Elendig, tarvelig og ydmygende service fra ledelsen
Min veninde og jeg havde booket et handicap værelse, og dobbelt tjekket at alt var iorden. Da vi kom havde de “glemt” os og vi måtte sove på et værelse som IKKE egnede sig til en kørestolsbruger. Vi blev ydmyget og behandlet elendigt af ledelsen, selv deres personale var flove og mente vi skulle have penge retur. Men vi har flere gange forsøgt at få ledelsen i tale - de svare ikke på mail, telefon eller mødte op og talte med os personligt. Min veninde som er kørestolsbruger, blev ydmyget da vi troede alt var i den skønneste orden, idet vi havde dobbelt tjekket vores booking. Vi havde endda en bekræftigelse på vores booking, men INGEN kunne hjælpe os. Så vores første nat måtte jeg bære rundt på min veninde så hun kunne komme i seng, på toilet og i bad. Vi føler os dårlig behandlet og ydmyget. Især min ven som måtte ydmyge sig selv, ved at jeg måtte bære rundt på hende.
Jeg anbefaler IKKE dette hotel til nogen, hverken kørestolsbrugere eller andre. Hverken H2 eller H4. Andre hotel gæster henvendte sig til os, og var flove over den behandling vi fik.
Min anmeldelse har jeg ventet med at give her på trustpilot, idet jeg har givet hotellet mulighed for at henvende sig til mig, men en undskyldning og en evt. refusion - men vi har intet hørt - de er tavse, og har ikke besvaret vores klage.
Derfor giver vi Hotel H2 og Hotel H4 München, Tyskland denne elendige anmeldelse. Brug ikke dette tarvelige hotel.