Ikke i orden klip!
Bestilt klip uden hårvask & set d. 17/6, idet jeg skulle afholde 60 års fødselsdag på restaurang d. 20/6. Korthår tæt, bad om klipning kort i nakke og 1 cm ved ører, desuden 1-1½ cm ovenpå, med udtyndning i spidser. Frisøren var forsinket, jeg ventede 10 min. intet problem, havde ikke travlt. Da hun havde klippet nakke + rundt ved ører, siger hun hun ikke kan klippe spidser i resten af håret, men kun lave helt kort hår. Dette var særdeles utilfredsstillende - man ikke bliver gjort opmærksom på dette inden klip, så man kunne vælge anden frisør. Det kom måske af forsinkelsen, hun ville jappe mig igennem hurtig, for at indhente tid, fordi en ny kunde var mødt, det er absolut ikke i orden til en pris på 450 kr!!! Troende jeg havde valgt en ordentlig frisør til de penge, og ikke en som vil komme nemmest og hurtigst til pengene. Kunne have fået samme klipning på nørrebrogade for 1/4 del af prisen. Kunne ikke sætte håret på min fødselsdag, det ødelagde en del af glæden. Har jeg lyst til at komme igen - ehhh nej, men de burde betale mig halvdelen af klipnings prisen retur! Hilsen H. Andersen.