1. Urforretning
  3. Guldsmed
  4. Smykkeforretning
  5. Urproducent
  6. Urreparation

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ure & Optik

2,3

Under middel

Bumser og platugler, tænk at ville arbejde der

Jeg afleverede et certina DS ur herre og det skulle renset , jeg fik et møg beskidt ur tilbage plus min læder rem lignede en der var fundet i en sandkasse, plus mærker på uret både foran og bagpå, gå.ALDRIG TIL DET USLE MENNESKE GUNNER UROMAGER I Slagelse, ham og hans ansatte er så fulde af løgn, og går du derind , så sig du ikke husker så godt , så du optager det på din telefon det i aftaler , så skal i se dem , så går det op for de svin at de er opdaget

5. maj 2025

Dårlig og meget dyr service!

Dårlig og meget dyr service!
Der var ikke meget, der levede op til forventningerne.
Skift af batteri på et armbåndsur er dobbelt så dyrt i denne butik end det er i resten af Slagelse. Desuden kunne De ikke lave en kvittering for købet. Meget amatøragtigt og uprofessionelt.

4. januar 2025

Den klammeste og mest usle butik i…

Den klammeste og mest usle butik i Slagelse.
De lyver og bedrager
Jeg har kørt eb time med min kone for at handle med dem, hvor de så prøver at snyde mig og min kone for halvdelen af beløbet.
De størreste løgnere og bedragere
HOLD JER LANGT VÆK HER FRA

9. december 2024

Har pårørende som kommer med Omega ur…

Har pårørende som kommer med Omega ur og skal have skiftet batteri. Uret har virket fint op til batteriet udløber.
Aflevere uret til skift af batteri. Da uret skal hentes fortæller de at alt i uret er gået i stykker og det hele skal skiftes og det vil koste omkring 6.000kr . Der protesteres herfra da uret virkede fint optil batteri udløb, men der er intet og gøre. Svaret er det er hvad der kan ske. Ydermere bliver der opkrævet for et nyt batteri til er ur som de nu fortæller er ødelagt . Så dårlig service . Kan på ingen måder anbefale dem.

24. oktober 2024

Det er ikke et sted der kan anbefales…

Det er ikke et sted der kan anbefales til andre der ønsker at få lavet deres ure

Kom ind for at få lavet mit ur fordi en af splitterne var knækket til låsen de sætter så en ny stift i som ikke passer i farven og jeg kan så ikke åbne uret bagefter de kigger på det igen og jeg for det til bage når kun lige hjem så knækket den nye split kommer der op igen og snakker med dem de siger så at urmageren Søren skal kigge på det og han laver det stadig med en stift som ikke passer i farven plus han har skrabet guld farven af på låsen jeg henter uret og ser den nye skade på det og siger det til dem og spøger hvad vi skal gøre da jeg kommer for at få lavet uret og har ikke regnet at det skulle gå mere istykker af at få det lavet de siger så at jeg skal tage den med Søren når han er i butikken om fredagen og lørdagen for så fat på ham og spøger pænt hvad kan vi gøre ved det så påstår han så at det er mig selv der har ødelagt det og der ikke er noget at gøre ved det lige hvormeget jeg prøver at forklare ham at der ikke var noget med det før han fik det så nu må jeg ud og finde en ny urmager og betale på ny for at få det fikset håber ikke at andre vil sådan nogen mennesker

9. juni 2023

Løgnagtig amatør!

Jeg afleverer et Gucci ur som er helt som nyt og som jeg aldrig har brugt, for at få skiftet batteri. Jeg bliver bedt om at gå en tur på 10 minutter og kommer tilbage, tager æsken med uret og betaler. Da jeg kommer hjem ser jeg at der er kommet 2 hakker diagonalt på hver side af urskiven og jeg VED det ingen hakker havde da jeg afleverede det, da jeg aldrig har brugt det. Min mand ringer til dem og han får at vide at det har urmageren ikke gjort og at jeg i øvrigt stod og kiggede på at han skiftede batteriet. Større løgner skal man lede længe efter!!! Mit ur er nu ødelagt og jeg sætter aldrig mine ben der igen!

22. oktober 2018

ødelagt ur bare ærgeligt

Aflevere 3 ure der blot skal have skiftet batteri, min søn henter dem da jeg er i sommerhus i udlandet, kommer hjem til et ur der går, et der stadig ikke går, og et hvor remmen er ødelagt, går op og reklamere får endnu en gang skiftet batteri i det der ikke går og remmen nej det kan de ikke gøre noget ved det er bare ærgerligt. Synd synes ellers så godt om denne butik, men her kommer jeg ikke igen.

9. juni 2017

Utroværdig og mangelfuldt

Skulle have fixet mit ur.

1. Det var ikke færdigt som aftalt (48 timer), og jeg måtte vente en halv time
2. Det blev 40 kroner dyrere end aftalt, og jeg citerer: "Hvis du har et problem med det, så kan du bare gå et andet sted hen."

Find en anden guldsmed/urmager i Slagelse.

27. juli 2014

Er dette din virksomhed?