2,3

Under middel

Fejl, mangler og dårlig oplevelse

Har fået et flag til min datter med indgraveret fødselsdato og navn. Graveringen er fuldstændig usynlig og butikken nægter at rette op på fejlen. SÅ dårlig service, er meget utilfreds, skuffet og kan simpelthen ikke forstå at butikken slet ikke er lydhør.

18. maj 2024

Hvis jeg skulle give nogle stjerne så…

Hvis jeg skulle give nogle stjerne så vil det være nul. Det dårligste guldsmed i Horsens. Det værste service jeg længe oplevet. Personale er inkompetente.
Skulle lave vielses ring større. Efter 2 uger fik vi skæv ring led ridser og guld der blev sæt ind var andet karat så man kunne se farve forskel. Så afleveret vi den igen efter brylluppet. En uge efter fik ringen. Og så var den 2,5 gram mindre i vægt !!!!! Ja!!!! Og hvad vi fik at vide af personalet ?????: kan i bevise at den var større !!!!! En dyrebare ring blev fuldstændig udlagt!!!!
Svineri. Aldrig skal i bruge det sted!!!!!!

10. maj 2019

Reparation af ring så den ikke længere kan bruges..

Jeg synes deres byttepolitik er for ringe... men det har de for så vidt lov til.

Jeg har haft nogle smykker til reparation. Den ene var en fingerring som jeg havde været nødt til at klippe af.

Da jeg får ringen tilbage kan jeg ikke længere passe den. Da jeg får tilbage og fremlægger problemet får jeg af vide at jeg skal betale yderligere 500 kr for at få lavet ringen større. Jeg oplevede ikke en særlig venlig tone. Jeg vil om muligt handle et andet sted.

15. februar 2019

Virkelig dårlig service

Jeg har fået en gave og ringer ind for at høre hvad deres politik er mht at give penge tilbage. De oplyser mig at det kan jeg inden 8. Dage, derfor går jeg ned i butikken 2 dage efter jeg har fået den. Men det viser sig at det gælder fra dagen det er købt og ikke fra den dag det skulle gives, hvorfra også bytte garatien gælder. Så der kunne jeg ikke få penge tilbage. Det giver jo på ingen måde mening. Da jeg jo ikke kan vide hvad det er jeg får. Så burde de hellere oplyse når man køber gaven at man ikke kan få penge tilbage overhovedet. Det er sku da virkelig dårlig service

27. oktober 2016

Dårlig service

God betjening da vi bestilte og betalte men da deres gravering ikke levede op til forventningerne og den skulle laves om skiftede tonen.
Den nye gravering var ligeledes ikke tilfredsstillende og ekspedienten gjorde meget ud af at fortætte at den jo "bare skulle stå på en hylde" så man ikke kunne se de fejl vi påpegede (En anden kompetent guldsmed så graveringen og kaldte det "elevarbejde" så det var ikke fordi vi var urimelige).
Efterfølgende fik jeg en meget ubehagelig opringning hvor jeg blev total overfuset af ekspedienten. Jeg fik afvide at jeg havde fået en stor gravering som jeg havde ønske - man skal åbenbart huske at sige at det også skal se pænt ud.
Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det!

2. marts 2015

Er dette din virksomhed?