Håndmalet.dk Anmeldelser 22

4,6

Hej! Jeg vil gerne give en rigtig god anmeldelse af denne fine virksomhed! Tilbage i december bestilte jeg to krus til mine forældre. Jeg husker at jeg bestilte meget sent, omkring to dage inden jul... Se mere

Bestilte 17 knopper med Birthes sjove motiver til vore nye køkkenlåger, og vupti 3 dage senere lå de klar til afhentning, i en total sikker indpakning. Meget dygtig kunstner og meget professionel fo... Se mere

Købte et saltkar med låg og jeg vil gerne give 5 stjerner for keramikken, men er en smule skuffet over låget. Det virker som om de slet ikke har åbnet låget inden de sendte pakken. Super flot malet... Se mere

1. Medier og forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Birthe Jarlbæk - håndmalet porcelæn og glas

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Rigtig god service og flot produkt

Hej!
Jeg vil gerne give en rigtig god anmeldelse af denne fine virksomhed! Tilbage i december bestilte jeg to krus til mine forældre. Jeg husker at jeg bestilte meget sent, omkring to dage inden jul, alligevel kom begge krus hurtigt frem. Det ene krus var der sket en sjov stavefejl på, men det fik jeg en mail om, hvor i havde gjort mig opmærksom på dette, og kort tid efter kom et nyt krus med den rigtige tekst på. Tak for en rigtig god service og nogle flotte krus, som jeg nyder at se, når jeg besøger mine forældre.
Mvh Anne

22. december 2025

Så flot håndværk🩷

Så flot håndværk! - Jeg er meget imponeret over kvaliteten 👍🩷😍
Super god service og hurtig levering☺️
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Birthe Jarlbæk🙏😁

6. juni 2025

God service efter fodfejl

Jeg havde bestilt 3 sparegrise i 3 forskellige farver til børnebørnene og modtog efter få dage 3 fine grise med navne på ungerne. Desværre var de alle samme farve, hvilket jeg skrev og gjorde dem opmærksomme på. Jeg fik lynhurtigt et beklagende svar, og blev tilbudt nye grise eller et afslag i prisen. Jeg valgte at beholde grisene og inden der var gået en time, var pengene returneret til mig. Virkelig god service og børnene kan jo kende forskel på grisene, når der er navn på :-)

31. oktober 2024

Jeg bestilte sidste jul den fineste…

Jeg bestilte sidste jul den fineste hundeskål som gave til mine svigerforældres hund. Den var så smukt malet og kvaliteten var rigtig god. Den ankom virkelig sikkert pakket ind, så der ikke skete noget med skålen under forsendelsen.
Derudover havde Birthe lagt nogle godbidder til hunden med i pakken - det var simpelthen så sødt, og sådan en lille ekstra ting som virkelig er prikken over i’et.

20. december 2022

Altid lækkert kvalitet

Jeg har gentagende gange købt Birthes smukke porcelæn, og nu igen. ❤️
Både til mig selv og som personlige gaver.
Alle jeg har givet en personlig kop med navn har været så glade for koppen.

Jeg har aldrig været skuffet. Altid smukt kvalitet og håndværk. Så smukt malet.

Forsendelse er altid i orden med hurtig afsendelse og godt beskyttet emballage.

Kommer helt sikkert igen.

18. august 2022

Købte et saltkar med låg og jeg vil…

Super flot malet men prøv lige at åbne låget og se om der måske skal justeres på et eller andet

12. august 2022

Det må jeg sige. Jeg kan kun tilslutte mig de andre gode anmeldelser ved denne virksomhed.
Hurtig levering - god service og hurtig tilbagemelding på mail.
Kan varmt anbefale at handle her.

31. december 2020

Vi har bestilt spejlmonogram på…

Vi har bestilt spejlmonogram på tallerkener og glas, og vi super glade for resultatet. Vi havde enkelte spørgsmål, som blev besvarede på Mail hurtigt. Super produkt og super service.
Generelt har det været en god oplevelse at handle hos Birthe (Haandmalet.dk)

22. marts 2020

Bestilte 17 knopper med Birthes sjove…

Meget dygtig kunstner og meget professionel forretningskvinde, der kerer sig om sit håndværk og sine kunder. Imponerende.
Vil helt klart handle med haandmalet.dk igen, når lejlighed byder sig.

22. juni 2018

Smukke varer og perfekt service

Jeg bestille to håndmalede porcelæns-hundeskåle med et 'musselmalet' lignende motiv samt min hunds navn malet på siden. Hurtig levering og super service, kan klart anbefales til alle, der ønsker unikke og smukke varer i deres hjem. Hunden virker dog ikke lige så begejstret, som jeg er :D

25. september 2017

Fuld tilfredshed

Jeg bestilte et studenterkrus med navn i sommers. Hurtig levering, sikker indpakning og smukt håndværk. Jeg har derfor høje forventninger til næste leverance her op til jul.

4. december 2015

super service!

Jeg bestilte to porcelænsknopper på siden, efter en hurtig dialog og god guide fra butiksindehaveren via mail. (tak for det)
Trods det lille beløb jeg bestilte for, var tingene pakket smukt ind, og forsendelsen hurtig.
Jeg har været rigtig glad for min handel på haandmalet.dk det har været et helt igen super forløb som kunde der :)
Siden/butikken har mine varmeste anbefalinger, udover den gode service, er der så mange lækre ting man nemt bliver fristet af :)

19. november 2014