Hairbyregina Anmeldelser 3

3,3

3,3

Middel

Blev skamklippet hos hair by Regina

Blev klippet hos hair by Regina, som næppe er udlært frisør. Store hakker i håret med kanter, som vil tage lang tid at gro ud. Pandehår hænger ikke sammen med resterende hår. Jeg bad om at få pengene refunderet, da jeg er nød til at opsøge anden frisør. Dette kunne ikke lade sig gøre. Hun ville gerne rette det eller tilbyde gavekort, hvilket jeg på ingen måde ønsker. Det blev til et kompromis med produkter.
Vil ikke anbefale denne frisør til min værste fjende.

8. marts 2024

Min kæreste var inde og få sat eget…

Min kæreste var inde og få sat eget dyre Hair-extensions i. Det har hun betallt 3000 kr for hos en anden Professionel Frisørsalon. Hun plejer at være tilfreds, Men Hende som skulle sætte det i var på barsel. Derfor Gjorde chefen Regina det selv. Da hun kommer hjem opdager jeg / hun at det ikke er syet ordenligt fast, Det Hænger 5cm ud over siden og det ser sjusket og rigtig grimt ud. Man kunne se hele kanten og man kunne tydeligt se det både fra side og især bagfra. Dagen efter tager Hun derfor ind til Regina / Frisøren, For at få det Rettet / lavet. Regina har ikke tid til hende, og vælger derfor at klippe i det 3000 kr dyre extension, Men det hjælper ikke på at man stadigvæk kan se hele kanten omkring baghovdet. Det sidder simpelthen for højt og ligner nærmest en paryk bagfra. Hun får så først en tid 8 dage efter. Hvor regina piller det hele ud, Og Nægter at give hende pengene tilbage. vi havde bestilt et weekendophold Men måtte afbestille, Da min Kæreste ikke kunne gå sådan rundt. Det var både en meget kedelig og Dårlig oplevelse. Som os Kostede os Mange penge. Der er selvfølgelig taget billeder af det meget dårlige resultat og vi har prøvet at finde en holdbar løsning for os begge med hairbyregina. Dog uden resultat, vi henvendte os inden for 24 timer og ville have pillet det ud og fået en tid når en som kan "Håndværket" Hair-extension kunne have lavet det ordenligt. Det kostede 575 kr at få lavet. Dem har vi aldrig fået tilbage + at hendes eget 3000 kr dyre Hair-Extension også blev Ødelagt / Klippet i. Alt i alt en Virklig Dårlig oplevelse.

28. april 2022

Er dette din virksomhed?