Har opsagt kanalen lige efter CL…
Har opsagt kanalen lige efter CL finalen, alligevel trak banditterne penge fra min konto i den her måned!!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Købte adgang til 2-3 dages kampe og så blev jeg samtidig abb. til 150 kr månedeligt.
Jeg føler mig klart snydt selvom der sikkert var en teknisk mulighed for at undgå at tegne abb
Jeg har opsagt abb dags dato.
Det er en alt for aggressiv og grådig strategi EHF har lagt her og jeg kommer aldrig, som i ALDRIG, til at købe adgang igen og hver gang jeg ser EHFs navn igen vil det give mig en negativ association
Det giver minder om den måde der blev solgt mobil abb på tilbage i 2010-erne
Vi har haft kanalen i ca 2 mdr. Vi er meget tilfreds. Kan hakke lidt, men ikke noget der generer os
Hakker ikke mere, måske var det vores internet. Vi er meget tilfreds
Grønland
Det fremgår så ingen steder, at det ikke er muligt at se live-kampe fra Grønland. Det finder man så først ud af efter betaling. Support oplyser blot at kampen streames som planlagt. En måneds abonnement lige ud af vinduet.
Vi egentlig helst være foruden at give stjerner.
Aldrig har jeg oplevet en dårligere steaming tjeneste.
Ofte ingen adgang med fejl 403 - QR kode virker ligeledes ikke.
Ofte er der ingen kommentatorer.
Det kan ikke være et tilfredsstillende produkt for Champions League klubberne at TV leverandørerne er så amatøragtige i deres produktion.
Det bliver et farvel herfra, kommer aldrig til at anbefale dette produkt.
man kan ikke se kampene alligevel om man har betalt for en måned
Selv om man har betalt , for en måned, kan man ikke se kampe
Ingen ad de to kampen kl. 14 i dag er tilgængelig kl. 14.11 og ingen information om problemet
Derudover var der i flere af de andre spille dage flere af kampene hvor streaming var med stop og udfald i billede.
Helt igennem dårlig oplevelse - dårlig billedkvalitet, udfald med intet billede eller slet ikke muligt at afspille. Man føler sig snydt til den pris.
Dårligste streaming tjeneste jeg har oplevet.
Umuligt at streame direkte fra Aalborg Håndbolds kamp i går, billedet er først dårligt, hvorefter det bliver opdateret, for til sidst at at gå helt i sort.
Ved ikke om nogen kender til denne kanal der skulle sende bl.a. Champions Leage håndbold for både mænd og kvinder efter at Viaplay ikke længere sender. Har forsøgt at få et abonnement hos dem, med en månedlig betaling på 186,- kr. Men dette har slet ikke været muligt. I stedet har man trukket 3 x 97,- kr. fra min konto.
Kan kun sige en ting og det er pas på derude.
Vh. Peter.