Gulvtek løser absolut ikke opgaven
Kort fortalt havde vi lavet en aftale med Gulvtek omkring et spacialgulv i en frisørsalon. Vi kontaktede dem 23 dage inden projektstart.
De sendte os prøver som vi accepterede, og vi forventede at alt ville gå efter planen.
3 dage inden projektet så skulle starte op, ringede Per fra Gulvtek og sagde at der var problemer.
Processen som de skulle lave ville tage 5 dage istedet for 1 dag som de havde lovet os.
Vi havde kun planlagt med 5 lukkedage ialt, inkl. maling af vægge, indretning mv. - så det kunne på ingen måde lade sig gøre.
Ydermere betød det at timelønne alene ville stige fra et overslag på 7.000 kr. til 35.000 kr. Hertil kom så kørsel frem og tilbage hver dag, samt materialer der også blev dyrere end de havde forventet.
Efter at Per havde serveret denne besked aftalte at vi skulle finde ud af hvordan vi skulle komme videre, og vende tilbage til ham.
Allerede få timer efter prøvede vi flere gange at få kontakt til ham, og lagde mange beskeder, men uden at han vendte tilbage. Han var som sunket i jorden - en helt uacceptabel opførsel med en presset deadline.
Jeg vil tilføje at jeg fandt de helt rette materialer på internettet, som kun kostede os 5.600 kr.
Vi lavede gulvet selv, og med et fantastisk resultat :0)
Men pas på, Gulvtek løser absolut ikke opgaven !