Restaurant Gruppen Anmeldelser 14

3,8

1. Selskabslokaler

Vi har drevet vores restant mellem 1997 og 2017, og igen fra 2022. Vores restaurant er åbent for selskaber over 20 gæster. Vi laver din fest, så vi har ikke noget fast menukort. Giv os et kald så vi kan få en snak om hvad vi kan hjælpe Jer med. Mange hilsener Pernille og Michael

3,8

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Perfekt sted at holde bryllup

Vi holdte vores bryllup på Gulerodshuset i august 2025 og det var intet mindre end en helt fantastisk oplevelse! Servicen var i top, maden var rigtig lækker og forløbet var yderst professionelt. Takket være Gulerodshuset og deres dygtige ejere og medarbejdere, fik vi vores drømme-bryllup❤️

16. august 2025
Restaurant Gruppen-logo

Besvarelse fra Restaurant Gruppen

Tusind tak tak for den søde anmeldelse.
Altid dejligt at have så festlige og søde gæster i huset.
Og dejligt at vores dansegulv blev brugt helt til aller sidst ;-)

Den perfekte ramme og et fantastisk værtspar

En helt igennem en fantastisk oplevelse. Vi holdt fest for 55 gæster og alt spillede. Mad - vin - servering. Pernille og Michael er virkelige dygtige til at skabe de perfekte rammer for festen. De er imødekommende overfor individuelle ønsker og formår derved at gøre festen til din fest.

1. juni 2024

Buffet

Super buffet og kaffe og kage samt super betjening.
Men det var ikke rart at komme ind i et lokale hvor der næsten ingen varme var på,og alting føles koldt.

15. december 2022

Hej.

Hej.
Jeg vil meget gerne klage over jeres mad, i laver og derefter bringer ud til ældre mennesker, og den pris de gi med levering dvs. 79,- lige ud for 1 portion til mennesker, jeg har smagt den de fik og den dag jeg var.
Var ik noget at hurra for, for hverken kød eller kartofler der mangler salt og det gælder også sovsen, for uanset om det er kartofler eller sov hører der salt.

Pågældende familie jeg er meget mega utilfreds med jeres menu i de bestiller 1 måneder frem, og der er mange de får mad derfra at de må smide det ud, for det var uspiselig.
Og derfor får i 1 stjerne.

10. maj 2022

Julebuffet under middel

Julebuffet under middel
Har været der 3 gange på under 2 måneder
Der er så gennem koldt når, man kommer som gæst
Alle radiatorer er iskolde. Mange sidder og fryser.
Og så kommer de med en lille olieradiator, til et område på 40 kvadrat meter
Har de 2 andre gange også klaget over, at der er koldt og ingen varme på radiatorer

27. november 2021

Fantastisk frokost.

Fantastisk frokost.
Det ser ud som om de nuværende ejere kan få bragt Gulerodshuset tilbage til det høje niveau de havde for år tilbage. Dejlig mad, god betjening og fair priser.
Dejlig krostemning og det ligger fantastisk. Lige til en gåtur i skoven og frokost bagefter. Super

7. november 2021

Tørt kød, rå kartofler og klumper i saucen

Vi har besøgt Gulerodshuset igennem mange år, og har nydt især deres stegt flæsk ad libitum. Men vores besøg i går bliver det sidste.
Kødet var tørt. Kartoflerne halv rå. Saucen klumpet. Det eneste der var lige som det skulle være var rødbederne.
Skuffende oplevelse.

4. juni 2021

Var der ude idag d 27.8.20

Var der ude idag d 27.8.20. Kl 18 havde vi bestilt bord til hos gulerødshuset.
Siger at man har bestilt bord til 3, kommer ned til vores bord, hun Kommer og spørg ad hvad vil i ha af drikkevare Det svare vi på men ikke boget med maden😫😢😭
Får fat i en af de ander tjener og hun kommer hen og siger at vi har bestilt stegt flæsk og jeg siger nej.
Flæsken var hård og fik næsten Inge sovs først sidste han fyldte de skålen op, sønnen vente små 30 - 35 på en bruger hvor bøffen linge at den var kogt og brødet var hårdt.
Først sidste og eneste gang vi kom der

27. august 2020

Hvis man kunne vælge 0 stjerner

Hvis man kunne vælge 0 stjerner, så havde jeg valgt det!

Jeg har set hvordan maden bliver lavet, føj for den lede karl!!
- og medarbejderne får ikke deres løn!
Jeg har kørt mad ud for gulerodshuset, men de har valgt ikke at give mig løn!!

27. december 2018