2,2

Under middel

Dårlig kvalitet af Mulberry Bayswater

Har købt en Mulberry Bayswater juni 22. I juli begynder læderet på remmen at skalle af. Her forventer man selvfølgelig en bedre kvalitet af taske til over 10.000 kr. Jeg henvender mig derfor til Mulberry Illum, hvor jeg har købt tasken, for at reklamere. Mulberry vil dog intet dække. Jeg får tilbudt, at jeg kan købe en ny rem til over 2000 kr. Ufatteligt at en taske til så mange penge kan være af SÅ dårlig kvalitet, at den kun lige kan holde 2 år. Tilmed kan man undre sig over, at niveauet af deres kundeservice er tilsvarende lavt. Det er ikke kvalitet, som den høje pris køber i det her tilfælde.

26. august 2024

Værste kundeservice ever!!

Jeg reklamerede for et halvt år siden (juli 2021) hos Gucci over et bælte, som havde mistet en sten og fået bukket spændet.
På daværende tidspunkt fik jeg at vide, at jeg SENEST kunne forvente at få mit bælte retur efter 16 uger. Nu er det gået over 20 uger, og det finder jeg MEGET uacceptabelt.

Jeg kontaktede jer allerede tilbage i oktober, hvor jeg kom i kontakt med en medarbejder, der beklagede situationen, og lovede at vende tilbage til mig hurtigst muligt.
Da jeg ikke hørte noget på mail efter en uge, sendte jeg en mail til medarbejderen igen, men modtager IKKE svar tilbage. Jeg modtager ej heller svar, da jeg 14 dage senere IGEN skriver til medarbejderen.
Jeg forsøger så at kontakte Gucci butikken personligt for 14 dage siden, som lovede mig at kontakte medarbejderen og få gang i min sag. Heller ikke herefter hører jeg noget!
For en uge siden kontakter jeg Group 88 per telefon, hvor jeg bliver spist af med, at hun tager min sag videre, og at jeg vil høre nærmere inden for et par dage. Dette er så heller ikke sket!

Jeg er mildest talt frustreret over hele forløbet og meget uforstående over for, hvordan en butik som Gucci, hvor man betaler så meget for sine varer, er i stand til at yde SÅ dårlig kundeservice.
Det er efterhånden under al kritik, og når man nu forsøger at kontakte jer og Gucci per telefon, så får man bare en telefonsvarer, der siger, at I har travlt.
Virkelig skuffet over det her forløb, og jeg håber, at der meget snart bliver gjort noget ved min sag!

29. november 2021

Fantastisk oplevelse!

Jeg var inde og besøge butikkerne i lufthavnen, hvor jeg fik handlet i Gucci. Jeg fik den bedste og sødeste betjening af Mari, hende må i gerne rose! Virkelig dygtig og sød ekspedient.. Følte nærmest at jeg var ude og shoppe med en veninde, så dygtig var hun :-) Kan klart anbefale alle butikkerne, hende i Burberry var også vildt sød.

Mvh.
Melisa

28. juni 2021

Aldrig har jeg nogensinde oplevet…s

Aldrig har jeg nogensinde oplevet magentil arrogant og ringe kundeservice!!!
Jeg havde købt en Valentino jakke i Illum, hvor logoet bagpå ryggen falder af.. Jeg får at vide at det skyldes brug af jakken og de desværre ikke kan hjælpe mig.. Jakken er 1,5år gammel og brugt én vinter sæson.. Jeg håber at dette arrogante firma som virkelig ikke har forstået at yde nogen form for service eller hjælpe/guider kunderne, får nallerne i klemme.. Føj.. Jeg vil nu køre sagen videre, da jeg føler mig meget uretfærdig behandlet i forhold til min ret som forbruger..

7. september 2020

Har ventet 4 måneder

Har sendt min ysl jakke ind til reparation da der var kommet 2 sygninger som var gået op. Det tog dem lige knap 4 måneder at finde ud af at deres skrædder fra Italien ikke kunne lave den. Har ventet 4 måneder for ingenting og nu vil ysl butikken i Illum intet gøre da han smider alt skyld og ansvar i mine hænder.

Mega dårlig kundeservice samt det tager dem 100 år at svare en mail...

3. juni 2020

Virkelig god kundeservice!

Virkelig god kundeservice!

Takket være Karina Schmidt hos Mulberry på Østergade 13 fik jeg genskabt en kvittering på en 6 år gammel Small Bayswater, som jeg gerne ville sælge videre.

Det krævede lidt af et opklaringsarbejde, og taget i betragtning at det fuldt og helt er mit eget ansvar, at jeg ikke havde kvitteringen, synes jeg det var en fin gestus, at de satte ressourcer af for at finde den.

Tak for det!

1. august 2019

Lange svartider og utrolig arogante

Lange svartider og utrolig arogante. Havde købt en Mulberry taske på Mulberrys website. Tasken gik desværre i stykker, om jeg blev informeret om, at det var Group88 jeg skulle være i dialog med. Det fik jeg ikke noget ud af - men da jeg kontaktede Mulberry i England, blev problemet løst på 4 dage. Så - selvom Group88 står til at være mellemled for Mulberry - vil jeg anbefale, at Du undgår dem.

28. marts 2019

Køber aldrig hos Group 88 (bottega veneta, Gucci, mulberry & burberry i KB)

Skandaløs dårlig behandling - efter 14 måneder går rem til mobilholder på Bottega Veneta mobilpung i stykker.
Bliver sendt til italien, vil have 650 kr for rep til trods for at den er under 2 år. Kalder det almindeligt slid for et luksus produkt til 2500 kr på udsalg (normal pris 3500 kr). Butik henviser til at det er Italien som vil have det, men det kan de jo blot dække. Interne ting skal ikke gå udover kunden.
Tjekker hos forbruger styrelsen der vil går et år før jeg kan få min klage vurderet. Får forhandlet at jeg "kun" skal betale 325 kr - efter 3 måneder får jeg endelig min mobilholder og jeg spørger igen da jeg henter om de vil afkræve mig 325 kr (og der står på deres egen seddel at kunde er utilfreds) og ja det fastholder de - til trods for at holder kun er 14 måneder gl.
Jeg skriver af 2 omgange til direktøren for Group 88 - hører aldrig noget. Jeg skriver til deres kunde afdeling og høre aldrig fra dem.

Det er sidste gang jeg har lagt en krone i nogen af Group 88 butikker - så køber jeg hellere i udlandet.

8. august 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto