Gug Anlæg og Planteskole Anmeldelser 22

3,8

Fra det øjeblik du træder ind af døren på planteskole er det en verden af inspiration. Der er altid noget nyt, altid en eller anden spændende ting og altid en varm og hyggelig atmosfære. Alle kunne sk... Se mere

Vi har forsøgt at forny hækken ved at sætte nye planter ind i "hullerne" af den gamle. Sidste år købte vi 10 liguster-planter i et af de store havecentere og i år købte vi 10 i Gug planteskole... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gug Anlæg og planteskole - effektivt indkøb og salg af alt til have og anlæg.

3,8

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Rigtig god planteskole

Rigtig god planteskole. Jeg har altid fået god vejledning, og så er det altid pænt og overskueligt.

28. september 2024

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Vi er så glade for at høre at du har haft en god oplevelse, tak for anmeldelsen og de søde ord. Det sætter vi stor pris på. Fortsat god dag! :-)

Stor plante leveret

Jeg har lige fået leveret en drueplante. Jeg har aldrig fået leveret så flot og stor plante, så jeg er mægtig tilfreds, og vil så absolut handle her igen.

23. september 2024

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Eva, mange tak for din positive feedback! Det glæder os at høre, at du er så tilfreds med din drueplante :-) Ha´ en dejlig dag!

Vi købte to træer og to buske

Vi købte to træer
Et fra Gug planteskole og et fra Billy blomst
Ligeledes med buske
Det er SÅ tydeligt at det vi købte fra Billy blomst ikke har samme kvalitet og nærmest ikke er vokset ret meget.
Derimod træet og busken fra Gug planteskole har båret masser af frugt og står mindst tre gange så stort og stærkt !
Billigst er ikke altid det smarteste hvis man ønsker kvalitet og frugter på sine træer og buske mv
Gug planteskole har bare kvalitet !

24. maj 2024

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Carmen, tusind tak for de rosende ord! Det glæder os at høre, at vores træer og buske gør det godt i din have. Kvalitet betyder virkelig noget, og det er skønt, at du har fået så gode resultater. Ha´ en skøn dag! :-)

Lige været der for at kigge på nogen…

Lige været der for at kigge på nogen krydderurter, kan se der render en mus eller rotte langs væggen, informerer en kvindelig medarbejder om dette. Hun trækker bare på skuldren og siger ja vi skulle ha en kat til at slå dem ihjel med🫣 nok ikke lige et sted jeg kommer sån lige med det samme

26. september 2024

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Jeanette, tak for din feedback. Desværre søger mus nogle gange ind under vores halvtag i de kolde vintermåneder for at finde varme, og vi er opmærksomme på det. Vi har opsat musefælder og musekorn for at håndtere det. En kat har også været overvejet som en mulig løsning.
De bedste hilsner,
Gug Planteskole

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice, kunne ikke vejlede om planter, samt utrolig dyrt sted.
Anbefales ikke

22. maj 2024

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi stræber altid efter at give den bedste kundeservice. I planteskolen er der faglærte gartnere, der kan hjælpe med vejledning om valg af planter, jord, gødning og meget mere. Der er også andre ansatte med andre opgaver, så du har måske ikke fået fat i den rigtige medarbejder.

Vi havde bestilt en daddeldrue og de er…

Vi havde bestilt en daddeldrue og de er ret dyre. Nu er der kommet vindruer på den og det er ikke daddeldruer :-(

23. april 2023

Kære Annette,

Vi har desværre ikke set din anmeldelse før nu, så derfor den sene besvarelse. Ved fejl og mangler i webshopordrer skal du sende en mail til gug@gugplanteskole.dk, så tager vi hånd om det.

Med venlig hilsen,
Gug Planteskole

Jeg bestilte en vindrueplante torsdag…

Jeg bestilte en vindrueplante torsdag aften.
Fredag morgen (i dag) blev den leveret!!!
Nu er den i jorden...

Det kalder jeg rigtig god service! Tak for det.

4. august 2023

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære John, tusinde tak for din fine anmeldelse og ros, vi er altid så glade for at høre fra glade og tilfredse kunde 😊 Fortsat dejlig dag.

