Fra det øjeblik du træder ind af døren på planteskole er det en verden af inspiration. Der er altid noget nyt, altid en eller anden spændende ting og altid en varm og hyggelig atmosfære. Alle kunne sk... Se mere
Vi har forsøgt at forny hækken ved at sætte nye planter ind i "hullerne" af den gamle. Sidste år købte vi 10 liguster-planter i et af de store havecentere og i år købte vi 10 i Gug planteskole... Se mere
Gug Anlæg og planteskole - effektivt indkøb og salg af alt til have og anlæg.
Indkildevej 17, 9210, Aalborg SØ, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Købte et paradisæble træ til en super fin pris. Har lige modtaget det og hvor er det flot og sundt. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer. Tak 🤩
Købt diverse træer og planter, og meget andet gennem flere år. Altid venlig og kompetent betjening. Kan varmt anbefales.
Det var en positiv oplevelse. Meget venlig betjening. Vil helt sikkert anbefale. Vil selv handle her igen.
Rigtig god planteskole. Jeg har altid fået god vejledning, og så er det altid pænt og overskueligt.

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Jeg har lige fået leveret en drueplante. Jeg har aldrig fået leveret så flot og stor plante, så jeg er mægtig tilfreds, og vil så absolut handle her igen.

Vi købte to træer
Et fra Gug planteskole og et fra Billy blomst
Ligeledes med buske
Det er SÅ tydeligt at det vi købte fra Billy blomst ikke har samme kvalitet og nærmest ikke er vokset ret meget.
Derimod træet og busken fra Gug planteskole har båret masser af frugt og står mindst tre gange så stort og stærkt !
Billigst er ikke altid det smarteste hvis man ønsker kvalitet og frugter på sine træer og buske mv
Gug planteskole har bare kvalitet !

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Lige været der for at kigge på nogen krydderurter, kan se der render en mus eller rotte langs væggen, informerer en kvindelig medarbejder om dette. Hun trækker bare på skuldren og siger ja vi skulle ha en kat til at slå dem ihjel med🫣 nok ikke lige et sted jeg kommer sån lige med det samme

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Utrolig dårlig kundeservice, kunne ikke vejlede om planter, samt utrolig dyrt sted.
Anbefales ikke

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Vi havde bestilt en daddeldrue og de er ret dyre. Nu er der kommet vindruer på den og det er ikke daddeldruer :-(

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Jeg bestilte en vindrueplante torsdag aften.
Fredag morgen (i dag) blev den leveret!!!
Nu er den i jorden...
Det kalder jeg rigtig god service! Tak for det.

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Jeg skulle i Gug Planteskole og tog derfor min pakke som skulle sendes retur med - da de har pakkeordning. Jeg aflevere den hos damen som får mit mobilnummer hvorpå kvitteringen skulle komme. Jeg modtager dog aldrig en kvittering på at pakken er sendt afsted - dermed heller ikke et forsendelsesnummer, da jeg efter en uge fortsat ikke har hørt noget på pakken tager jeg kontakt til plantecentret som hævder at den er sendt afsted - men pakken er slet ikke scannet ind og jeg mener derfor fortsat den må være i deres varetægt, dette benægter de og jeg har nu mistet 1300kr som var pakkens værdi… ikke ligefrem den service man forventer! Ikke engang kigge efter den vil de - trods det jeg har billede af at de ligger på deres disk!…
Jeg bestilte et “Nordisk oliventræ “ på webshoppen, og desværre var der knækket nogle grene da jeg fik den pakket ud. Jeg skrev en mail og blev ringet op hurtigt. Jeg fik kompensation og meget udførlig vejledning i forhold til beskæring således planten nok skal blive fin ( det var den sidste plante, så derfor kunne jeg ikke få en anden lige nu)
Super service👍Jeg giver min bedste anbefaling

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Bestilte nogle bl.a. letvægtskrukker og en fin kompakt blåbærbusk, af en type jeg ikke har set før.
Rigtig god kvalitet på begge dele og krukkerne var endda på tilbud. Alt var pakket forsvarligt og med en fin lille hilsen. Så hyggeligt :-)
Planten var i tip top stand (og det er jo det vigtigste!),
da varerne blev leveret med Brink, som i øvrigt har rigtig god tracking info)
Man kan trygt handle på webshoppen, hvis man ikke har mulighed for selv at lægge vejen forbi planteskolen.
5 stjerner herfra!

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Super god service og vejledning. Altid en fornøjelse at handle i den lokale planteskole. Sunde og levedygtige planter man får med hjem :)

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Dejlig butik og godt udført anlægsarbejde.

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Super god rådgivning og virkelig fleksibel i forhold til levering af ny hæk.
Kanon service!

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Sidste år købte vi 10 liguster-planter i et af de store havecentere og i år købte vi 10 i Gug planteskole. Sikke en forskel!
Vi fik en fantastisk vejledning i Gug og kvaliteten af planterne betydeligt bedre. Ligusteren forgrener sig 4 gange så meget og INGEN af dem er døde.
Gug planteskole leverer en fantastisk vejledning og kvalitet.

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Der er altid en professionel gartner at tale med når man handler i GUG. Både i forretningen og på nettet.

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole
Et fantastisk sted at handle.
Vi købte vores hække planter online hos dem, intet er sætte en finger på.
Leveringen kom til tiden som lovet, super super flotte planter til en god pris.
Har fået tilsendt nye for nogle visne planter uden problemer.
Alt i alt et fantastisk sted at handle.