Jag har haft Halebop sedan år 2004 och jag har aldrig någonsin haft problem med mobilnät/samtal/sms. Halebop är ett stabilt företag som jag varmt rekommenderar! Plus i kanten är deras professionella k... Se mere
Jag får ingen kontakt med er har ett låst simkort har prövat de puk som finns på simkortet men inget fungerar Vill ha ett nytt simkort på 0704994383. Tack Varför låser sig simkortet?
Rigtig dårligt man ikke kan snakke med nogen fra kundeservice på tlf, alt foregår på mail og det tager bare evigheder og få løst sine problemer på den måde. Der så meget jeg har døjet med dem at jeg... Se mere
Bra priser.
Vi på Halebop är otroligt glada och mäkta stolta över att ha mottagit utmärkelsen ”Sveriges nöjdaste privatkunder mobiltelefoni 2021” från SKI – Svenskt kvalitetsindex. Det är faktiskt 12:e gången på 14 år! Men vi blir aldrig mätta, det ger oss bara mer förtroende att göra vår grej. Att vara trovärdiga och schyssta på riktigt. Och det tar vi med oss nu när vi också blivit med bredband!
Stjärntorget 1, 169 79, Solna, Sverige
- www.halebop.se
Svarer typisk inden for 24 timer
Hej har haft er länge det har funkat…
Hej har haft er länge det har funkat utmärkt nöjd 👍
Billigt o bra
Det var bra men mig
Hurtigt og effektivt
Rigtig dårligt man ikke kan snakke med…
Der så meget jeg har døjet med dem at jeg ikke orker bruge min tid på skrive hvor dårligt et selskab det egentlig er.
Har haft ert kort i min telefon i 10 år…
Har haft ert kort i min telefon i 10 år om jag inte varit nöjd :)
Billigt og fornuftigt
Har anvendt Halebop i familien (3 abonnementer) i snart 2 år, det billigste abonnement jeg kunne finde dengang med ubegrænset surf og 3000 SMS pr. måned.
Deres service er effektiv, vi har haft den ene iPhone vi købte til reperation og det var meget smidigt.
De har mulighed for at forhindre, at man bruger betalings tjenester, hvilket er en dejlig service når man har teenage børn.
Som jeg har forstået, så er Halebop et datter selskab af Telia, derfor stoler jeg på, at de har et omdømme at beskytte, desuden går de formentlig ikke konkurs eller andet som følge af deres store ejer.