Elendig service

Jeg skulle i Gug Planteskole og tog derfor min pakke som skulle sendes retur med - da de har pakkeordning. Jeg aflevere den hos damen som får mit mobilnummer hvorpå kvitteringen skulle komme. Jeg modtager dog aldrig en kvittering på at pakken er sendt afsted - dermed heller ikke et forsendelsesnummer, da jeg efter en uge fortsat ikke har hørt noget på pakken tager jeg kontakt til plantecentret som hævder at den er sendt afsted - men pakken er slet ikke scannet ind og jeg mener derfor fortsat den må være i deres varetægt, dette benægter de og jeg har nu mistet 1300kr som var pakkens værdi… ikke ligefrem den service man forventer! Ikke engang kigge efter den vil de - trods det jeg har billede af at de ligger på deres disk!…

26. juni 2023

Jeg bestilte et “Nordisk oliventræ “ på webshoppen, og desværre var der knækket nogle grene da jeg fik den pakket ud. Jeg skrev en mail og blev ringet op hurtigt. Jeg fik kompensation og meget udførlig vejledning i forhold til beskæring således planten nok skal blive fin ( det var den sidste plante, så derfor kunne jeg ikke få en anden lige nu)
Super service👍Jeg giver min bedste anbefaling

5. juli 2023

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære H.V.M, vi er så glade for at høre at du har haft en god oplevelse, tak for anmeldelsen og de søde ord. Det sætter vi stor pris på. Fortsat god dag! 😊

Anbefaling af webshoppen

Bestilte nogle bl.a. letvægtskrukker og en fin kompakt blåbærbusk, af en type jeg ikke har set før.

Rigtig god kvalitet på begge dele og krukkerne var endda på tilbud. Alt var pakket forsvarligt og med en fin lille hilsen. Så hyggeligt :-)

Planten var i tip top stand (og det er jo det vigtigste!),
da varerne blev leveret med Brink, som i øvrigt har rigtig god tracking info)

Man kan trygt handle på webshoppen, hvis man ikke har mulighed for selv at lægge vejen forbi planteskolen.

5 stjerner herfra!

12. april 2023

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Katrine, mange tak for anmeldelsen, vi sætter stort pris på den, og at du tog dig tid til at skrive :-)
Fortsat dejlig dag.

God planteskole! Super god service og vejledning

Super god service og vejledning. Altid en fornøjelse at handle i den lokale planteskole. Sunde og levedygtige planter man får med hjem :)

5. maj 2022

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Lisette, vi takker mange gange for din anmeldelse, og er så glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os. 😊 Fortsat dejlig dag.

Dejlig butik og godt udført…

Dejlig butik og godt udført anlægsarbejde.

20. april 2022

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Cleanm, mange tak for anmeldelsen, vi sætter stort pris på den! :-)

Super god rådgivning og virkelig…

Super god rådgivning og virkelig fleksibel i forhold til levering af ny hæk.

Kanon service!

22. oktober 2021

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Jesper, tak for besøget og tak for at du har taget dig tid til, at skrive en anmeldelse om os. :-)

Kvalitet og god vejledning

Sidste år købte vi 10 liguster-planter i et af de store havecentere og i år købte vi 10 i Gug planteskole. Sikke en forskel!

Vi fik en fantastisk vejledning i Gug og kvaliteten af planterne betydeligt bedre. Ligusteren forgrener sig 4 gange så meget og INGEN af dem er døde.

Gug planteskole leverer en fantastisk vejledning og kvalitet.

20. juli 2021

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Tina, tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores produkter og vejledning. Det er dejligt at høre, at planterne fra vores planteskole har vist sig at være af bedre kvalitet og har haft sådan en god vækst i jeres hæk :-)

Fremragende kundebetjening

Der er altid en professionel gartner at tale med når man handler i GUG. Både i forretningen og på nettet.

29. august 2020

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Morten, tak for de 5 stjerner! :-)

Et fantastisk sted at handle.

Et fantastisk sted at handle.
Vi købte vores hække planter online hos dem, intet er sætte en finger på.
Leveringen kom til tiden som lovet, super super flotte planter til en god pris.
Har fået tilsendt nye for nogle visne planter uden problemer.
Alt i alt et fantastisk sted at handle.

22. maj 2019

Besvarelse fra Gug Anlæg og Planteskole

Kære Marlene, fantastisk at høre! Tusind tak for din positive feedback. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i vores webshop. Tak for anmeldelsen, vi sætter stort pris på den, og at du tog dig tid til at skrive. :-)