Hals Hotel og Bowlingcenter Anmeldelser 15

4,0

God

5 stjerner værd

5 stjerner værd
Hvis vi havde fået en ordentlig seng!
Vi fik det sidste værelse, som var ledig, og det var det mindste de havde. Det gjorde absolut ingenting, da vi kun skulle overnatte en gang. Dog blev det en lang nat, da vi sov virkelig dårligt. Meget blød seng! Alt alt for blød. Ærgeligt, for det var ellers et udmærket værelse.
Næste morgen stod vi op til det bedste morgenbord, som vi ikke har oplevet længe. Morgenmaden og service var 5 stjerner værd.

26. august 2023

Alt var perfekt og opfyldte vores…

Alt var perfekt og opfyldte vores forventninger på alle punkter. Vi var 25 personer samlet hvor hotellet frit stillede køkkenet til rådighed, herunder fryser og køleskab, samt kaffemaskiner kaffe og the.
Flotte omgivelser, dejlig have, skønne værelser, fantastisk morgenmad.
Ada & Poul Hestbek

30. juni 2023

Det er nu tredje gang jeg besøger…

Det er nu tredje gang jeg besøger dette dejlige rolige hotel, og helt bestemt ikke sidste gang. Fine værelser, fantastisk morgenmad og rigtig god service hvor man virkelig føler sig velkommen.
Det er muligt at lave te, kaffe og varm chokolade hele døgnet i Te-køkkenet, hvor der også et køleskab til opbevaring af medbragt mad. God parkeringsforhold lige uden for døren.

18. april 2022

Hals Hotel kan helt klart anbefales

Hals Hotel kan helt klart anbefales. Super dejlige værelser - gode senge. Ser helt nyt nu. Så rent. Dejlig morgenmad, med alt hvad man kan ønske sig. Og bare billigt. Vi kommer gerne igen og anbefaler også gerne til andre der skal nord på. 🥰🥰

15. august 2021

Pragtfuldt

I sidste weekend havde jeg den fornøjelse og bo på Hals Hotel. Det er smagfuldt indrettet og alt virkede, som om alt var nyt.
Ejeren Hanne var venlig og imødekommende, uden på nogen måde at virke anmassende.
Morgenmaden var et kapitel for sig. Alt var frisk og veltillavet samt et stort udvalg - der var noget for enhver smag.

31. januar 2017

Forfærdeligt

Bestilte bowlingbane, kom over til et lukket center hvor lyset og baner ikke var tændt.
Efter 20 minutter måtte vi gå med uforrettet sag.. hvor er det useriøst!
Almen service er vel at Være at klar når man har bestilt?
den ene stjerne er da kun til ære for trustpilot... 😠

27. april 2015

Fantastisk spisested

Jeg har set den lidt skæve anmeldelse, men kan slet ikke genkende dette, har flere gange været der med virksomhed og kunder, hver gang har der været høj service, og super lækker mad. Høflig og god betjening (på flere sprog) !!
Jeg kan varmt anbefale stedet til andre.

15. september 2013

elendigt resturant besøg

udsolgt af 2 af tingene ud af de 5 hovederetter der var og vælge imellem, ingen børneretter eller kyllingeretter, ikke styr på noget. de anbefaler kun man tager deres buffet men der var så lidt og vælge imellem.
det lykkes og få nuggets som var helt sorte og smagte gamle føøj
Helt sikkeret et sted jeg ALDRIG sætter mine ben igen til den pris og så dårlig mad

4. august 2013

fantastisk madoplevelse

Vi har spist flere gange på Hals Hotel og det er en stor madoplevelse. Det kan klart anbefales, hvis du trænger til forkælelse. Super god kvalitetsmad og sødt serveringspersonale der er topprofessionelle.
Deres stjerneskud til frokost er bestemt et besøg værd. venlig hilsen Eva Hansen

27. december 2011

Hovsa - vi har lukket

Havde bestilt til bowling d. 27/11-2010 kl. 12.00 - 14.00
Tiden var bekræftet.
Da vi kommer frem til Hotellet/bowlingbanen er det hele lukket, hvilket var kl. 11:45

Vi ventede lidt da det jo kunne være de først åbnede kl. 12.00 da der ingen åbningstider var at finde - men der skete intet.

Jeg ringede således kl. 13.00 og kl. 14.00 stadig uden held og hotellet var da også lukket da vi kørte forbi ved 15.00 tiden.

Det er dog den mest elendige service jeg til dato har været ude for og jeg vil da anbefale man finder en andet sted at bowle.

28. november 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)