Voksen skældud
En familietur i egen kano, med sejltiladelse, sluttede ved gudenåens camping. Et sted hvor vi om sommeren er kommet forbi efter is og pommes, men det sluttede i dag.
Vi ville trække vores kanoer gennem pladsen og ud. Det går forbi receptionen og her ville vi købe gæstekort og en is. Vi bliver mødt af en meget vred mand i pladsens tøj, der beder os gå tilbage til åen. Vi kan sejle videre og gå op et andet sted. Naturligvis tjekkede han også vores ret til at sejle på åen.
Vi prøvede at fortælle om vores erinde på hans plads, hvilket det jo er, altså privat, men manden ønskede tydeligvis hverken salg af gæstekort, is eller i det mindste at møde os med en ordentlig tone.
Da vi igen prøvede at forklare os, vendte han sig og gik.
Vi vendte tilbage til åen og sejlede videre, hvilket vil være mit råd til alle der måtte komme forbi i fremtiden.
Ikke at jeg ikke vil respektere hans egendomsret, men måden at møde andre mennesker på er i bedste fald dybt ubehøvlet og meget usympatisk.
Så rådet herfra må være, at man forsætter til vestbirk camping, hvor service, smil og imødekommenhed er det første der møder dig.
17. juni 2023