Gutmagnific Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med vitaminer og tilskud

Skrevet af virksomheden

GutMagnific® är ett patenterat kosttillskott som innehåller en unik vetenskapligt framtagen kombination av 5 utvalda sorters levande mjölksyrabakterier som samarbetar för din hälsa genom att balansera magens ekosystem. GutMagnific® är framforskad med farmaceutisk precision för att uppnå en hälsosam balans mellan bakteriefloran, immunsystemet och tarmbarriären.

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter att ha kämpat med IBS i över 15…

Efter att ha kämpat med IBS i över 15 år, med gaser, uppsvälld mage, kraftigt illamående och smärta känns det nästan overkligt att äntligen ha hittat något som verkligen fungerar. GutMagnific har förändrat mitt liv på ett sätt jag knappt trodde var möjligt.

Redan efter två månader började jag märka en tydlig förbättring, och nu efter sex månaders användning är skillnaden enorm. Jag kan äta varierat igen utan att behöva oroa mig för smärta eller obehag, något som tidigare var en daglig begränsning för mig.

Den frihet och livskvalitet jag fått tillbaka är ovärderlig. För första gången på många år känner jag mig trygg i min egen kropp och kan njuta av mat och vardag utan konstant oro.

Jag kan varmt rekommendera GutMagnific till alla som kämpar med IBS eller liknande problem. Det gör verkligen skillnad.

2. maj 2026

Vuxna och barn

Jag använder denna probiotika både till mig själv när jag har obalans i magen och till barnen som ofta får problem då de även är laktosintoleranta och ibland råkar få i sig lite för mycket av sådant de inte ska. På mig hjälper det helt direkt och på barnen gör det en avsevärd skillnad.

19. november 2025

Mycket nöjd!

Jag har använt mig av Gutmagnifics probiotika nu i ett par månader och är väldigt nöjd! Det är enkelt att beställa och leveransen är snabb.
Har lidit av IBS i många år. Min mage har varit helt ur funktion utan att gå in på detaljer. Nu är min mage mycket bättre och toalettbesöken är en fröjd.
Rekommenderar!

12. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Avråder kraftigast att äta GutMagnific

Avråder kraftigast att äta GutMagnific. Åt GutMagnific i tre månader för min SIBO.
Efter tre månader så får jag en kroniskt uppblåst mage, supporten hänvisar mig att söka läkare. Läkaren har ingen aning. Nu ett nytt läkarbesök på gång.

8. juni 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.