!!!!