Holgis og far er en sød bog, for børn fra 3-års alderen, om en lille sej drengs helt almindelige dag sammen med sin helt almindelige far Rasmus Seebach, og hvordan de løser hverdagens små udfordring... Se mere
Rimelige bøger, til rimelig priser, men savner andre børnebøger i stil med Flunkerne. Der findes også ligende bøger med enhjørninger, til piger og andre til drenge, hvor fantasien selv er med på bill... Se mere
Jeg venter desværre stadig på bøgerne, på trods af at jeg fik at vide at de nok ville blive leveret senest igår, mandag. Jeg får ingen pejling på hvorlangt bøgerne er kommet, hvornår de forventes at b... Se mere
Hurtig levering, lidt træls man først efter køb bliver gjort opmærksom på ellers fordele som fx mimbo jimbo bamsen. Men super fint kundeservice retter hurtigt op på det uden beregning for ekstra lever... Se mere
Velkommen til et dejligt univers af bøger og unikke ting for børn og unge (0-15 år). Her får dit barn en god start på livet med de bedste bøger til både højtlæsning, selvlæsning, leg og læring. Meld dit barn ind nu og få masser af medlemsfordele.
Klareboderne 3, 1115, København K, Danmark
Jeg blev ved et uheld medlem af juniorbogklubben, da jeg skulle købe en julegave for min mor til en af hendes oldebørn. Pludselig kom der bøger, som jeg ikke havde bestilt og ikke ønskede.
I dag fandt jeg langt om længe frem til, hvor jeg kunne melde mig ud; det er simpelthen alt for godt gemt. Et stort irritationsmoment i min optik.
I har nogle virkelig flotte og spændende bøger, men det kan da ikke være rigtigt, at man som medlem enten skal huske at takke nej (blev det forresten ikke ændret for år tilbage, at man skulle aktivt takke ja og ikke passivt?)
Når så man vil returnere indenfor 14 dage, ja så koster det skisme også penge for at returnere noget, som man i bund og grund ikke har bestilt; bare glemt at takke nej

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Jeg har betalt men ikke modtaget bøgerne, fik en pakke som var adresseret til mig - men indeholdt bøger til en anden person. Gjorde opmærksom på det 4/2 men har ikke fået svar fra kundeservice på min mail. Kun et autosvar som jeg ikke kan bruge til noget.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Jeg har åbenbart tilmeldt mig et abonnement hvor i sender pakker og en regning til mig. Jeg ønskede ikke pakken eller medlemskabet og betalte penge for at sende pakken retur + porte for jeres tilsendte pakke. Nu får jeg så en regning fra jer på det resterende beløb, selvom alt er sendt retur. Har forsøgt at ringe, men det er umuligt at vente en evighed i telefonen og i kan ikke forvente at vi kan vente ved telefonen i + 2 timer. Jeg har heller Ikke fået svar på mine mails.
Synes Ikke det er tilfredstillende

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Ingen bøger og ingen svar på 2 mail. Ikke muligt at komme igennem til kundeservice. Jeg blev mødt af et autosvar der fortalt, at de havde meget travl og derfor ikke kunne sætte mit opkald i kø fordi det var tæt på lukketid. Der var 2,5 time til lukketid.
Dagen efter havde jeg held til at komme igennem. Her talte jeg med en flink dame der beklagede og var meget venlig. Det bedste hun kunne gøre var at bestille en ny bog.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Det går så hurtigt med bestilling og levering - knap 2døgn, så har man varen i hus 👍

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Jeg ringede og bestilte en bogpakke på fire forskellige bøger. På bestillingen er kun en af disse kommet med og den bestilling er endnu ikke kommet frem, og det er over en uge siden jeg bestilte til levering 1-2 hverdage.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Syntes det er godt her i de men kunne godt bruge en app

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Skønne børnebøger til fantastiske priser😍 hurtig levering! Nem hjemmeside.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Bogen er til mit barnebarn, som bor i udlandet.
Han får for øjeblikket læst den 1. bog op af sin mor,
og er meget begejstret.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Jeg har bestilt bøger mange gange efterhånden. Der er aldrig problemer, og bøgerne modtages altid 1-2 dage senere.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Ville gerne have et valg om jeg vil modtage de bøger de sender.. det kunne jo være det ikke var noget for os. Og en retur label ville være rart. Har skrevet ind for en uge siden.. men ingen svar.

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
Pakken var desværre både åben og ret smadret… det var dog blot den bog man får ved indmelding i børnebogsklubben - så det er jo kun 39 kr. vi har betalt. Men lidt øv alligevel at få ind af døren. Ellers en fin samling af mimbo jimbo bøger til de mindste 😊

Besvarelse fra Gyldendals Børnebogklub
En dejlig bog der får minderne frem fra begge mine børn - denne er til barnebarn på 8½ fra LA - uge 31